› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2016

Bu Ay Tutulması bitirme ve bırakma zamanı!

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker, 16 Eylül Cuma Balık burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasının etkilerini Pudra.com için yazdı.

Ay Balık Burcunun 24 derecesinde Kiron’a kavuşum, Başak Burcundaki Güneş’e karşıt, Yay Burcundaki Mars’a Kare açı yapıyor. Tutulma haritasında yükselen İkizler, Ay 10. evde, Güneş 4. evde ve Balık burcunun yöneticisi Jüpiter 13 aylık yeni meskeni Terazi burcunun 1. derecesinde. Yükselen yöneticisi Merkür retro olduğu gibi Güneş ile kavuşumda ve Dolunay ile T-Kare oluşturan Mars, Uranüs ile üçgen ve Venüs ile sekstil yapıyor.

16 Eylül Cuma Balık Burcunda Ay Tutulması

Başak-Balık eksenindeki sondan bir önceki tutulma aslında tamamlanma ve bitiş hakkında.
 

Bu Ay Tutulması'ndan nasıl etkileneceğiz?

Ay Tutulmaları, başka hiçbir etki olmaksızın bile, çok kuvvetli duygusal Dolunay’lardır. Hasat ve tamamlanma zamanı, bitirme ve bırakma zamanı, görünmeyeni görmek, karanlık yönümüzü görmek zamanıdır. En basit hali ile yaratıcılık, akışa uyum, fedakarlık, şifalandırma, hoş görme ile geçmişte yaşadığımız, edindiğimiz fikirler arasında kalacağımız aşikar.

İlişkilerde dengeyi bulmak için iletişim çok büyük rol oynayacak. Ancak özellikle ev, aile, kariyer ile ilgili konularda eş ya da ortak ile yapılacak tartışmalarda çatışmalardan uzak durmakta fayda var.

Zira birinin gerçek yüzünü gösteren agresif tavırları hoş görmek de mümkün, zor olsa da… Neden olduğunu anlayamadığın kavgalar içinde kendini bulmak da… Yeni ilişkilere başlamak da mümkün, beklenmedik, şaşırtıcı, tutkulu; mevcut olanı koparıp atmak da… İletişim ve zihnin geçmişte kalmış olabileceği, yanlış anlaşılabileceğini düşünerek hareket etmekte fayda var… Arınmaksa amaç, ruhsal takıntıları bırakmak için harika bir süreç olacak!

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Satürn-Neptün karesi bize sınırlarımızı öğretecek!
Ruhsal kimliğimizi keşfetmek üzere bazı adımlar atabiliriz. Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker, 2016 yılına damgasını vuracak Satürn-Neptün karesini yazdı.

Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker'den 2016 yıllık burç yorumları
Astrolog Ayşegül Kuyumcu Türker, 2016 yılında bizleri neleri beklediği ve önemli astrojik olayları Pudra.com okurları için yazdı...

Astrolog Didem Şarman'dan 2016 yıllık burç yorumları
2016 yılında bizi neler bekliyor? Astrolog Didem Şarman, 2016 yılının önemli astrolojik olaylarını yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER