12.08.2020

Çocuklu aileler için evde İskandinav stili sadeliği

Yeni bebeği olan veya çocuklu aileler için kullanışlı ve modern alanlar yaratan İskandinav stilinin sadeliği Done by Deer'in özgün çizgileri ile buluşuyor.

Danimarka menşeili Done by Deer, bebekli ve küçük çocuklu aileler için modern yaşam tarzı ürünleri tasarlıyor ve tasarladığı birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünlerle bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
Alt değiştirme alanı

Tasarımlarıyla çocukların hayal gücünü harekete geçirirken ev için kullanışlı ve modern alanlar yaratmanıza olanak tanıyor.

Done by Deer'da çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek için geliştirdikleri çözümlerin yanı sıra  şifonyer, alt değiştirme tepisi veya matı, 2'li 3'lü saklama çözümleri, yemek takımları, bebek karyolası ve bebek yatağı gibi ürünler de yer alıyor. Böylece marka anne ve babaların bebeklerini kucaklarına aldıkları ilk andan, çocuklarının katı mamaya geçtiği zamana kadar eşlik ediyor.
 
Aktivite

2014 yılında kurulan markanın kurucusu olan Danimarkalı tasarımcı Helene Hjorth ve tasarım ekibi sayesinde modern, sade İskandinav tasarımını çocuklar için keyifli ve eğlenceli özellikler ile birleştiren Done by Deer, her bir ürününü kusursuz kılmak için yenilikçi tasarımı, güvenliği ve soft renklerin cesur kullanımını birleştiriyor.

Alt değiştirme matıKendine özgü çizgileri İskandinav stili ile harmanlayan marka, modern tasarım trendlerini belirleyerek bunların yalnızca çocukların hayal gücünü harekete geçirmesiyle yetinmemiş, aynı zamanda ev yaşamında kullanışlı, modern tasarım parçaları haline dönüştürmüş.

Her bir ürünü sıkı Avrupa güvenlik standartlarına uymak için detaylı testlerden geçirilen Done by Deer, % 100 dost canlısı üretim felsefesinden taviz vermeyerek her bir üründe miniklerin konforunu ve güvenliğini desteklemeyi amaçlıyor.

Larisa and Pumpkin markasnın ve annedukkan.com sitesinin sahibi ve Natursutten’in Türkiye distribütörü YG Group öncülüğünde 2017 yılında Türkiye’ye gelen Done by Deer, kısa sürede Türkiye’de de ebeveynlerin büyük sevgisini kazandı.

Nerelerde bulabilirsiniz?

İnternet siteleri: www.donebydeer.com, Annedukkan.com, shop.buseterim.com.tr, kidslivingetc.com, keyifbebesi.com.tr, motherlens.com, miyamiyashop.com, balabino.com, urbanbabystore.com ve amazon.com.tr

Mağazalar: İstanbul'da Kids Living etc. ve Keyif Bebesi, Sakarya'da Miya Miya Design, Mersin'de Balabino, Bursa'da Kids and Nests, Kayseri'de Kids and Kits mağazaları

İlgili haberlerimiz:

​Bebek odası nasıl hazırlanmalı?
Bebeğinizin doğumuna az bir zaman kaldı. Güzel ve sağlıklı bir bebek odası hazırlamak için dikkat edilmesi gerekenler Pudra.com’da.

Çevreci bebek odası nasıl hazırlanır?
Bebeğinize evde sağlıklı bir ortam sunmak istersiniz. Bunun yolu doğaya dost bakış açısıyla oda döşemekten geçer. İşte çevreci yöntemle oda hazırlamanın 5 püf noktası...

​İSaklama çözümlerilham verici 50 çocuk ve bebek odası
Hayatımızın en neşeli varlıkları çocukların odaları da kendileri gibi eğlenceli ve rengarenk. Her yaşa, her tarza uygun ilham verici 50 çocuk ve bebek odası Pudra.com’da. Bakalım siz hangilerini daha çok seveceksiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2