@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.08.2014

18-24 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Ay kapanıyor; duygusal yüklerden, fazla kilolardan, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için harekete geçin. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

18 Ağustos Pazartesi

18-24 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü oldukça hareketli geçecek. Ay İkizler burcunda ilerleken pek çok şey hareketlenecek. Yeni şeyler öğrenebilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklar sizin için keyifli geçebilir. Toplantı yapabilir, mesajları cevaplayabilir, arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

Bugün oldukça güzel bir gün olacak. Çünkü Şans gezegeni Jüpiter ile aşk gezegeni kavuşum halinde... Sevdiğiniz şeylerden yana oldukça şanslı olacaksınız. Sadece bugünle sınırlı kalmayan bu etki, hafta sonundan başlayarak kendini gösterdi. Hafta ortasına kadar da sürecek. İlişkilerden, aşktan, sevgiden yana şanslısınız. Ayrıca ilişkiler yoluyla büyümesini istediğiniz şeylere yönelmenizi tavsiye ederim.

Ay’ın açıları güne hareketlilik katacak. Ay'ın ilk bağlantısı İkizler burcunun yöneticisi, iletişim gezegeni Merkür’le olacağı için etrafınızdaki hareketlilik yoğun bir gündem oluşturacak. Ancak bu kadar çok lafın olduğu yerde, yalan, yanlış haberlerin de gündeme gelmesi olası. O yüzden her duyduğunuza inanmayın. Tabii ki dedikodudan da uzak durun.

Ay ile sisli Neptün arasındaki kareye dikkat etmelisiniz. Aklınız karışabilir, anlatmak istedikleriniz doğru dile getiremeyebilirsiniz. İfadeleriniz olmadık yerlere çekilebilir. Mantık çizgisinden ayrılmamalısınız.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı, size yardım edecek. Aradığınız desteği bulabilir; manevi olarak güvendiğiniz kişilerden yana destek görebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için iletişim kanallarınızı açmalısınız.

Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık açı, günün sonunda istediğiniz mutluluğa varacağınızı söylüyor. Sevdiğiniz kişiyle, partnerinizle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

19 Ağustos Salı
Gün boyunca duyguların kraliçesi Ay, meraklı İkizler burcunda yoluna devam ediyor. Araştırmak, öğrenmek, bağlantı kurmak için hareket edebilirsiniz. Çok konuşabilir, soru sorabilir, cevap alabilirsiniz. Aradığınız şeyleri bulmak için harekete geçebilirsiniz.

Gün içinde çok bağlantı gerçekleşmiyor. Ama gerçekleşen bağlantılar etkili olacağa benziyor. Ay ile sürprizlerin gezegeni Uranüs arasındaki altmışlık açı, gün içinde sıra dışı olayların gündeme geleceğini söylüyor. Duyduğunuz bir haber, aldığınız bir mesaj duygusal tepki vermenize sebep olabilir. Sakinliğinizi korumak, mantıklı davranmak sayesinde sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

İletişim gezegeni Merkür ile hayaller gezegeni Neptün arasında gerçekleşen karşıtlık, birkaç gün boyunca etkisini gösterecek. Hayallere varmak için eyleme geçebilirsiniz. Ancak gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Hayale kapılıp zarar görmemek için sorumluluklarınızı hatırlamanız iyi olur. Ağırlığı yapmanız gereken işlere vermeli, sonrasında ulaşmak istediğiniz şeylere yönelmelisiniz. İletişim hatalarına, yanlış anlamalara açık olduğunuzu bilmelisiniz.

20 Ağustos Çarşamba
Sabah erken saatte Ay mantıklı İkizler’den ayrılıp, burç değiştiriyor, duygusal Yengeç’e geçiyor. Ancak 11:45’e kadar boşlukta, açısız kaldığı için olayların yerine oturması zaman alacak. Ay, Cuma akşamına kadar Yengeç burcunda olacak ve manevi değerler daha öne çıkacak. Aileye, ülkeye, manevi değerlere daha özen göstermeniz gerekebilir.

Günün tek bağlantısı Ay ile Güneş arasındaki destekleyici altmışlık açı olacak. Bu da Ay’ın kapanmaya, enerjisinin sönmeye başladığı günlere girdiğimizi işaret ediyor. Hafta başı doğacak Yeniay ve ardından Hilal’i görüp yeni adımlar atabilirsiniz. Ay fazlarını günlük hayatınızda etkili kullanmak için ajandanıza eklemeniz gereken tarihleri Ay'ın fazlarının astrolojik yorumu adlı yazımda bulabilirsiniz. Bugün önemli kişilerden destek alabilir, bir işinizi sonlandırmak için harekete geçebilirsiniz.

21 Ağustos Perşembe
Gün içinde Ay hassas Yengeç burcunda hareket edecek. Duygular, manevi değerler, koruma, besleme içgüdüsü ön planda olacak. Ancak gün içinde ortaya çıkan pek çok açıyla, duygularınızı stabil tutmada zorlanabilirsiniz. İniş, çıkışlara hazırlıklı olmalısınız.

Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen açıya dikkat etmek gerekiyor. İç sesiniz yolunuza ışık tutabilir. Ancak hayallere kapılıp, dengeyi elden bırakmamalısınız. Ardından gelene bağlantının mantıklı Merkür’den olması oldukça iyi. Bir an için dağılsanız da, aklınızı kullanıp, gerçekçiliğe dönebilirsiniz. Yapmanız gereken işleri hatırlamanız yeterli olacak.

Ay ile sarsılmaz Plüton arasındaki karşıtlık iniş, çıkışların başladığını gösteriyor. Karşınıza çıkan engeller, duygusal hezeyena sebep olabilir. Boş yere inat etmemeli, karşınızdakilere direnç göstermemeli, empati kurmalısınız.

Ay’ın cesur Mars’la üçgeni, aradığınız cesareti sağlayacak. Kendinizi göstermek için kararlı davranabilirsiniz. Tepkileriniz daha açık, net olabilir, ancak sertlikten sakınmalısınız.

Ardından Ay’ın Uranüs’le yapacağı kare açıya hazır olmalısınız. Birden hiç düşünmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir. Değişen şartlara uyum sağlamanın avantajını yaşamak için her şeyi oluruna bırakmalısınız. Sürprizlere açık olmanız şans getirecek.

Ay’ın son bağlantısı, sorumluluk gezegeni Satürn’le olacak. Gün boyunca değişiklik yaşasanız da, sonunda yapmanız gereken işlere zaman ayırabilirsiniz. Zorlukları aşmak için destek alacaksınız. Tabii ki unuttuğunuz konularda hatırlatılabilir. Kişisel algılamamalısınız.

Bu akşam 22:35’den başlayarak, Cuma 23:50’e kadar Ay boşlukta kalacak. Ay’ın açısız kaldığı bu saatlerde ilerlemenin rahat olmadığını hatırlatmak isterim.

Günün bir diğer bağlantısı ile iletişim gezegeni Merkür’ün yenilmez Plüton ile yaptığı açı olacak. İletişim kurduğunuz, yazıp, çizdiğiniz, ortak karar verdiğiniz insanlarla ilgili önemli olaylar gündeme gelebilir. Bu etki birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak. Önemli imzalar atmanız, kararlar vermeniz gerekiyorsa, bir bilene sorup, farklı görüş almanızı tavsiye ederim.

22 Ağustos Cuma
Bugün Ay Yengeç burcunda. Hassasiyet, duygusallık gün boyu etkili olacak. Ancak gün boyu Ay boşlukta olacak. Ay’ın açısız kaldığı bu saatlerle ilgili bilgi almak isterseniz Astrolojide 'Ay Boşlukta' ne demek? başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Ay, akşam 23:50’de Aslan burcuna geçene kadar sabırlı olmalısınız. Ay kapanmakta olduğu için birikmiş işleri toparlamak için bundan güzel fırsat olmaz. Ne kadar hızlı, verimli ilerlediğinizi göreceksiniz.

23 Ağustos Cumartesi
Bugün Ay Aslan burcunda. Kendinizi daha iyi, neşeli ve enerjik hissedebilirsiniz. Cesaretiniz artacak, aşk dolu olacaksınız. Sanatsal, yaratıcı işler yapabilirsiniz. Sanata, spora, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye yakın olabilir, aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz.

Günün tek bağlantısı ise şanslı Jüpiter’le kavuşum. Ayda bir gelen bu şansı kaçırmamalısınız. Büyümesini, gelişmesini istediğiniz konulara ağırlık verebilirsiniz. Ancak ay kapanmakta olduğundan önemli başlangıçları yapmak yerine, şansınızı kalıcı kılmanın yollarını aramalısınız. Aşkı arayanlarsa bugünü iyi değerlendirmeli. Fırsat kapıya gelmiş olabilir.

24 Ağustos Pazar
Bu Pazar gününü kendinize ayırmanızı tavsiye ederim. Ay, yaratıcı Aslan burcunda olacak. kendinizi şımartmak, ödüllendirmek için istekli olabilirsiniz. Neşeli, keyifli işlere yönelebilirsiniz. Kendinizi eğlendirmek için güzel bir film seyredebilir, hobilerinize zaman ayırabilir, spor yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı renklendirmek için de fırsat bulacaksınız.

11:26’dan itibaren boşluğa düşüp, açısız kalan Ay, pazartesi 12:33’e kadar kişisel konulara ağırlık vermenizi söylüyor. Pazar tatilini de fırsat bilip, olayları akışına bırakmalısınız.

Ayrıca Ay’ın kapanmakta olduğu son gündesiniz. Yeni şeyler yapmak için motivasyonunuz olmayabilir. Ancak diyete başlamak isteyenler için çok güzel bir gün… Fazlalıklardan kurtulmak için şimdi harekete geçmeli, pazartesiyi beklememelisiniz. Tüm yüklerinizden, fazlalıklardan kurtulmak için niyet etmeniz bile etkili olacak.

Ay boşluğa düşmeden önceki bağlantılara bakarsak, Ay ile aşk gezegeni Venüs’ün kavuşumu hayatınıza renk getirecek. Kendinizi şımartmak, sevdiğiniz insanla yakınlaşmak için fırsat bulacaksınız. Pazar kahvaltısı keyifli geçecek gibi görünüyor.

Ay ile değişken Uranüs arasındaki uyumlu üçgen açı, ilişkinize farklı bir bakış açısı getirebilir. Karşınızdakinin duygularını anlamak için empati kurmalı, değişen şartlara ayak uydurmalısınız.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki kare açı, duygularınızı tetikleyebilir. Eğer kendinizi fazla şımartıp, egosal davrandıysanız, eleştiri oklarına dikkat etmelisiniz. Üstelik karşı taraf haklı da olabilir.

Ay ile ciddi Satürn arasındaki kare açı nedeniyle, duygusal çıkmaz yaratmaması için gün boyunca abartılı davranmamalısınız. Hayatın gerçeklerini unutmamalısınız, kendinizi şımartsanız da ayaklarınız yere sağlam basmalı. Üzerinizdeki yükleri fark etmek, onlardan kurtulmak için kendinize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Hem yeni bir haftaya hem de pazartesi başlayacak Yeniay’a hazırlık yapmak için, bu günü fırsat bilmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER