13.06.2020

Global Wellness Day'in sürpriz konuğu Susan Miller!

Dünyaca ünlü Astrolog Susan Miller, 13 Haziran Cumartesi günü Global Wellness Day’in konuğu oluyor. 

Global Wellness Day tarihinde bir ilke imza atarak, resmi YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından 24 saatlik kesintisiz canlı yayınla, 13 Haziran Cumartesi ücretsiz olarak yayınlanacak.
 
Susan Miller


“Bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir!” mottosuyla Türkiye’de doğup tüm dünyaya yayılan Global Wellness Day (GWD), tarihinde ilk kez 24 saatlik canlı yayınla, Yeni Zelanda’da başlayıp, Hawaii’de sonlanacak.

İlginizi çekebilir: Global Wellness Day ile 13 Haziran'da 24 saat sürecek canlı yayın programı
2011 yılından bu yana her yıl Haziran'ın ikinci hafta sonunda kutlanan Global Wellness Day için bu yıl 13 Haziran'da 24 saatlik canlı yayın programını haberimizde görebilirsiniz.

Susan Miller’ın Türkiye saatiyle 14 Haziran Pazar saat 1:30'da konuşma yapacağı etkinlik, Wingsuit BASE Jump’dan dansa, astrolojiden beslenmeye ve Muay Thai egzersizlerinden vegan yemek pişirme tekniklerine kadar birçok sürpriz wellness aktivitesine de ev sahipliği yapıyor.

Fiziksel, ruhsal ve zihinsel sağlığın öneminin vurgulanacağı GWD, dünyanın dört bir yanında, aynı anda, gün boyu sürecek canlı yayınlar ile devam edecek. Global Wellness Day, resmi YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından ücretsiz olarak yayınlanacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2