@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.03.2014

Nisan 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Oldukça güçlü etkiler taşıyan bir aya giriyoruz. Gelişmeleri yakından takip etmeli, ama hızlı karar vermemeli. Astroloji Uzmanı Asude Argun, Mart 2014'te astrolojik olarak öne çıkan tarihleri ve olayları Pudra.com'a anlattı.

Ülkemizde, Mart sonunda yapılan, seçimlerin hemen ardından doğan Yeniay, yeni bir döneme girdiğimizi gösteriyor. İstesek de istemesek de, kadersel temalarla Yeni Türkiye için gelişmeler bu ay ortaya çıkacağa benzer. Buna işaret eden pek çok astrolojik gösterge iş başında.

Nisan 2014'ün astrolojik olarak önemli tarihleri
Unutmayalım ki, astroloji sebep, sonuçla değil, eşzamanlılıkla ilgili bilgiler verir. İçinden geçtiğimiz mevsim gibi, zamanın mevsimini anlatır.
Ard arda gelen Ay ve Güneş tutulması, Uranüs, Pluto gibi jenerasyon gezegenlerinin yaptığı sert açıya etkelen, Mars ve Jüpiter’le oluşan büyük kare formu yeni bir doğumun başladığını gösteriyor. Ay ve Güneş Tutulmalarıyla ilgili yorumları burada bulacaksınız:

Özellikle Koç’lar, Yengeç’ler, Terazi’ler ve Oğlak’lar bu ay önemli gelişmelere açıklar. Ayın son 10 gününde ise Boğa’lar, Akrep’ler, Kova’lar ve Aslan’ları kadersel temalar bekliyor. Kısacası bu ay yukarısı da, aşağısı da fazla mesai yapacağa benzer.

Astrolojiyle yakından ilgilenleri, yeni açılacak yüzyüze veya online astroloji sınıflarına, Temel Astroloji eğitimine davet ederim. Kendinizin ve sevdiklerinizin kişisel astroloji haritasınızı okumayı öğrenebilir, yıldızları yakından takip edebilirsiniz.
Ayın önemli tarihleri:

2 Nisan: Kişisel bilinci anlatan Güneş’in, sıradışı gezegen Uranüs’le birleşmesi, ayın daha başında sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmanızı gerektiğini söylüyor. Önem verdiğiniz kişilerle ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Hızla hareket ederseniz, kopma noktasına geleceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

5 Nisan: İlişkileri anlatan Venüs’ün hassas Balık burcuna geçişi ayın en olumlu etkisi olacak. Zayıf da olsa bu etkiden kişisel olarak yararlanabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirmek, sosyalleşmek, olaylara daha uyumlu bakmak için fırsat yakalabilirsiniz. Özellikle Balık’lar, Başak’lar bu etkiden daha fazla yararlanabilir, hayatlarına güzel renkler katabilirler.

7 Nisan: İlkdördün’ün gerçekleştiği bugünlerde, olayların etkisi artmaya başlayacak. Dolunay’la birlikte yaşayanacak Ay Tutulması’na yaklaşırken, gelişmeleri takip edip, kişisel etkinizi ortaya koyabilirsiniz. Ay büyüyüp, Dolunay’a yaklaştıkça olayları kontrol etmeniz zorlaşacaktır. Bugünlerde alacağınız eleştirileri ve yapmanız gerekenleri önemsemelisiniz.

8 Nisan: Güneş ile savaşçı Mars’ın karşıtlığı yaşanırken, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kim ne derse desin, patlamaya hazır bomba gibi olabilirsiniz. En iyisi olaylar bu hale gelmeden önemci olmalısınız. Sizin için önemli kişilerle sürtüşmemeye çalışmalısınız. Her türlü kaza, belaya açık olabileceğinizi bilmeli, yavaş hareket etmeye özen göstermelisiniz. Acil durumlar dışında, her türlü operasyondan uzak durmanızı da önemle tavsiye ederim. Diş dolgusu, lazer uygulamaları, manikür, pedikür gibi basit uygulamalarda bile hijyene, güvenliğe önem vermelisiniz.

15 Nisan: Terazi burcunda yaşanacak Dolunay ve Ay Tutulması, ikili ilişkilerin altını çiziyor. Daha önceden ektiğiniz tohumları biçeceğinizi bilmeli, ay içinde ona göre hareket etmelisiniz. ben, sen tartışmasından kaçınmalı, birlik bilincini fark etmelisiniz. İlişkinizde daha tutarlı davranmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde ilişki sorununun önünü alamayacağınız bir hale gelebilir. Ay Tutulması ile ilgili yazıda daha fazla detay vermiştim.

20 Nisan: Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle olayların hızı azalmaya başlayacak. Ay’ın küçülmesiyle de daha derlenmeye, topralanmaya başlayacağız. Bugünden itibaren daha somut hareket etmek isteyebilirsiniz. Maddi konular, reel gerçekler, toprakla ilgili olaylar daha çok gündeme gelebilir. Ayaklarınızı daha sağlam bir şekilde yere basmak isteyeceksiniz. Risk almadan hareket etmeli, güvenliğinizi zorlayacak adımlar atmamalısınız.

20-22 Nisan: Bu tarihler arası aslında ayın değil, senenin en önemli etkilerini taşıyor. Hatta etkisini ay boyunca oldukça yüksek seviye hissedebilirsiniz. Jenerasyon gezegeni olan sıradışı Uranüs’le, güçlü Pluto’nun kare açısı, toplumsal olayları gündeme getireceğe benzer. Pluto Oğlak burcunda, devleti ve gücünü anlatmakta… Başkaldıran Uranüs ise Koç burcunda, bireysel olarak hareket etmekte… Bu iki gezegenin karesi, otorite figürleriyle, bireysel insiyatifin mücadele içinde olacağını, net olaylar ortaya çıkacağını söylüyor. Bu iki gezegene eşlik eden, büyütücü etki taşıyan Jüpiter, olayları genişletebilir. Gökyüzünde, bu önemli dört gezegenden oluşan büyük karenin, son ama en kabına sığmaz enerjisini savaşçı Mars gezegeni taşıyor. Rahat etmediği Terazi burcunda, üstelik geri harekette olduğu için, olayları provoke edeceğe benziyor. O yüzden, özellikle toplumsal konularda şiddetten yana olmamalısınız. Keskin sirkenin küpüne zarar vereceğini hatırlamak gerekir. Olayları savaşarak değil, anlaşarak çözmek için harekete geçmeliyiz.

29 Nisan: Ayın son günlerinde yaşayanacak Yeniay’a eşlik eden Güneş Tutulması yeni bir döneme geçtiğimizin habercisi olacağa benzer. Özellikle ülkemiz için meclisin, ortak çalışma platformlarının, çeşitli paktların gündeme geleceği, kadersel temaların ortaya çıkacağı günler bizi beklemekte… Güneş Tutulmasını yorumlarını gözden geçirebilirsiniz.
Kısacası Nisan ayı, önemli gelişmelerin olacağı, ama yolumuza ışık tutacak bir süreç… Bir çok gezegen etkisi yer almak, aşağıda gözden geçirebilirsiniz.



Ne olursa olsun, korkuya teslim olmadan, öfkeyi dize getirerek ilerlemeli, şartlar oluşmadan hareket etmemelisiniz. Kader hangi oyunu ortaya koyacağını göstermeden, rol beğenmeye çalışmamalısınız. Tabii ki tüm yorumları genel olarak değerlendirmeli, olayları değerlendirirken biliyorsanız kendi doğum haritanızı, bilmiyorsanız kendi gerçeklerinizi göz önüne almalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER