duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
12.11.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

13 Kasım 2023 Akrep Yeniayı: Kontrolü kontrol altına almak

13 Kasım'da gerçekleşecek Akrep yeniayında ölüm, doğum, cinsellik, miras, hisseli paralar gibi paylaşılan kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkacak.

13 Kasım 2023 Pazartesi günü 20 derece Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının akabinde gerçekleşen Akrep yeniayı ile, tutulma sürecinde yaptığımız güven muhasebesinin sonuçlarını hayatımıza uygulamaya başlayabiliriz.

13 Kasım 2023 Akrep Yeniayı: Kontrolü kontrol altına almak

“Ya hep, ya hiç” yaklaşımı ile bilinen Akrep, zodyağın ilişkiler kanalıyla dönüşümü temsil eden burcudur. Ölüm, doğum, cinsellik, miras, hisseli paralar gibi paylaşılan kaynaklarla ilgili konular Akrep burcunun konusudur. Akrep yeniayı ile birlikte bu konulardaki tavrımızı çok net bir şekilde ortaya koymak ve yine bu konularda yaşanacak kayıp ve kazanç gibi gelişmelerle hayatımızı yeniden şekillendirmek isteyeceğiz veya zorunda kalacağız.

Direnmeye ve savaşmaya hazırız!

Akrep ve Boğa aksı “bizim ve benim” temalarının çarpıştığı aks olduğu için bu iki burç, kontrol ve güven duygusunu garantiye almak üzere hayvani dürtülerimizi tetikler. Bu tetik toplumdan, ekonomik düzenden, ailemizden veya ikili ilişkilerimizden kaynaklanabilir. Ay ve Güneş’in Akrep burcunda Mars ile kavuşumda olduğu 13 Kasım 2023 Akrep Yeniayında tetiklenen kontrol ve güven duygusu ile ilgili ruhsal veya fiziksel bir savaşma içgüdüsü doğacak. Boğa burcunda Retro hareketini sürdüren Uranüs’ten de aldığı karşıt açıyla bireysellik konusu özellikle önem kazanacak. Hayatın her alanında hem ruhsal hem fiziksel özgürlüğümüz, ideolojimiz, toplumun genelinden ayrıldığımız bakış açılarımız için direnmeye ve savaşmaya hazır bir durumda olacağız.

Ekonomik koşulları ve alışkanlıkları tamamen değiştiren Uranüs’ün Boğa seyrinde yeni ve fütüristik para kazanma stilleri ortaya çıktığı gibi paraya, kaynaklara, mala ve hatta bedensel hazlara bakış açısı da değişerek daha öznel bir hal aldı. Plüton Kova çağına doğru, bütün kalıplar yıkılıp bireyselleşirken kontrol ve güven duygusu da değişime en kapalı olduğumuz konularda bizi sınıyor. Ancak Akrep ve Boğa aksının en büyük sınavı, kontrol edebilmek veya güvenli limanlarımızı korumak değil kontrol ve güvenin sınırlarını fark edebilmektir.

Kontrol ve güvenin sınırı nedir?

Öncelikle sahip olmak, garantiye almak, aidiyet gibi ihtiyaçlarımızı hayvani bir dürtüden daha yüksek bir bilince taşımak üzere fark etmek, kaynağına inmek ve dönüştürmek zorundayız. Akrep sabit bir burç olsa da en iyi bildiği ve en iyi yaptığı şey ölmek ve öldürmek, yani dönüşmek ve dönüştürmektir. Tanrıyı oynamak, görünen ve görünmeyen her şeyi kontrol etmek ister. Bu kontrol arzusunun temelinde korku vardır ve güvende hissetmenin tek yolu kontrol etmektir. Sadece kendine ait olanı değil, başkalarınınkini de… Çoğu zaman bu arzu, daha büyük bir güce takılır ve Akrep hep baştan başlar. Görmesi gereken hiçbir zaman yüzde yüz kontrol sağlayamayacağı, her şeyin fani olduğu, kazançlar kadar kayıpların da hayatın bir parçası olduğu ve başlayan her şeyin bir gün bitebileceğidir. Bunu fark etse de etmese de ölecek ve daha güçlü bir şekilde yeniden doğacaktır.

KİMLER NASIL ETKİLENECEK?

13 Kasım 2023 Akrep yeniayı ile hepimiz Akrep burcunun yönettiği evler ve gezegenler özelinde kontrol ve güvenin sınırlarını keşfedecek ve kaynağına inip onları dönüştüreceğiz. Bu yeniayda en büyük etkiyi Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçlarının 20 derece civarında gezegeni olanlar alacak. Yeniayın etkilerini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

13 KASIM AKREP YENİAYININ BURÇLARA ETKİSİ

Koç burcu
Mars etkili bu yeniay Koç burçları için harekete geçirici ve dönüştürücü olacak. Paylaşılan kaynaklar, borçlar, genel olarak para ve mal/mülk konuları ağırlıklı olarak gündeminizi oluştururken ilişkilerde  de değiştirmek ve dönüştürmek istediğiniz konularda harekete geçmek isteyeceksiniz. Yeni başlangıçlar için fırsatlar var.

Boğa burcu
Karşıt burcunuzda gerçekleşen yeniayda gündeminiz ilişkiler ve ortaklık konuları olacak. Evrene, tanrıya, sisteme ve ilişkide olduğunuz kişilerle uzun süredir güveninizi sorguluyor ve teslimiyetle ilgili sorun yaşadığınız sınavlarla karşılaşıyorsunuz. Şimdi ilişkiler ve ortaklıklarda sona gelindiyse önünüze bakmak, bir adım atılması gerekiyorsa atmak, net bir tavır koymak için en iyi zaman.

İkizler burcu
İkizler burçları bir süredir içinde bulundukları, birlikte hareket ettikleri grupları değiştiriyorlar. Akrep yeniayı hayatınızı düzenlemek, hem mental hem fiziksel sağlığınız konusunda iyileştirici adımlar atmak için mükemmel bir zaman. Yeni iş fırsatları ve karmik tanışmalar/tamamlanmalar bu dönemde mümkün.

Yengeç burcu
Aşk ve çocuklar evinizde gerçekleşen yeniayda bu alanlarda yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilirsiniz. Bir süredir evren sizi sosyal konularda harekete geçip görünür olmaya, yeteneklerinizi ve yaratım gücünüzü dünyayla paylaşmaya zorluyor. Bu yeniayda sizin güvenmeniz gereken şey sizsiniz. Yeteneklerinize ve gücünüze güvendiğinizde korkuyu kontrol altına alacaksınız.

Aslan burcu
Akrep yeniayında eviniz ve ruhsal ihtiyaçlarınız ile işiniz ve dünyanın sizden bekledikleri arasında kaldığınız konuları iyileştirmek için fırsatlara sahip olacaksınız. Duygusal olarak çok yoğun ve dramatik, hatta biraz agresif olabilirsiniz ancak dışarıda ne varsa içeride de o vardır. Karşılaştığınız her sorunun kaynağı ve çözümü içinizde bir yerde. Belki de aileniz, anneniz, babanız kadar yakın...

Başak burcu
Zihin akışınızın ve hayatınızdaki trafiğin hızlanacağı yeniayda kendinize de yakın çevrenize de haddinden fazla yüklenebilirsiniz. Kontrolcülüğün hiçbir iyi ve faydalı tarafının olmadığını, kontrol etmeye çalıştığınız her şeyin elinizden kaçtığını göreceksiniz. Yeniay sürecini düşüncelerinizi birkaç kez tartarak, yazdıklarınızı okuyup değerlendirerek geçirin. Yazmak özellikle iyi gelecektir.

Terazi burcu
Para evinizde gerçekleşen Akrep yeniayı, para, mal/mülk ve kaynaklar konusunda kayıp ve kazançları beraberinde getirebileceği gibi maddi-manevi değerlerinizle ilgili sizi yeni başlangıçlar yapmaya itecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz ve derin duygulara teslim olduğunuzda başınıza bir şey geleceği korkusundan kurtulduğunuz anda sağlam ve kalıcı değerlerinizi yaratmaya başlayacaksınız.

Akrep burcu
Yeni başlangıçlar yapacağınız, hayatınızı cesaret edebildiğiniz ölçüde değiştirip dönüştürebileceğiniz bir yeniay olacak. Hem işinizde, hem ilişkilerinizde yepyeni fırsatlar ve gelişmeler var. Korkusuz, girişimci ve teslimiyetçi bir tavırla, her şeyi kontrol edemeyeceğiniz bilinciyle durumlara yaklaşırsanız bu dönemi doğru değerlendirebilirsiniz.

Yay burcu
Yaylar hayatlarında bir döngünün sonuna geldi ve bu yeniayla birlikte günlük rutinleri, alışkanlıkları tamamen değişiyor. Yapılması gereken işlerle, zihinsel aktiviteleriniz arasında kaldığınız durumlar olabilir. Birazcık içe dönmek, inzivaya çekilmek, her şeye yetişmeye çalışmak yerine kendinize izin vermek hem mental hem de fiziksel sağlığınızı korumanızı sağlayacak.

Oğlak burcu
Akrep yeniayı Oğlak burçlarını biraz daha vizyoner ve idealist olmaları için zorlayacak. Zodyağın popüler çocuğu olma ihtiyacı sebebiyle zaman zaman sığ denebilecek işler peşinde koşuyor, olduğunuz kişiyi ve onun ideallerini unutuyorsunuz. Asıl değerinizi görecek ve buna değer katacak kişilerle arkadaş olmak, bir arada bulunmak, yeteneklerinizi bir araya getirmek zorundasınız.

Kova burcu
Kariyerinizle ilgili yeni bir dönüm noktasındasınız. Harekete geçmeye hazır olduğunuz halde toplumsal baskılar ve ailenizin yerleştirdiği kodlar zihninizde bir yerlerde yanıyor ancak birey olmayı sizden daha iyi bilen, sizden daha girişimci bir ruh yok. Korkusuz olmanın, sıradışı tarafınızı göstermenin ve ideallerinizi topraklamanın, yani elle tutulur/para eder bir şeye dönüştürmenin tam sırası.

Balık burcu
Balık burçları Akrep yeniayı ile ufuklarını genişletecekleri, para kaynaklarını büyütecekleri fırsatlarla karşılaşacaklar. Her bilgiyi alın, her yola çıkın, her fikri değerlendirin ve sonucunda maddi veya manevi kazanacağınıza güvenin. Sizin için oldukça şanslı ve her anlamda büyüyeceğiniz bir yeniay olacak.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER