@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2009

Erkekler evlilikten neler bekler?

Erkekler evliliklerinde düzen, huzur, ilgi, güven, arkadaşlık, özgürlük, seks ve çocuk beklerler. Yani çok şey…

Evlilikten kadınların ve erkeklerin beklentileri farklıdır. Erkekler evliliklerinde, eşleriyle hem arkadaş hem sevgili olmak, düzen ve huzur ararken bir yandan da özgür kalmak istiyorlar… Kısaca, evlilikte hem kadının hem erkeğin işi zor…

Erkekler evlilikten neler bekler?

Düzen
Evlilik, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de bir düzen biçimidir. Bu düzeni yürütememek erkeğe başarısızlık gibi gelir. Dolayısıyla erkek, öncelikle evlilik düzeninin oturmasını ve rayında gitmesini ister.

Huzur
Yine kadınlar gibi erkekler de evlilikte huzur, eşi tarafından anlaşılmak, iletişim kurabilmek, dış dünyanın streslerinden sonra evde kendini kabul edilmiş ve önemsenir hissetmek ister.

İlgi

Hep kadınlar ister sanıyorsanız yanılıyorsunuz; erkekler de evlilikte eşlerinden ilgi beklerler. Özellikle eşleri çalışıyorsa, evdeki sorumluluklarını ihmal etmemelerini isterler. Hayat müşterek. Evdeki işleri paylaşan erkekler, arta kalan zamanda ilgi görmeyi de hak ederler.

Güven
Erkekler evlilikte eşlerinden güven beklerler. Sürekli kendisinden şüphelenen, sorgulayan bir eş istemezler.

Çocuk
Evlilik, çocuk sahibi olmanın meşru yolu olarak görülüyor. Dolayısıyla erkekler, evlilikten çocuk beklerler. Tabii hazır oldukları zaman…

Seks
Evlilik, düzenli bir seks hayatı anlamına da geliyor. Erkekler, yatakta mutlu oldukları ve mutlu ettikleri bir evlilik isterler. İhmal edilmek ve seksin az olduğu bir evlilik erkeklerin en büük korkusudur…

Annelik
Erkekler, evlilik öncesi annelerinden gördüklerini de eşlerinden beklerler. Sevgi ve şefkat göstermesinin yanı sıra dağınıklıklarını toparlayıcı, hatırlatıcı ve idareci bir eş isterler.

Arkadaşlık
Erkekler, eşleriyle hemen her konuda sohbet edebilecek kadar arkadaş olmayı beklerler. Bunun yanı sıra birlikte futbol maçı izlemek gibi, erkek arkadaşlarıyla yaptıklarını eşleriyle de yapabilmek isterler.

Özgürlük
Erkekler, evlilikte bireysel hayatlarını da rahatlıkla yaşabilmek isterler. Buna, erkek arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmak, tatile gitmek de dahil. Eşlerinin sürekli birlikte sosyalleşme isteğinden rahatsız olabilirler.


İlgili haberler:


Evlilik aşkı öldürür mü?
Pek çok kişinin aksine biz “hayır” diyoruz. Ama gerekli koşulları yerine getirdiğiniz sürece…

Sevgiliniz evliliğe hazır mı? Sevgilinizin evliliğe hazır olup olmadığını öğrenmek ve hazır değilse onu yavaşça evlilik yoluna çekmek için yapmanız gerekenler…

Erkekler neden evlilikten korkar? Evlilik fobisi yaşayan erkekler bunu neden yaşıyor, bir de onların gözünden bakın.

Kadınlar erkeklerde ne arar? Kadınlar erkeklerde espri yeteneği, zeka, güç, güler yüz, doğallık, samimiyet, sadakat, cömertlik, ve sevgi bulmak istiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER