› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2017

Ofisteki ilk saatlerinizi nasıl değerlendirmelisiniz?

İşte verimliğin anahtarı sabah saatlerinden geçiyor. Ofisteki ilk saatlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek için ünlü kariyer kadınlarından ilham alın.

Ofiste geçirdiğiniz ilk saatleri verimli değerlendirdiğiniz takdirde üretkenliğinizi arttırmanız, en çetrefilli işlerin üstünden kolaylıkla gelmeniz mümkün. Hatta alanında başarılı birçok lidere göre sabah saatlerini en iyi şekilde değerlendirmek başarının altın kurallardan biri. Siz de işinizde daha verimli olmak istiyorsanız, ünlülerden ilham almaya ne dersiniz?

Ofisteki ilk saatlerinizi nasıl değerlendirmelisiniz?

Kariyerinin zirvesindeki ünlü kadınların ofisteki ilk saatlerini nasıl değerlendirdiğine göz atmadan yarın ofise gitmeyin!
 

Victoria Beckham

Victoria Beckham markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü Victoria Beckham, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda çalışanların nabzını yoklamaya oldukça önem verdiğini söylemiş. “Yaptığım ilk iş, takım arkadaşlarıma dönüş yapmak. Stüdyomda üretim ve e-ticaret grubu olarak yaklaşık 80 kişi çalışıyor. İşe her zaman aktif bir şekilde dahil oluyorum. İşe geldiğim anda bir daha durmaksızın çalışıyorum. Odaklanmak için bunu yapmam gerekiyor”. Victoria Beckham ekip ruhunun içinde yer almanın önemli olduğunu düşünenlerden.
 

Lauren Conrad

Kendi moda markasını yaratan TV starı Lauren Conrad, oldukça başarılı olduğu girişimcilik kariyerinde ilerlemeye kararlı gibi görünüyor. Career Girl Daily’e verdiği röportajda her zaman dakik olduğunu anlatan Conrad’a göre sosyalleşerek güne başlamak motive olmak için gerekli bir adım. “Başarılı kadınlar sabahtan akşama kadar masa başında takılı kalmak zorunda değil. İş saatlerinde insanlarla sohbet etmek ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayacak ve size ilham verecek.” diyor.

İlgili yazımız: İş yerinde güzel ilişkiler kuranların hastalıklardan nasıl daha uzak kaldığını merak ediyorsanız Daha sağlıklı olmak için iş arkadaşlarınızla iyi geçinin yazımıza göz atmak isteyebilirsiniz.
 

Jessica Alba

Ünlü oyuncu Jessica Alba, geçtiğimiz yıllarda The Honest Compony şirketini kurarak organik ve çevreci ürünler yaratmaya odaklandı. Sıradan bir iş gününü Elle okurlarıyla paylaşan Alba, çocuklarını okula bıraktıktan sonra hemen ofise geçiyor ve tüm gününü toplantılara ayırıyor. “Pazarlama ve kreatif alanda alınacak kararlardan tutun, ürün gelişimi ve ambalaj seçimine kadar elimde birçok sorumluluk var.” diyerek çok yönlü düşünme prensibini ortaya koyuyor.
ofisteki ilk saatlerinizi nasıl değerlendirmelisiniz
 

Marissa Mayer

Yahoo şirketinin CEO’su Marissa Mayer, yükselen başarısını disiplinli çalışmaya borçlu. Haftada 130 saat çalışmasıyla bilinen Meyer, güne öncelikli işlerinin listesini yaparak başladığını CNN’e anlattı. “Günüm sabah 9’da başlıyor ve toplantılarım akşam 8’de bitiyor. Bundan sonra e-mail’lerimi okumak için ofiste kalıyorum. Dört veya altı saat uyku benim için yeterli.” diyor.
 

Eva Chen

Lucky dergisinin eski Genel Yayın Yönetmeni Eva Chen, sosyal medyada en aktif moda fenomenlerinden biri. Geçtiğimiz aylarda kariyerini Instagram’da moda partnerleri yöneticisi olarak devam ettirme kararı almıştı. Forbes'la söyleşisinde güne mutlaka geniş bir kahvaltıyla başladığını anlatan Chen, sabah 9 civarı ofiste oluyor ve maillerine cevap veriyor. Instagram hesabında sıkça elma vb meyveleri yanından eksik etmediğini görmek mümkün. Chen’e göre sağlıklı beslenmediğiniz sürece işinizdeki verimin düşmesi olası.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Haftada 20 saatinizi kurtaracak sabah rutini
Benjamin P. Hardy Inc.com'daki yazısında çalışma saatlerini verimli hale getirmenin yollarını anlatıyor. Sabah rutini ile haftada 20 saatinizi kurtarın.

Tory Burch'ten hayatınızı değiştirecek kariyer tavsiyeleri
Modanın dahisi olarak anılan Tory Burch, milyarder bir CEO olma yolunda kazandığı deneyimlerden yola çıkarak başarılı olmanın sırlarını açıklıyor.

Sabahları erken kalkmanın kariyeriniz için yararları
Erken kalkmanın sağlığa birçok faydası olduğunu biliyoruz. Peki ya kariyeriniz ve başarıya ulaşmanız için faydalarını biliyor musunuz?

İş motivasyonunu artırmak için 13 öneri
Çalışanların çoğu iş yerinde motive bir halde çalışamamaktan yakınıyor. Bu durumda iş motivasyonunu artırmak gerekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER