duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
15.08.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

16 Ağustos 2023 Aslan Yeniayı: Öz değerimin ölçüsü benim!

16 Ağustos'ta Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Venüs'le kavuşan bu yeniay öz değerlerimizle ilgili fırsatlar getirecek.

16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Aslan burcunda retro hareketine devam eden Venüs’le kavuşan bu yeniay, haritamızda hangi evimizde gerçekleşiyorsa o evle ilgili öz değer problemlerimizi aşmamız için bize başlangıç fırsatları verecek.

16 Ağustos 2023 Aslan yeniayı ve burçlara etkileri

16 Ağustos'ta Aslan burcunda güçlü bi yeniay gerçekleşecek. Hali hazırda retro hareketine devam eden ve Aslan burcunda ilerleyen, bu nedenle daha güçlü bir konumda olan Venüs'le kavuşan bu yeniay, yükselen burcumuzdan hesapla hangi evimizde gerçekleşiyorsa, bu evle ilgili yaşadığımız öz değer problemlerimizi çözmemiz için bir fırsat getirecek. Bu nedenle kendimize dönme ve her ne alanda sorun yaşıyorsak, bu alanlara daha dikkatli bakma zamanı!

Aslan’ın temel ihtiyacı kendini içtenlikle ifade etmek, fark edilmek, onaylanmak ve alkışlanmaktır. Öz değerin gezegeni Venüs de bir süredir Aslan burcunda retro hareketine devam ederken, değerimizi dışarıdan gelecek onaya bağlı olarak belirlediğimiz konuları önümüze getirdi ve getiriyor.

Bu süreçte pek çoğumuz kendimizi sürekli sahnede, alkış beklerken veya ego savaşlarının içinde buluyoruz. Peki biz o alkışı nasıl alırız veya ego savaşlarını nasıl kazanırız? Bizim bu dünyadaki değerimizi ne belirliyor?

Kimimiz için cevap para ve mal mülk iken, kimimiz için bir ilişkimizin olması olabilir. Kimimiz içinse çocuğumuzun olması, başarılı bir kariyerimizin olması, “güzel” olmak, iyi bir okuldan mezun olmak bir değer ölçüsü olabilir. Ekonomideki dengesizlik, ilişkilerinizdeki gelgitler, iş yerinizdeki ego savaşları… Bunlardan biri ya da daha fazlasıyla sınanıyorsanız bilin ki kendinize o konu başlığına göre değer biçtiniz ve onu kaybettiğinizde elinizde değersizlikten başka bir şey kalmayacak.

UÇMAK İSTİYORSAN EGONU YERE BIRAK!

16 Ağustos Aslan yeniayı, Venüs retrosu ile kavuşumu ve Boğa burcundaki Uranüs’le kare açısı ile öz değerimizi maddeye indirgediğimiz konuları fark etmemizi ve bunları fani ve suni olmayan, özümüzden gelen ve sonsuza dek bize eşlik edecek şeylerle değiştirmemizi istiyor. Özgüveninizin kaynağı ne? Egonuzu en çok ne besliyor? Zengin, güzel/yakışıklı, başarılı, eğitimli, zeki, komik, sevilen biri olmak mı? Bunların her birinde sizden daha iyi olan biri mutlaka var; hepsi göreceli ve bir o kadar geçici. Venüs retrosu sürecinde buna bireysel deneyimlerimizle şahit olduk. Aramızda daha büyük bir ego savaşıyla karşılık verenler oldu ve daha büyük bir ağırlığı yüklendiler; bir kısmımız ise farkındalık geliştirip hafiflemeyi hissetmeye başladı.

DEĞERLİ OLDUĞUNU GÖR, ONAYLANMA İHTİYACINDAN KURTUL!

Aslan burcundaki yeniayın KAD ve Chiron’la yaptığı açı, bize yeniayda bir şifa kapısı açıyor. Koç burcundaki KAD, kozmik düzene uyum sağlamaya, insanlığın evriminde kendi yerimizi bulup anlamaya davet ediyor. İşlerimizi, sorumluluklarımızı, ilişkilerimizi ve davranış biçimlerimizi gözden geçirdiğimizde hangilerini istediğimiz için hangilerini egomuzu beslediği için yaptığımızı fark edeceğiz. Ayrılıklar ve birleşmeler, iş ve pozisyon değişiklikleri, ekonomik zorluklara karşı geliştirilen yeni yöntemler ve ani kararlar bu süreçte olası. Burada önce kendimize sevgi ve nezaketle yaklaşmak, iç sesimizi egomuzdan ve toplumun beklentilerinden ayrıştırmak çok önemli. Mars ve Merkür Başak burcundayken ani bir adım atmak yerine hissettiğimiz ve inandığımız şeylerin matematiğini yapmak, analiz etmek, sağlamasını yapmak gerekiyor. Gökyüzü istediğin ışığı ve bolluğu vermeye hazır. Yeter ki sen, hiçbir şeyin yokken bile ne kadar değerli olduğunu gör, onaylanma ihtiyacından kurtul ve kendi yolunda yürümeye niyet et.

Şunu sık sık tekrarla: "ÖZ DEĞERİMİN ÖLÇÜSÜ BENİM!"

16 AĞUSTOS 2023 ASLAN YENİAYININ BURÇLARA ETKİSİ

16 Ağustos 2023 Aslan yeniayı burçlara etkilerini okurken yükselen burcunu okumayı unutma!

KOÇ BURCU

Hayata karşı büyük bir öfkeniz var ancak kimsenin sizinle bir problemi olmadığını, siz böyle hissettikçe daha fazla savaşı kendinize çektiğinizi anlamanız gerekiyor. Bunun yerine burcunuzun öncülük özelliklerini kullanıp daha fazla sorumluluk almayı, Mars’ın size verdiği ateşi en iyi yaptığınız şeyi bulup onun için kullanmayı denemelisiniz. Sizin için yeni başlangıçlar kapıda.

BOĞA BURCU

Aslan yeniayında ailenizle ve köklerinizle ilgili bazı konular gündeminizi oluşturabilir. Onların onayı için gösterdiğiniz çabadan yorulduğunuzu ve beklediğiniz karşılığı alamadığınızı hissedebilir, biraz daha kendiniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bu da kabuğunuza çekilip kafanızı dinlemek istemenize sebep olabilir. 

İKİZLER BURCU

Her şeye yetişmeye, her şeyi bilmeye, her konuda fikrini söylemeye çalışmak sizi yormuyor mu? Aslan yeniayı ile birlikte zihninizdekileri faydalı bir şeye dönüştürmek için çaba harcamalısınız. Zekanız ve iletişim diliniz parlayan özelliğiniz; öyleyse bu yeteneklerinizi ayakları yere basan bir yöntemle dünyada kalıcı hale getirin.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler paraları ve statüleri konusunda bir süredir çeşitli kaygılar yaşıyorlar. Para ve statünün değerlerini belirlemediğini görmeleri; onları çok özel yapan sezgileri, yaratım güçleri ve lider özelliklerini fark etmeleri gerekiyor. Toplumdaki değerinizi yeniden tanımlayıp yeni gruplarla güçlerinizi birleştirdiğinizde para ve statü arkasından gelecek.

ASLAN BURCU

Burcunuzda gerçekleşen yeniay ve Venüs retrosu imajınızla ilgili bazı konuları değerlendirmenize sebep olabilir. İnsanların sizi belli bir şekilde görmesi için büyük bir çaba sarf ediyorsunuz ancak onlar sizi gerçekten görmek istediğiniz şekilde mi görüyor? Onların hakkınızdaki düşüncelerini kontrol edemiyorsanız çabanızın ne anlamı var? 

BAŞAK BURCU

Zodyağın mükemmeliyetçi ruhları Başaklar, sürekli bir hizmet halindeler ancak bu yeniay ve Venüs retrosu bu hizmetlerinin tam olarak neye olduğunu sorgulamalarına sebep oluyor. Bakış açınızı, vizyonunuzu, inancınızı baştan şekillendirecek düşüncelerin içinde kaybolup yepyeni kararlarla yeni başlangıçlar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu dendiğinde akla ilk olarak ilişkiler ve uyum gelir. Ancak bu ilişki kurma ve uyum ihtiyacı, derinleşemedikleri, kullanıldıkları, kendi değerlerini sorguladıkları ilişkiler kurmalarına neden oluyor. Kendi içinizde entegre bir birey olup, korkmadan kendiniz ve hissettiğiniz gibi davrandığınızda sizi gerçekten sevecek insanlarla derin ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

AKREP BURCU

Akrep burçları sürekli kuyruğu dik tutma çabalarını ve bunun altındaki nedenleri sorguladıkları bir Venüs retrosundan geçiyorlar. Aslan yeniayı ile birlikte bir jonglör gibi bir sürü şeyi dengede tutmaya çalışırken asıl odaklanmanız gereken şeye gerekli eforu sağlamadığınızı göreceksiniz. Harekete geçmekten ve güçlerinizi birleştirmek korkmayın.

YAY BURCU

Çok fazla şey bilmek, çok fazla insan tanımak, çok fazla yer görmek, ufkunu olabildiğince genişletmek temel motivasyonunuz. Peki bunlara neden ihtiyacınız olduğunu düşündünüz mü? Venüs retrosu kalabalıkların içinde nasıl göründüğünüz konusundaki kaygılarınızı gün yüzüne çıkarmış olabilir. Sizi şifalandıracak şey bütün bu bildiklerinizi ve vizyonunuzu nasıl kendinize ve dünyaya faydalı hale getirdiğinizi göstermek.

OĞLAK BURCU

İmajınız, başarınız, maddi varlıklarınız için sarf ettiğiniz çabalardan sonra hayat sizi adeta bir sığlıkta terk etti. İnsan olmanın yalnızca bunlardan ibaret olmadığını gördünüz; şimdi çok daha derin ilişkiler kurmaya, gerçek anlamda sevmeye ve sevilmeye, varlığınızı anlamlandırmaya ihtiyacınız var. Aşk, çocuklar ve hayatta keyif veren konularla ilgili ani gelişmeler olabilir. Aile, sizi şifalandıracak şey.

KOVA BURCU

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir öz değer muhasebesi yapıyorsunuz. Alma-verme dengesini kaçırdığınız konuları gözden geçirip neden hep daha fazla verme ihtiyacında olduğunuzu kendinize sormalısınız. Duygularınız tabiri caizse bir şelale ve bunları doğru iletişimle karşı tarafa aktardığınızda şifalandığınızı göreceksiniz.

BALIK BURCU

Balık burçlarının bu yeniayda, kendini hırpaladığı, kurban ettiği konuları değerlendirmesi gerekiyor. Her şeyi en iyi şekilde yapmak için çalışıp çabalıyor, saçınızı süpürge edip karşılığını alamadığınızı, emeklerinizin yeterince görülmediğini hissediyorsanız kurban psikolojisine girmek yerine bunu uyumlu ve nazik bir dille paylaşmanız gerekiyor.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER