duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
23.05.2024
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

23 Mayıs 2024 Yay dolunayı: Sezar'ın hakkı Sezar'a

23 Mayıs'ta Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay maddi ve manevi değerlerimizle ilgili süregelen güven ve istikrar arayışımıza ışık tutacak.

23 Mayıs Çarşamba günü 2 derece Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Boğa burcunun son derecesinde İkizler burcuna doğru hareketini sürdüren Venüs ve Jüpiter ile Kova burcundaki Plüton’un da etkisini yoğun olarak hissedeceğimiz Yay dolunayı, maddi ve manevi değerlerimizle ilgili süregelen güven ve istikrar arayışımıza ışık tutacak.

23 Mayıs 2024 Yay dolunayı ve burçlara etkileri

Yay burcunun temel dürtüsü anlam arayışıdır. Bu nedenle seyahat, felsefe, din, hayaller, soyut fikirler, üniversiteler ve hukuk Yay burcunun kapsamına girer.

Yay’ın anlam arayışı her anlamda deneyimlemeyi, yayılmayı ve sonunda büyümeyi getirecektir. Ay Yay burcundayken duygusal anlamda bir büyüme ihtiyacından bahsedebiliriz.

Kendinden olmayanla ve daha önce düşünmedikleri, hissetmedikleri ile temas etme arzusu çok yoğundur. Bu yüzden ruhsal bir göçebe olup sürekli insan insan, kültür kültür, ülke ülke gezer; kendinden olmayanla temas ederek ufkunu, zihnini ve alanını genişletir. 23 Mayıs Yay Dolunayı ile hayallerimiz ve inançlarımızı detaylı bir şekilde analiz edip somut bir zemine yatırmamız gerekecek.

BİR DE BU AÇIDAN BAK!

İkizler’e geçmeye hazırlanan Venüs ve Jüpiter’in Boğa burcundaki seyri maddi ve manevi değerlerimiz, hayallerimizle ilgili bir güven ve istikrar sağlaması yaptırdı. Uranüs’ün de Boğa burcunda bu gezegenlerle teması güvendiğimiz konular, kişiler, yeteneklerimiz ve inançlarımızla ilgili sarsıcı etkileri beraberinde getirdi, bir anlamda güven kartları yeniden dağıtıldı.

Maddi ve manevi sırtımızı dayadığımız duvarlarımız yıkıldı; yeniden inşa etmek için bakış açımızı değiştirmemiz gerekti. Yay Dolunayı işte bu bakış açısını bize sunuyor. İkizler burcundaki Güneş ile birlikte, verileri topla, analiz et, düşün, değerlendir, bir de bu açıdan bak diyor.

SEZAR'IN HAKKI SEZAR'A

Plüton Kova burcundayken, artık her gün yeni ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmamız gerekiyor. Boğa burcundaki Boğa konfor alanlarımızı bir bir sallıyor. Balık burcundaki Satürn ise ruhsal bir uyanışı, varlık amacımızı, merhameti, birlik bilincini bize döve döve öğretiyor. Yine Balık burcundaki Neptün, sezgilerimizi kuvvetlendirirken inanmak, tevekkül etmek ve teslim olmak konusunda bize ihtiyacımız olanı bize veriyor.

Bütün bu gezegenlerin amacı sizi özünüzle buluşturup, evrenle ve insanlarla bağınızı güçlendirip çağın enerjisini yakalamanızı sağlamak. Dolayısıyla düşünmek, sebep-sonuç ilişkisi içinde analiz etmek, başka türlü bakmak, anlayışlı olmak, Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek zorundasınız. Önce kendinize, sonra çevrenize ve bütün insanlığa karşı...

ADALETİ SORGULAYABİLİRİZ

Mars, KAD ve Chiron’un da Koç burcunda kavuşuyor olmasıyla hareket enerjimiz oldukça yüksek. Ancak haritaya bir bütün olarak bakarsak neyi aksiyona dönüştüreceğimiz konusunda dikkatli olmamız gerekiyor. İnançlarınız ve hayalleriniz desteklense de bu davranışların ilkel bir egodan değil özden gelmesi ve varlık amacınıza hizmet etmesi önemli olacak.

Bununla birlikte Yay burcu adaletle ve fanatizmle de ilgilidir. Kartların yeniden dağıtılmasıyla sarsılan inançlarımız gerek dünyevi gerek ilahi adaleti sorgulamamıza neden olmuş olabilir.

Fanatik ve bağnaz bir şekilde kendi adaletini kendisinin sağlayacağını düşünenler için, ayrıca kafasının içinde yaşadığı dünyayla bu dünyayı ayıramayıp fazla rehavete kapılanlar için birtakım tehlikeler söz konusu olabilir.

Dolunay haritasının vahşet içeren olaylarla birlikte hırsızlık ve her türlü suç potansiyeli de var.

Boğa burcundaki gezegenler diyor ki akıllı ol, ders al, tedbir al ve sonra takdiri Allah’a bırak.

YAY DOLUNAYINDAN KİMLER ETKİLENECEK?

23 Mayıs Yay Dolunayı en çok Yay ve İkizler burçları ile değişken burçların (İkizler, Başak, Yay, Balık) 2 derece civarında gezegenleri olanları etkileyecek.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER