01.11.2017

Binnur Zaimler ile Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları

Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler'in Kasım 2017'de özellikle iş hayatı için her burca özel önerileri Pudra.com'da!

Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler, Sodexo'nun yaşam kalitesini yükselten tavsiyeleri paylaşmak için oluşturduğu "İyi Yaşa" platformunda Kasım ayı için her burca özel önerilerde bulundu.​

Binnur Zaimler ile Kasım 2017 Burç Yorumları

Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları

Bu ay Akrep ve Boğa burçlarında yeni ay ve dolunay var. Özellikle Akrep burcunda bir gezegen birikmesi (stelyum) söz konusu. Bu da tutku ve sahip olduğumuz değerler anlamında önemli vurgular getiriyor. Kasım ayında harekete geçmek, kendimizi daha çok göstermek adına önemli etkiler altındayız. Yaratıcılığımızı, pratik bilgilerimizi bol bol sergileme, önemli iş anlaşmalarına imza atmamız söz konusu.

Kasım 2017'nin astrolojik anlamda en dikkat çeken tarihleri:
4 Kasım Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşen dolunay
- 18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay
- 6 Kasım'da iletişimi sembolize eden gezegen Merkür'ün Yay'a geçişi.
- 8 Kasım'da Venüs'ün Akrep'e geçişi
- Ay boyunca Mars'ın Terazi'de ilerlemesi

Tavsiye: Haftalık ve aylık burç yorumlarında Güneş burcunuz ile birlikte yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Daha fazla örtüştüğünü fark edeceksiniz.

Şimdi gelelim, Binnur Zaimler'e göre ayın değerlendirmesi ve burçlara özel iş tavsiyelerine... 

Koç burcu ve yükselen Koçlar
Koç burcu
Sevgili Koç burcu ve yükselen burcu Koç olanlar, bu ay en yakınınızdakilerle ortaklaşa konularda yeni gelişmeler getiriyor. Ortağınız veya en yakın çalışma arkadaşınız ile bir yatırıma girebilir, büyük bir proje için paraları birleştirebilirsiniz.

Doğru ve en yakın zamanı merak ediyorsanız, özellikle 8 Kasım sonrası uygun görünüyor. Bu gelişmelerin içinde özel hayatınızdaki ortak yatırımlar da girebilir. Eşinizle bir alım yapmak, miras yoluyla gelen bir kaynaktan yararlanmak da mümkün. İşyerinde ikili çalışmalar sırasında dengeyi tutturmanız, karşıdaki kişileri kırmadan ilerlemeniz yapacağınız en doğru hareket olacak. 

4 Kasım'da Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay ile özellikle para konularıyla ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Edineceğiniz yeni ve pratik bilgiler sayesinde daha kolay ve doğru karar vereceksiniz. 

Bu dolunay maddi anlamda birikimlerinizi artırabileceğiniz koşullar getiriyor. 

6 Kasım sonrası yurtdışı ve yabancılarla bağlantılı işleriniz son derece hareketli bir hal alacak. Özellikle medya, iletişim ve kişisel gelişim konularına bu tarihten sonra zaman ayırın. Çünkü istediğiniz o kursa başvurmanın zamanı geldi. Akademik ortamda ilerlemek istiyorsanız, hemen araştırmalara başlayın. 

18 Kasım'da gerçekleşecek yeni ay, ikili ilişkilerinizde değişim yaratmanıza imkan verecek. İlişkinizde maddi ve manevi yönden yeni durumlar ortaya çıkabilir. Birbirinize daha fazla yakınlaşabilirsiniz.

Boğa burcu ve yükselen Boğalar,
Boğa burcu

Sevgili Boğa bucu ve yükseleni Boğa olanlar, Kasım ayı boyunca karşıt burcunuz Akrep'te stelyum söz konusu. Bu gezegen birikmesi ilişkilerin tüm ay boyunca önemli olacağını gösteriyor. 

Kasım ayının ilk haftası, 4 Kasım'da Boğa burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisinde olacak. Boğa'daki dolunay, hayatınızın her alanına ışık tutacak. Bir süredir görmezlikten geldiğiniz konular varsa, bunlar tüm çıplaklığı ile açığa çıkacak. İkili ilişkiler, iş hayatı, aile, kişisel beklentiler ve hayatla ilgili konuları sorguladığınız birkaç gün boyunca geri planda kalıp gözlem yapmanız sizin için iyi olur. Ardından karar alıp harekete geçin. Konfor alanınızdan ve alışkanlıklarınızdan ayrılıp kendinizi geliştirmeniz, gelecekteki hayatınıza da iyi yansımalar getirecek. 

6 Kasım ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca eşiniz veya ortağınızla ortak yaptığınız yatırımlar, paylaşımlar gündeme geliyor. İyi analiz edin, bir karar alacaksanız bunu Aralık ayına sarkıtmamaya çalışın. 

8 Kasım sonrasında birebir yakın çalışacağınız kişilerle iletişim trafiğiniz artıyor. Birlikte kafa kafaya verip yoğun projelerin altından kalkacaksınız. 

Kasım ayında gökyüzünün hayatınıza bir diğer önemli etkisi ise, bir süredir görmezlikten geldiğiniz konular ile ilgili olacak. Her şey çok daha net bir şekilde günyüzüne çıkacak, üstelik tüm çıplaklığı ile... . 

Sevgili Boğalar, 18 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek yeni ay sonrası, özellikle işle ilgili yeni kişilerle tanışmaya hazır olun. 

İkizler burcu ve yükselen İkizler,
İkizler burcu

Sevgili İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar, Kasım ayında özellikle işyeri, ofis ve günlük işlere yoğunlaşıyorsunuz. Ayın ilk haftasında teslim tarihi gelmiş işleri yetiştirmeye çalışmak, ofis içindeki durumları yönetmek konularına özen gösterin. 

4 Kasım Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisi ile kuruntu, endişe ve iç huzursuzluklarınız artabilir. Ancak siz hiçbir şeyi takıntı haline getirmeyin. Söylentilere kulak vermeyin. Özellikle dedikoduları dinlemekten uzak durun. Bu dönemde iş hayatınızda sadece gözünüzle gördüğünüz, elle tutulur konulara odaklanın. Bu dönemde özellikle iş ve para kaybetme korkuları ön plana çıkabilir. Ofiste istifalar ve belki çok da hoşunuza gitmeyen gelişmeler duyabilirsiniz. Rahat olun ve birkaç gün içinde suların durulmasına fırsat verin. 

Dolunay ışığı altında, 3-4 Kasım günlerinde sağlık kontrolleri yaptırmak iyi fikir olabilir. Her şey görünür haldeyken tahlillerin doğruluk oranı yüksektir. 

6 Kasım günü karşıt burcunuz Yay'a geçen Merkür sayesinde işyerinde ve özel hayatınızda sizinle birebir ilgilenen biriyle iletişiminiz artıyor. Neredeyse tüm çalışmaları bu kişiyle beraber yapabilirsiniz. Bu kişi yurtdışı bağlantılı, yabancı biri de olabilir. Kasım ayında iyi giden iletişim konuları, Aralık ayında bazı küçük aksamalara uğrayabilir. Bu nedenle, şimdiden her şeyi yazılı yapmanız, onayların doğru şekilde alındığından emin olmanız çok önemli.

18 Kasım sonrasında, Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ayın etkisi ile birlikte işyerinde büyük projelere başlamak, yepyeni işlere girişmek mümkün olacak. Size bağlı bir ekip varsa yenilenmeler olabilir. Yeni ay sonrası 15 gün boyunca yüksek konsantrasyon gerektiren yeni görevleri almak ve başarıyla tamamlamanız mümkün olacak. Bu enerjiyi iyi kullanın.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeçler,
Yengeç burcu

Kasım ayı boyunca yaratıcılığınızın arttığını, hayatı daha eğlenceli bulduğunuzu fark edeceksiniz. İlgi alanlarınıza hobilerinize ve işinizin sevdiğiniz kısımlarına zaman ayırma fırsatı bulacaksınız. Bu dönedem keyif aldığınız şeyleri yapabilir, yaptıklarınızla daha fazla söz sahibi olabilirsiniz. Kasım ayında topluluk önünde kendinizi ifade etmeniz, eğitimler vermeniz ve sunumlar yapmanız mümkün. Takviminizde bunlar yoksa bile bu tür fırsatları yakalamaya çalışın çünkü bu sunumlarda bugüne kadar üzerinde uğraştığınız ne varsa sergileme imkanınız olacak. 

4 Kasım Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay etkileri birkaç gün önceden kendini hissettirecek. İş hayatındaki tanıdıklar, mesleki gruplar, dernekler ve oluşumlar içinde yer almanız, buradaki çalışmalara aktif olarak katılmanız söz konusu. Dost ve arkadaşlarınızla ilgili bazı gelişmeler, farklı seçimler yapmanızı sağlayabilir. 

Çocuğu olan Yengeçler, hem kendileri hem de çocuklarının gelecek planları ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilir, bazı kararlar verebilirler. Özellikle bu alanda bir haber bekliyorlarsa, bekledikleri haberlere kavuşacaklar. 

8 Kasım ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca sevdiğiniz şeylere odaklanın. Yalnızsanız, çok hoşlandığınız biri karşınıza çıkabilir. Küçük flörtler hayata bağlanmanızı ve kendinizi de sevmenizi getirecek. Kısa bir tatil yapma imkanınız varsa bu fırsatı kaçırmayın. 

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sonrasında özel biri hayatınıza girebilir. Yine bu tarihten sonra, şifa, müzik, simya ve buna benzer konularda yeni hobiler edinebilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetleniyor. Spekülatif konularda ve şans oyunlarında yapabileceklerinize siz bile şaşırabilirsiniz.

Aslan burcu ve yükselen Aslanlar,
 
Aslan burcu

Sevgili Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar, bu ay hayatınız iş hayatı ve ev arasında geçecek. Hem özel hayatınız, eviniz ve aile düzeniyle ilgilenecek, hem de dış dünyada popülerliğinizi sürdüreceksiniz. 

Öncelikle Kasım ayının ilk haftasında, 4 Kasım'da Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay etkisi ile iş hayatınızdaki gelişmeler ön plana çıkıyor. Sizi uzaktan takip eden kişilerin ilgisini çekiyorsunuz. Ne iş yaptığınız, kariyeriniz ve imajınız dolunay ile birlikte ilgi çekiyor. Diğer taraftan terfi, iş teklifi, görev değişikliği gibi beklentilerinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini de bu dönemde anlamanız mümkün olacak.

Ay boyunca evdeki hareketlilik giderek artıyor. Özellikle 8 Kasım sonrasında evde daha fazla zaman geçirebilir, kendinizi keyifli hissedebilirsiniz. Davetler vermek, konukları ağırlamak için de uygun günler. Diğer taraftan evden çalışmak bu birkaç hafta boyunca konsantre olmanızı kolaylaştırır. Akrep burcundaki Venüs ev alanınızdan geçiyor. Bu dönemde yeni eşyalar almayı da düşünebilirsiniz. 

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sonrasını bekleyerek evle ilgili büyük hamleleri yapmak belki de en doğrusu olacaktır. Taşınma, yenilenme, evdeki düzeni değiştirme gibi adımların en uygun zamanı bu tarihten sonraki günler. Aile içinde biri sizinle yaşamaya başlayabilir. Evdeki ahengi artırıcı yenilikleri düşünebilirsiniz.

Başak burcu ve yükselen Başaklar,
Başak burcu
Sevgili Başak burcu  ve yükseleni Başak olanlar, Kasım ayı boyunca yakın çevrenizle birlikte olmak, yeri geldiğinde onlara destek olup yeri geldiğinde onlardan yardım almak isteyeceksiniz. Kardeşler, çocukluk arkadaşları, yakınlarınızda her an yanıbaşınızda olan kimselerle olan sohbetiniz, paylaşımlarınız giderek artıyor. Bu ay önemli sözleşmelere imza atabilir, yazılı ve sözlü iletişim gerektiren büyük duyurular üzerine çalışabilirsiniz. Arşivleriniz, belgeler, kitaplığınız elinizin altında olacak. Diğer taraftan internet, sosyal medya, dijital dünya içinde iletişim kurmanızı gerektiren konular başarınızı artıracaktır. 

Sahaya çıkmasını gerektiren bir iş ile uğraşan Başaklar, bu ay masa başında hiç oturmasın.. Hareket halinde olun, müşteri ziyaretleri yapın, teklifler verin. İş gezileri, kısa seyahatler de düşünebilirsiniz. 

Özellikle Kasım ayının ilk günlerinde uzaklara iş gezileri, iletişim gerektiren konular, medya bağlantılı işler, akademik ortam ön plana çıkıyor. Yabancılar, yurtdışı bağlantılı konular ayın ilk günlerinde ön plana çıkıyor. 

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sonrası yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili yeni haberler duyabilirsiniz. Hiç bilmediğiniz bir konuda eğitim almak veua kursa başlamak istiyorsanız yeni ay sonrasındaki 15 günü iyi değerlendirin.

Terazi burcu ve yükselen Teraziler,
Terazi burcu
Sevgili Terazi burcu ve yükselen Teraziler, Kasım ayında herkes başka konularla ilgilenirken,sizin radarınıza takılan şey para olacak. Para kazanmak, parayı çoğaltmak, farklı gelir modelleri bulmak, kazancınızı en iyi şekilde değerlendirmek gibi hedeflere odaklanın. İyi bir yatırım imkanı bulmanız, maddi birikimlerinizi artırmanız için çeşitli fırsatlar karşınıza çıkacak. 

Özellikle 1-6 Kasım tarihlerinde tek başınıza değil, bir ortakla beraber işe girmeniz, birlikte paraları birleştirerek yeni bir adım atmanız mümkün. Başkalarının kaynaklarından gerektiğinde yararlanabilir, kendinizi bu anlamda şanslı sayabilirsiniz. 

6 Kasım günü Merkür Yay burcuna geçiyor. Bu transit sizin hareketlenmenizi de sağlayacak. Yerinizde oturmayıp kısa geziler yapmanız, farklı rotalar çizmeniz, şimdiye kadar görmediğiniz yerleri görmeniz mümkün. Hiç bilmediğiniz bir yabancı dili öğrenmeye başlayabilirsiniz. Anlaşmalar, imzalar gündeminize giriyor. Bunları Kasım ayında bitirip, mümkünse Aralık ayına imzaları ertelemeyin. Her konuda bu ay el sıkışmış olun. 

Bu ay yeni şeyler keşfetmek, öğrenmek ve öğretmek hoşunuza gidebilir. 

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay ise yine para konularıyla ilgili. Bu tarihten sonra bir yatırıma veya yeni bir işe imza atmanız çok mümkün. Öyle sıradan değil, kendinizi maddi ve manevi yönden emniyette hissetmenizi sağlayacak koşullarla gelen güzel gelişmeler var.

Akrep burcu ve yükselen Akrepler,
Akrep burcu

Bu ay kesinlikle sizin ayınız. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelerin ardı arkasına olması, tüm kapıların önünüzde açılması mümkün. Bu yıl sizin için belki de en önemli ay Kasım. 

Ayın ilk haftasında, 4 Kasım Cumartesi günü karşıt burcunuz Boğa'da gerçekleşen dolunay etkisi ile ilişkiler konusunda her şey netlik kazanıyor. Kimlerle birlikte olmak istediğinizi, kimleri hayatınızdan uzaklaştırmak istediğinizi anlayacaksınız. Bu günlerde fazla gerilmeden, kızmadan yaşamaya çalışın. Hiçkimse size karşı değil, herkes kendi tarafında sadece. 

Kasım dolunayı döneminde alışkanlıklarınızı kırmanız, günlük rutinlerinizi biraz değiştirmeniz gerekebilir. Konfor alanınızdan çıkmak sizi endişelendirmesin. Partneriniz, iş ortağınız veya en yakın arkadaşınızın hayatında yeni gelişmeler olabilir. 

6 Kasım günü iletişimi sembolize eden gezegen Merkür maddi birikimlerinizle ilgili alana geçiş yapıyor. Bu transit, iki ay boyunca yatırımlar, para, kazanç konularını düşünmeniz anlamına geliyor. Kasım ayı içinde eşzamanlı olarak birkaç yerden gelir elde edebilirsiniz. 

8 Kasım günü Akrep burcuna geçen Venüs, bir aydan fazla zaman boyunca çekiciliğinizi artırıyor. İlişkilerinizde daha başarılı olduğunuzu, fiziksel anlamda da beğeni topladığınızı göreceksiniz. 

18 Kasım sonrası iş hayatı, spor, alışkanlıklarla ilgili yenilik yapma zamanı. Burcunuzda gerçekleşen yeni ay, yeniliklerle geliyor. Adımlarınızı atabilir, gelişmelerin tam da istediğiniz gibi olduğunuz görebilirsiniz. Şüphecilikten uzak durun.

Yay burcu ve yükselen Yaylar,
Yay burcu

Sevgili Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar, Kasım ayının ilk haftasında işyeri, günlük hayat ve rutinlerinizle ilgili gelişmeler var. Aldığınız görevlerin sonuçları, projelerin nereye doğru gittiğini göreceksiniz. Her şey apaçık ortadayken karar almak ve ilerlemek size kalıyor. Bu dolunay sırasında elle tutulmayan konulara odaklanmayın. Diğer bir deyişle kafanızdaki kuruntuların, endişelerin ve gelecek kaygılarının size bir yararı olmayacak. Kendinizi yaşamın içinde tutmaya çalışın. 

İletişim gezegeni Merkür 8 Kasım Çarşamba günü Yay burcuna geçiyor. Zihniniz bu tarihten sonra oldukça meşgul olabilir. Aynı anda pek çok şey düşünmek, hatta birkaç dili aynı anda konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten günümüze baktığınızda, son iki senedir hayatınız ciddi anlamda değişti, bazı zorluklar yaşadınız. Şimdi o kümelenen bulutların yavaştan açılacağınız söyleyebiliriz. Hem de pek yakında. Özdisiplininize sahip çıktığınızda başarı pek yakında sizi bekliyor. 

Kasım ayında şeker, tatlı ve her türlü diyabetik besinden uzak durmanız yararlı olur. Hobilerinizi, ilgi alanlarınızı sakın bırakmayın. Size hayat veren her türlü şeye zaman ayırın.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar,
Oğlak burcu
Sevgili Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar... Bu ayı çok iyi değerlendirin. İş çevreniz bu ay büyüyor. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Mesleki gruplar, dernekler ve oluşumlar içinde söz sahibi olabilir, oradaki güçlü insanlardan gerektiğinde yardım alabilirsiniz. Bu ay öğle yemeklerini iş yemeğine çevirin, gelen bütün organizasyon davetlerini de kabul edin. Gelecek planlarınızla ilgili kararlar almak, ileriyi kurgulamak için harika zamanlardasınız. 

4 Kasım Cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek dolunaya doğru giderken kendinizi sahnede görebilirsiniz. Yaptıklarınızı anlatırken, hatta bir eğitim verirken bulabilirsiniz. Başkalarının ne düşündüğünden çok kendinize yönelin. İç referanslı olmak, içinizden geleni duyabilmeyi sağlar. Dolunay sizin için yaptıklarınızla ortaya çıkma zamanı.

İletişim gezegeni Merkür'ün Yay burcuna geçtiği 8 Kasım sonrasındaki 40 gün boyunca sosyal alanda kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Dostlar arasından biri sizi özel olarak beğenip takip edebilir. 

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay  sonrası yeni çevrelere girmeniz, hatta dernek ve klip gibi topluluklara davet edilmeniz mümkün. Yurtdışı bağlantılı olacak bu oluşumların içinde görev de almanız uygun olacaktır.

Kova burcu ve yükselen Kovalar,
Kova burcu
Sevgili Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar, Kasım ayı boyunca iş hayatınız öne çıkıyor. Kariyeriniz, nerede çalıştığınız, göreviniz ve şirketiniz konusunda değişiklikler olabilir. Gelişmelerin sizin istediğiniz yönde olumlu sonuçlanacağını söylemek mümkün. Şans, bolluk bereket, büyüme ve fırsatları sembolize eden gezegen Jüpiter kariyer alanınızdayken işlerin istediğiniz yönde gelişmesi de doğal. Bunun yanında 8 Kasım günü uyum, güzellik ve barışı sembolize eden Venüs de aynı alana geçiyor. Ay boyunca ödüller, iş teklifleri, terfi gibi olasılıkların karşınıza çıkmasına şaşırmayın. 

Kişisel imajınızda yenilenme ise 18 Kasım sonrası görünüyor. Yeniay sonrası yeni bir işe bile başlayabilirsiniz. 

Ayın en türbülanslı zamanı ise 2-6 Kasım tarihleri arası. Bu tarihlerde ev, aile ve özel hayatınızla ilgili durumlara karşı fazla duyarlı olabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı ve yaşam tarzınızı biraz değiştirmenizde sakınca yok. Evin düzeninde değişiklikler de yapabilirsiniz. 

6 Kasım sonrası sosyal alanda konuşmalar yapmanız, söz sahibi olmanızı gerektirecek koşullar oluşuyor. Bunların üstesinden rahatlıkla gelebilir, fikirlerinizle topluluklar içinde dikkat çekebilirsiniz. 

6-30 Kasım arası geleceği düşünmek, plan yapmak için son derece uygun. Bu dönemi iyi değerlendirin. 

Balık burcu ve yükselen Balıklar,
Balık burcu
Sevgili Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar, gelişmelerin sizi mutlu ettiği bir dönemden geçiyorsunuz. Özellikle iletişim, sözleşmeler, imzaların yoğun olduğu günler, Kasım ayının ilk haftasında gerçekleşecek. Bu günlerde yazılı ve sözlü iletişime önem vermeniz, gerektiğinde toplantılar ve görüşmeler için şirket dışına sık sık çıkmanız gerekebilir. Notlarınızı alın ve çevrenizdeki kişilerden destek isteyin. 

6 Kasım tarihinden sonra herkes tarafından daha çok konuşulacak, kariyerinizle ön planda olacaksınız. 

Akrep burcundaki iyicil gezegen topluluğu, ay boyunca medya, reklamcılık, iletişim, akademik ortam ve yurtdışı işlere vurgu yapıyor. Kendinizi geliştirmek, yüksek öğrenim veya yabancı dil konusunda ilerlemek için fırsatlar var. 

8 Kasım Çarşamba günü ve sonrasında yabancılardan, akademisyenlerden ve medya çalışanlarından destek görmeniz, bu alanlarda projeler yapmanız mümkün. 18 Kasım sonrası yine bu alanlarda yenilikler sizi bekliyor. Yurtdışına çıkmak, uzaklarla bağlantılı işbirlikleri içine girmek istiyorsanız bu ay çok kolay olacak. 

Şans, kişisel gelişim, abartı, fırsat, bolluk ve bereketi simgeleyen Jüpiter bir yıl boyunca belirttiğimiz alanlarda yol almanızı sağlayacak. Kasım, sizin için büyük adımların atıldığı güzel bir başlangıç. Önünüzdeki güzel seneye hazırlanın.

İlgili haberler:

4 Kasım 2017 Boğa burcu dolunayı etkileri
Boğa burcunda İstanbul'a göre tam saat 08.22'de bir dolunay gerçekleşecek. Biz de bu dolunay bize neler getirecek, paylaşalım istedik. 

Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları (UZMANTV - Berna Atay)
Bu ay para çok önemli. Sahip olduğumuz değerler; Boğa ve Akrep dikkat çekiyor. Kasım ayında Boğa burcunda da bir dolunay var. Akrep'te de gerçekleşecek yeni ay ile birlikte sahip olduklarımızla ilgili önemli vurgular olacak.

​30 Ekim - 5 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Bu hafta gerçekleşecek dolunay ile tüm belirsizlikler netliğe kavuşacak. Detaylar Zeynep Süzmen Şen'in Ay takvimi yorumuyla Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER