› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2017

4 Kasım 2017 Boğa burcu dolunayı etkileri

4 Kasım 2017'de Boğa burcunda İstanbul'a göre tam saat 08.22'de bir dolunay gerçekleşecek. Biz de bu dolunay bize neler getirecek, paylaşalım istedik. 

UZMANTV'nin aylık burç yorumlarından tanıdığınız Berna Atay'ın katkıları ile hazırladığımız 4 Kasım 2017 Boğa burcu dolunayı hakkında detaylı bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz.

4 Kasım 2017 Boğa burcu dolunayı etkileri

4 Kasım 2017 Boğa dolunayını açıklamak için öncelikle dolunayın etkilerinden bahsetmemiz gerekiyor. 1 yıl içinde toplam 12 ay olduğu için, toplam 12 defa farklı burçta bir dolunay gerçekleşir. Bu da her dolunayın farklı bir konuya, duruma işaret etmesi anlamına gelir. Çünkü her burç farklı nitelikler ve özellikler taşır. Dolunaylar ilgili konulardaki farkındalıklarımızın artmasına yardımcı olur. 

Berna Atay"Dolunay zamanında da Ay, Güneş'in tam karşısındadır. Bu dönem Ay'ın en parlak olduğu, en aydınlık gecedir. 

Yeni ayın enerjisi ile dolunayın enerjisi birbirinden farklıdır. Yeni ayda tohum ekerken, dolunayda ektiğimiz tohumların fidanlarını, meyvesini alırız. Dolunay, yeni ay döneminde alınan kararları net bir şekilde gördüğümüz ve sonuçlarını aldığımız dönemlerdir.

Boğa burcundaki dolunaylar maddi konuların, nelere sahip olduğumuzun ve nelere sahip olmak istediklerimizin vurgulandığı dönemlerdir.

Dolunayın gerçekleşeceği döneme yaklaşırken konular yükselirken, dolunay gerçekleştikten sonra stres yavaş yavaş düşmeye başlar. Ama unutmamak gerekir ki, 12 dolunayın 12'si de kendi konuları ile ilgili şeyleri çok daha fazla açığa çıkartacaktır."

Her dolunay farklı bir burçta gerçekleştiği için gerçekleşen her dolunay da farklı etkiler barındırır. Bu anlamda 4 Kasım 2017'de gerçekleşen Boğa burcu dolunayı Koç burcu dolunayından farklı olacaktır.

4 Kasım 2017 Boğa burcu dolunayı farkında olmadığımız, değerini iyi anlayamadığımız, atıl veya kaybedilmiş zannedilen, verimli kullanamadığımız maddi manevi değerlerimizle ilgili. Bu anlamda sahip olduğumuz niteliklerimizi hatırlamak, gereken değeri vermek ve onları yeniden kullanıma açmak için güzel bir fırsat. Bu dolunayda ani bir gelişme, fark ediş tetiklenebilir.

4 Kasım Boğa dolunayının etkileri:
- Orada bir yerde duran ama göremediğimiz, cesaret edip yapamadığımız, içimizde sakladığımız niteliklerimizi ortaya çıkarabiliriz.
- Daha önce üzerimize almak istemediğimiz sorumlulukları almayı kabul edebiliriz.
- Bizi alıkoyan şeyleri fark edip, yapamayacağımızı zannettiğimiz bir işe soyunabiliriz, tek engelin kendimiz olduğunu anlayabiliriz.
- Bu dönemde sahip olduklarımızın, konfor alanlarımızın, bağımlılıklarımızın farkına varıp, aslında bunların bizi ne kadar engellediğini görebiliriz.
- Boğa burcu dolunaylarında kaynaklarımızı yönlendirme, değerlendirme anlamında daha verimli hareket ederiz.
- Kendimize zarar veren tutumları daha net görüp, içimizde büyüyen bir hastalık, sorun ya da sıkıntı ile ilgili konuları kabul ederek çözüm arayışına gidebiliriz. 
- Bir çözülme, bitiş ya da vazgeçiş ile gelen başlangıç umudunun, bir kayıp olarak gördüğümüz bir olay sayesinde kazandığımız yeni çıkış kapısının farkına varabiliriz.

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

İlgili konular:

Binnur Zaimler ile Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları
Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler'in Kasım 2017'de özellikle iş hayatı için her burca özel önerileri Pudra.com'da!

Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları (UZMANTV - Berna Atay)
Bu ay para çok önemli. Sahip olduğumuz değerler; Boğa ve Akrep dikkat çekiyor. Kasım ayında Boğa burcunda da bir dolunay var. Akrep'te de gerçekleşecek yeni ay ile birlikte sahip olduklarımızla ilgili önemli vurgular olacak.

Süper Ay'ın sorusu: Bana kastın mı var dünya?
Dolunay, yaşadıklarımızı bir engel veya tehdit gibi görmemize neden olabilir. Juno, Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın burçlara etkilerini yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER