@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2016

Erotik konuşma rehberi

Erotik konuşmak çoğu kadın için çekinilecek bir durum, bu yüzden de sıfırdan başlamakta fayda var. Nasıl erotik konuşma başlatılacağını Pudra.com yazdı.

Hiç kimse doğuştan erotik konuşma yeteneğine sahip olmuyor. Aynı diğer yatak odası yetenekleri gibi erotik konuşma da pratik ile öğreniliyor. Elbette bu süreçte birkaç garip an yaşamanız normal. Eğer daha önce böyle bir şeyi denemediyseniz bile yavaştan başlamanın zamanı gelmiş olabilir. Çünkü erkeklerin yatakta hoşuna giden hareketlerin başında erotik konuşma geliyor.

Erotik konuşma rehberi

Bir dahaki sefere aşağıdaki yöntemleri deneyerek başarısız bir erotik konuşma ihtimalinde kurtulup, eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz…


Partnerinizin adı

Hepimiz zaman zaman acaba şimdi başkasını hayal ediyor mu diye düşünürüz. Hatta bu özellikle kadınlar sevişirken ne düşünüyor sorusunun cevabı. Ancak erkekler de bunu sıkça akıllarına getirir. Bu yüzden sevişirken partnerinizin adını söylemek zaten her zaman iyi bir fikir. Ayrıca erotik konuşmaya giriş için de risksiz bir yol. İnleyerek ya da bağırarak adını söylemeniz ortamı ısıtıp partnerinizin şevkini de artırır.


Nasıl hissetiğiniz

Hiç kimse derin bir sessizlikte sevişmek istemez, kabul edelim bu işlerin pek de iyi gitmediğinin bir işaretidir. Bu yüzden de nasıl hissediyorsun, ne yapmamı istersin, bu hoşuna gidiyor mu gibi sorularla ortama biraz ses getirmeye çalışılır. Eğer partneriniz bu soruları soruyorsa, tek kelimelik cevaplar yerine nasıl hissettiğinizi tarif ederek ona yardımcı olun. En başta biraz zor gelebilir ama en azından "iyi" demek yerine "bu yaptığın çok iyi lütfen devam et" diyebilirsiniz.

erotik konuşma
Fantezileriniz

Yatakta olan yatakta kalır, bu yüzden kendinizi rahat hissedin ve fantezilerinizi anlatın. Düşüncelerinizi dile getirdiğinizde alacağınız tepkiden çekiniyorsanız, önce basit fantezilerinizden başlayın. Sorun kendinize bile itiraf edemediğiniz fantezilerinizse aynanın karşısında pratik yapın. Kulağa nasıl geldiğini önce siz görürseniz, gelecek tepkiyi de tahmin edebilirsiniz. Ayrıca gülmeden, dalga geçer gibi görünmeden konuşmak için kendi kendinize pratik yapmanız daha iyi olur.


Klasik cümleler

Erotik konuşmaya yeni başlamış biri olarak kendinizden çok fazla beklentiniz olmasın. Hem zaten keyif almak için yaptığınız bir şeyde kendinize baskı uygulamanıza da gerek yok. Yaratıcı olmak için uğraşmak yerine klasik cümlelerden yardım alın. “Bu harika hissettiriyor”, “Doğru yerdesin”, “Lütfen durma” gibi cümleler erotik konuşmaya başlamak için yeterli. Emin olun sessizlikten daha iyi olacaktır.

erotik konuşma
İnleme

Bazen konuşamayacak halde olmanız, erotik konuşmadan çok daha çekicidir. Kısık sesle inlemeniz, bağırmanız ya da nefes nefese konuşmaya çalışmanız mutlaka işe yarar. Çünkü önemli olan bir şeylerden memnun olduğunuz göstermeniz. Tabii bunlar için çalışmanız mümkün değil ancak kendinizi tamamen bırakmanız gerek.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Yatakta gerçekten iyi misiniz?
Kabul edelim ki konu seks olunca hiçbirimiz o kadar dürüst değiliz. Peki, öyleyse yatakta gerçekten iyi miyiz nasıl anlayacağız? Cevabı Pudra.com'da.

Harika seks hayatı için yapmanız gereken 3 şey
Mükemmel seks hayatının yolu doğru iletişimden geçiyor. Yatak odanızdaki sorunları çözecek 3 basit iletişim yöntemi Pudra.com'da.

Yatakta dominant olmanın yolları
Seks sırasında dominant olmak erkeklere özgü bir şey değil. Kadınlar için yatakta dominant olmak rehberi Pudra.com'da.

Seks hakkında konuşmak zor değil!
Bazen çiftler cinsellik hakkında konuşmaktan çekiniyor, sorunları çözmek yerine erteliyor. Seks hakkında nasıl konuşursunuz sorusunun cevabı Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER