@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.12.2016

Boşanmak kötü evlilikten daha iyi bir seçenek!

Kötü giden bir evliliği bitirmek zordur ama bazen boşanmak en doğru karar olur. Boşanmanın ne zaman iyi bir seçenek olduğunu Pudra.com yazdı.

Boşanmayı düşündüğünüzde veya evliliğinizi sona erdirme kararınızdan vazgeçmek üzereyken, olumsuzluklara odaklanmak kolaydır: Tek başıma yaşamayı başarabilir miyim? Çocuklar bundan nasıl etkilenecekler? Hayatımın geri kalanında yalnız kalmaya hazır mıyım?

Boşanmak kötü evlilikten daha iyi bir seçenek

Bu kaygılar anlaşılabilir olmakla birlikte oldukça da doğal. Ama diğer yandan bekar olmanın güzel yanlarına odaklanmak da aynı derecede önemli. İşte boşanmanın sorunlu bir evlilikten daha iyi olmasının sebepleri…


Evlilik size güvenlik hissi verir ama boşanmak yeni bir hayat şansı

Kötü de gitse bir evliliğin içinde olmak kendinizi her anlamda güvende hissetmenizi sağlayabilir, en azından hayatınızın nasıl ilerleyeceğini bilirsiniz. Ama sorunlu bir ilişkiyi bitirmek de size yeniden başlama umudu verir. Kendinizi gerçekleştirmek, mutlu olmak ve birlikte mutlu olabileceğiniz birini bulmak için şansınız olur.


Boşanmış ebeveyn mutsuz evlilikten iyidir

Eğer çocuğunuzun boşanmanızdan kötü etkileneceğinden korkuyorsanız, sürekli mutsuz olan anne-babanın çok daha kötü etkileyeceğini de düşünmeniz gerek. Özellikle de ergenlik çağındaki çocuklar sizin ilişkinizi kendilerine model olarak alırlar. Onlara sorunlarla boğuşan bir çift yerine, mutlu, huzurlu ve kendi başına var olabilen bir anne-baba göstermelisiniz. En iyi ebeveyn kendini mutlu edebilendir.

boşanma
Kendinize odaklanma şansı bulursunuz

Boşanmanın ardından, kendinizi tekrar bulup, muhteşem yanlarınızı tekrar keşfedebilirsiniz. Evliliğinizin getirdiği büyük sorunları düşünün. Nasıl da hayatınızı etkiliyor değil mi? Hem de her alanını. Şimdi tüm bu sorunların bir anda yok olduğunu düşünün. Sorunlarınız yerine kendinizi düşünmek için ne kadar da çok zamanınız ve enerjiniz olacak.


Birbirinizi engelliyor olabilirsiniz

Evlilikte karşılaştığınız her sorunda ilk çözüm boşanma değil tabii ki. Zaten çoğu sorunun sebebi yeterince çaba göstermiyor olmanız. Ancak bazı durumlarda boşanmak en iyi çözüm olabilir. Elinizden geleni yapmanıza rağmen engelleniyor hissediyorsanız, hayattan istediğiniz hiçbir şeyi alamıyorsanız belki de karar vermenizin zamanı gelmiştir. Bu hayat sizin ve yaşamayı hak ediyorsunuz.

boşanma
Hayatınızın diğer alanlarına zarar verirsiniz

Evlilik elbette çok önemli bir şey ancak hayatınızda önemli olan başka şeyler de var. Çocuklarınız, kariyeriniz, sosyal hayatınız. Tüm enerjinizi evliliğinizdeki sorunlara harcarken diğer alanlara odaklanmanız ne kadar mümkün? Mutsuz bir evlilik hayatınızın her alanını etkiler. Bir şeyleri çözmek için önce ana sebebe odaklanmanız gerek.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kadınlar kötü giden evliliği neden bitiremiyor?
Birçok kadın mutsuz olmasına rağmen evliliğini bitirmekte zorlanıyor. Kadınların kötü giden evliliği bitirememe nedenlerini Pudra.com yazdı.

Boşanmak istiyorum, mutsuzum diyorsanız okuyun!
Elephant Journal yazarlarından Kate Rose boşanmanın hayatına kattığı iyi yanları ve ayrılığın onu nasıl değiştirdiğini yazdı.

İlişki terapisine gitme zamanınız geldi mi?
Çift terapisi ilişkinizin güçlü yanlarını ve zorlandığınız alanları görmeniz için bir fırsat. İşte terapiye gitme zamanınızın geldiğini gösteren işaretler!

Boşanma hakkında 6 büyük yalan
Boşanmak herkes için zor, çevreden duyduklarımız da bunu kolaylaştırmıyor. Boşanma kararı verirken çevreden duyabileceğiniz yanlış inanışlar Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER