@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2016

Dokunmadan da tahrik etmek mümkün!

Karşınızdaki erkeği baştan çıkarmak için dokunmanıza gerek yok, tek ihtiyacınız kelimelerin gücüne güvenmek. Dokunmadan flört etmenin yolları Pudra.com'da.

Dokunarak konuşmak en bilindik flört yöntemlerinden biri, aynı zamanda karşınızdaki kişiye ilginizi göstermenin de onu baştan çıkarmanın da en basit yolu. Peki ya biraz utangaçsanız ya da birinin özel alanına girmekten çekiniyorsanız? Hala flört etmeniz de ilginizi göstermeniz de mümkün hem de hiç temas olmadan. 

Dokunmadan da tahrik etmek mümkün!

2015 yılında Kansas Üniversitesinde yapılan araştırma ilginç bir sonucu ortaya çıkardı. Üniversitenin İletişim bölümünde doçent olan Jeffrey Hall, 36 sözlü ve sözsüz flört tekniğini kodladı ve iyi flörtün tamamen ne söylediğinizle ve yaptığınızla ilgili olduğunu ortaya çıkardı. Sözlü flört, sorular sormak ya da iltifat etmek anlamına gelirken, sözsüz flört tamamen vücut dilinizle alakalı.

Araştırma sonucunda, insanların bu iki davranışı bir araya getirebilen kişilerden daha çok etkilendiği ortaya çıktı. Ve dokunarak konuşmak gibi fiziksel flörtü tercih edenlerin o kadar da ilgi çekici olmadığı hatta klişe oldukları fark edildi. Elbette iyi bir diyalog başlatmak için yeterince zamanınız olmadığında ya da vücut dilinize yeterince güvenmediğinizde fiziksel flörte başvurabilirsiniz. Zaten bu çoğu zaman daha anlaşılır olmanızı sağlar. Ancak yeterince vaktiniz varsa neden işe biraz daha eğlence katmayasınız? 

İşte dokunmadan flört etmenin yolları...


Göz temasıyla başlayın

Gözler kalbin aynasıdır derler ya aynı zamanda iyi bir flörte başlamanın da ilk yoludur. Birine nasıl baktığınız ve onun yanında nasıl hareket ettiğiniz hakkınızda çok fazla fikir verir. Hissettiklerinizi karşınızdakine geçirmenin de en kolay yoludur. Gözlerinizi karşınızdaki erkeğe kilitleyin, o size baktığında da kaçırmayın. Bu sizin özgüveninizi ve onu ne kadar çok elde etmek istediğinizi görmesini sağlar. Bu da daha çekici olmanızı sağlayan özelliklerden biri. Hem dokunarak veremediğiniz enerjiyi bir şekilde iletmeniz gerek değil mi?


Birlikte gülün

Hiç temas olmamasına rağmen tahrik gücü yüksek bir başka hareket de birlikte gülmek. Flört aşamasında her şeyi basit tutun, sorunlarınızdan bahsetmek yerine eğlenceli yönünüzü gösterin. Şaka yapın, onun esprilerine gülün, ortak bir mizah anlayışı yaratmaya çalışın. Birlikte gülebilmek insanları birbirine bağlar ve karşımızdakini daha çekici görmemizi sağlar. Güldüğümüz zaman stresimiz azalır ve serotonin ile endorfin seviyelerimiz yükselir. Bu hissettiğimiz mutluluğu karşımızdaki kişiye bağladığımız için de onu daha fazla istemeye başlarız. Yani aslında gülmek en iyi flört yöntemlerinden biri.


Biraz gizemli olun

Kabul edin ya da etmeyin hepimiz netlikten değil gizemli tavırlardan hoşlanıyoruz. Karşınızdaki erkek de hayatınızı en ince ayrıntısına kadar bilmek istemiyor, en azından en başta. Onu merak duygusunu tetikleyerek tahrik edin. Cool ve sakin kadını oynayın. İlginizi belli edin ama mesafeyi koruyun. Çok fazla paylaşmayın, kendiniz hakkında uzun konuşmalar yapmayın. Başka konuları konuşabildiğinizi gösterin ama her fikrinizi açıklamayın. Sizi merak etmesi için şans tanıyın. Hatta sizin hakkınızda çok fazla soru sormaya başladıysa, konuyu değiştirin. Bırakın o kendini anlatsın, siz gizemli kalın ki devamını öğrenmek için size gelmek istesin.


Erotizme unutmayın

Dokunmadan erotizm nasıl olacak diyorsanız, sözlerin gücünü henüz fark edememişsiniz demektir. Öncelikle sizi erotik konuşma rehberimize alalım. Ama sadece ilişkide değil başlangıç aşamasında da bu tarz konuşmalar yapabilirsiniz, tabii sınırı geçip istemediğiniz bir mesaj vermeden. Karşınızdaki erkeği baştan çıkarmak için ona dokunmanız gerekmiyor, sadece doğru cümleleri kurmanız yeterli. Özellikle de mesajlaşırken, utangaçlığınızı daha kolay atıp ne istediğinizi söylemeniz oldukça etkili olacaktır ya da ona ne istediğini sormanız. İlişki uzmanların çoğu zaman erotik bir mesajlaşmanın, ön sevişmeden daha etkili olduğunu söylüyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sanal flörtte bilmeniz gereken kurallar
İlişkiler hızla teknolojiye ayak uyduruyor. Birçok kişinin hayatının bir parçası olan sanal flörtte dikkat etmeniz gereken birçok kural var.

30'lu yaşlarda ilişkileri sabote eden flört hataları
30 yaş öncesi ilişkiler deneme ve yanılmalarla dolu. Ya 30'lara ne demeli! İşte bu yaşlarda her kadının yaptığı flört hataları Pudra.com'da.

Bir erkek için bunları asla yapmayın!
Bazen aşkın gözü gerçekten de kör olabiliyor ve bizi hatalara sürüklüyor. Bir ilişki için vazgeçmemeniz gereken önemli şeyler Pudra.com'da...

​Sizinle flört ediyor mu?
Karşınızdaki erkek karışık işaretler mi veriyor? Benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mıyız sorusuna nasıl cevap bulacağınızı Pudra.com yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER