duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
12.12.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

13 Aralık 2023 Yay Yeniayı: Başkasının gözünden bakmak

13 Aralık 2023 Çarşamba günü Yay burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda, hayatta gitmeniz gereken yönü bulmak üzere yola çıkıyorsunuz!

13 Aralık 2023 Çarşamba günü 20 derece Yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniayın hareket ve başlatma enerjisi, Yay burcunun anlam arayışı ve ufkun ötesine geçme dürtüsüyle birleştiğinde her birimiz, bireysel konularımızda büyüme ve genişleme fırsatı yakalayacağız.

13 Aralık 2023 Yay Yeniayı: Başkasının gözünden bakmak

Jüpiter’in yöneticisi olduğu Yay burcu, büyümeyi ve genişlemeyi temsil eder. Bu büyüme ve genişleme yalnızca maddesel boyutu değil, zihinsel ve ruhsal boyutu da ifade eder. Bu yüzdendir ki bolluk ve bereket Jüpiter’in konusuyken anlam arayışı, din, felsefe, seyahat, hayaller ve üniversiteler de Jüpiter’le ilgilidir. Yay burcunun anlam arayışı, kendisi gibi olmayanla karşılaşması ile başlar. Farklı inançlar, farklı kültürler, farklı toplumsal sınıflar, farklı cinsel yönelimler… Vizyon kazandıkça ufku genişler, ufku genişledikçe görmediği, işitmediği ve dokunmadığı uzak ufukları hayal eder. Bu yaratım -adını siz koyun- inanç, felsefe, hayal, ideal veya vizyonla başlar; bu bir geleceği görme yetisidir, neyi tezahür ettireceğinizi gösterir.

13 Aralık 2023 Yay yeniayı ile hayatta gitmeniz gereken yönü bulmak üzere, kişiye özel birer yolculuğa çıkacaksınız ve bu yolculukta fanatik düşünce ve inanç kalıplarınızdan sıyrılmak ve daha önce bakmadığınız bir pencereden bakmak zorunda kalacaksınız. Büyüme zorunlu ancak neyi büyüteceğinizi, hangi konuda bolluk ve bereketi hayatınıza çekeceğinizi siz belirleyeceksiniz.

Kolektif efor önem kazanıyor

Yay yeniayı haritası kolektif eforun ve işbirliğinin önemine dikkat çekiyor. Kova çağının ayak sesleri artık çok rahat duyulurken birey olma farkındalığı önem kazansa da özellikle Satürn ve Neptün’ün birlik bilincinin temsilcisi Balık burcundaki seyri ve her türlü ilişkide diplomasiyi önceleyen Terazi burcundaki Güneş tutulması ile “bir”in “tüm”e, “tüm”ün “bir”e etkisini açıkça görmeye başladık. Bu şu demek; yozlaşmış bireyler yozlaşmış toplumları, yozlaşmış toplumlar yozlaşmış dünyaları yaratıyor. Birey ve toplum, ülkeler ve dünya birbirinden ayrı düşünülemez. Bu yüzden işe önce kendimizi doğru anlayarak, inançlarımızı ve hayallerimizi göz ardı etmeyerek başlayacağız. Kendimize anlayış, nezaket ve güvenle yaklaştığımız ölçüde başkalarına da yaklaşacağız. Yay yeniayı, başkasının gözünden dünyaya bakmamızı istiyor. Çünkü pek çoğumuz daha önce onların gözleriyle dünyaya bakmadık, onların ayakkabılarıyla onların yollarını yürümedik; onlar olmanın ne demek olduğunu bilmiyoruz. Empati ve hoşgörü barışa ve işbirliğine kapı aralamakla kalmayıp ufkumuzun sınırlarını genişleterek başka türlü bir dünyanın mümkün olduğunu da bize gösterecek.

İşbirliğine gönüllü olanlar için ilahi güç devrede!

Büyümek ve genişlemek isteyenlerin her türlü kaynaktan içebileceği, bolluk ve bereketi hayatına çekebileceği Yay yeniayı, her türlü bilgi kanalı ve bakış açısını önümüze serecek. Atalarımızdan bize aktarılan bilgiler, toplum tarafından aşılanan korku ve inançlar, doğaya bakarak gördüklerimiz, zihnimizin içinde uçuşanlar, kitaplardan ve filmlerden biriktirdiklerimiz, herbiri birer kaynaktır. Yay yeniayı ile birlikte bu kaynaklara daha sık dalıp çıkabilir, çeşitli yollarla ilahi bir sesin kulağınıza fısıldadığını duyabilirsiniz. İşbirliğine gönüllü olduğunuz; hayal, inanç ve güvenle harekete geçtiğiniz her eylem için ilahi destek alacaksınız. Bu destek ise bolluk ve bereketi beraberinde getirecek.

13 Aralık 2023 Yay yeniayından en yoğun etkileri, Yay burçları başta olmak üzere İkizler, Balık ve Başak burçları ile bu burçların 20 derece civarında gezegenleri olanlar alacak. İşte yükselen burcunuza göre 13 Aralık 2023 Yay yeniayının etkileri!

13 ARALIK 2023 YAY BURCU YENİAYININ BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ BURCU
Koç burçları için harekete geçtikleri ve cesur oldukları ölçüde büyüme ve bolluğu getirebilecek bir yeniay olacak. Dinlemeye, görmeye, anlamaya istekli olup her yeni fikri süzgeçten geçirmeyi ihmal etmeyin. Özellikle başka ülkelerle iletişimin arttığı, seyahat ve eğitim fırsatlarının öne çıktığı bir dönem sizi bekliyor.

BOĞA BURCU
Boğalar Yay yeniayı ile birlikte “ya hep, ya hiç” dedikleri konularda sınanabilirler. Alacak-verecek meseleleri, paylaşımlı mallar gündeminizde olabilir. Bu dönemde biraz daha ilahi plana güvenmeye çalışın ve kazanmayı olduğu kadar kaybetmeyi de kabul edin. Her şeyi kontrol edemeyeceğinizi ve sizin olanın size geleceğini öğrenmelisiniz.

İKİZLER BURCU
İlişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşen Yay yeniayında, ilişkilerinizde empati kurmayı öğrenecek, onun yerine kendinizi koyup sizinle olmanın ne demek olduğunu göreceksiniz. Alma-verme dengesi, adalet, sevgi ve uyumla ilgili bir ödeviniz var. Bu ödevi hem kendinizin hem de karşı tarafın çıkarlarını gözeterek yaparsanız şans sizden yana olacak.

YENGEÇ BURCU
Yay yeniayı işiniz ve günlük rutininizde bir hareketi ve çalıştığınız ölçüde bereketi beraberinde getirecek. Kariyerinizde, sosyal çevrenizde ve ilişkilerinizde parlama fırsatına sahipsiniz. Bu yeniayda şifreniz kendinize ve yaptığınız işlere başkasının gözünden bakmak. Bu süreçte sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz konular da gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU
Aşk, çocuklar ve hayatta keyif veren konular yeniay gündeminiz olacak Aslanlar. İçinizin kıpır kıpır olduğu, güzel vakit geçirmek, sahip olduklarınızı paylaşmak istediğiniz bir yeniay sizleri bekliyor. Aşkınızı ilan etmek, çocuk kararı almak veya bir tatil planlamak güzel bir dönem. Kendiniz olmaktan geri durmayın.

BAŞAK BURCU
Başak burçlarının kendilerine hareket özgürlüğü sağlamak için önce biraz içe döneceği, aileleriyle ilgili meselelere kafa yoracağı bir dönem olabilir. Evham yapmaya ve hiçbir şeyi kafanızda büyütmeye gerek olmadığını, Başak titizliğiyle her şeyi çözebileceğinizi göreceksiniz. Bu süreçte rüyalarınızı çok iyi takip edin.

TERAZİ BURCU
İletişimin çok hızlanacağı, hayatınızdaki trafiğin de bu yönde artacağı bir yeniay olacak. Kendinizi ifade etme biçiminizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle ikili ilişkilerde konuşulan-konuşulmayan şeylerin bir anda gündeme gelmesi, çözülmesi gerekecek. Dinleyin, anlayın ve kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

AKREP BURCU
“Ya hep ya hiç” tavrınıza rağmen hala havada uçuşan, belli belirsiz durumlarla sınandığınızı hissedebilirsiniz. Yay yeniayı kafanızdakileri topraklamanız, somut bir gerçekliğe dönüştürmeniz, güvenlik alanınızı oluşturmanız için fırsatlar getirecek. Para ve maddi kaynaklar gündeminiz olacak. Çalıştığınız şeylerin karşılığını alacağınıza güvenmeniz gerekli.

YAY BURCU
Burcunuzda gerçekleşen yeniay elbette en çok sizi tetikleyecek. Üzerinizde yoğun bir harekete geçme baskısı hissedebilirsiniz, olaylar o yönde gelişebilir. Fanatik ve ben bilirimci olduğunuz konularda direnmeyip hayalleriniz için harekete geçerseniz, sizi özellikle destekleyecek bir yeniay olacak.

OĞLAK BURCU
Oğlak burçları için biraz içe dönüş, kafa dinleme, akışa bırakma zamanı. Diğer burçlardaki hareket enerjisi sizde biraz daha içe dönük olacak. Dışarıdaki sağlam ve çalışkan duruşunuz, kariyerinize bu kadar zaman harcıyor oluşunuz zaman zaman kendi ruhunuzu ve ailenizi ihmal etmenize neden oluyor. Bu yeniayla sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu keşfedebilirsiniz.

KOVA BURCU
Çevreniz bir yandan genişlerken bir yandan pek çok kişiyle arkadaşlığınızın sonuna geldiniz. Şimdi kendinizi yepyeni grupların içinde geleceğe ve insanlığa yönelik taze fikirleri konuşurken bulabilirsiniz. Bu yeniay teması bildiğiniz yerden geldiği için şanslısınız. Kendiniz olmaktan ve orijinal fikirlerinizi doğru kişilerle paylaşmaktan çekinmeyin.

BALIK BURCU
Oldukça hareketli olduğunuz ve hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu yılı kapatırken yeniay size kariyerinizde büyüme ve görünür olma fırsatı sunuyor. Beklenmedik para akışı, yeni girişimler, adınızın duyulmasını sağlayacak işler yapabilirsiniz. Odağınız disiplinli ve istikrarlı çalışma olduğunda şans sizinle olacak.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER