29.08.2016

29 Ağustos-4 Eylül 2016 haftasının astrolojik yorumu

Oldukça önemli sembollerin bulunduğu kritik bir haftaya başlıyoruz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da

29 Ağustos Pazartesi burç yorumu

Haftaya yoğun duygularla ve olumlu sembollerle başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Bu saatlerde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabilir, keyifli ve uyumlu olabiliriz. Bu saatlerde isteklerimizi, duygularımızı da rahatça ifade edebilir ve fikirlerimize aradığımız destekleri bulabiliriz. Ancak saat 09.24’ten 11.12’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bu sırada ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 11.12’de başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız çok kolay olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

29 Ağustos- 4 Eylül 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

30 Ağustos Salı burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren tüm hayatımızın güvende olduğunu fark edebilir ve kendimizi sağlamda hissedebiliriz. Sabah saatlerinde ise motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize yönelerek kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli iki sembol gerçekleşecek. Bunların birincisine göre bugün çok kadersel olaylar gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçmemiz mümkün olabilir. Ancak fevri davranışlar, öfke ve tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermeliyiz. Diğer sembolizme göre ise iletişim ve zihin sembolü Merkür saat 16.03'te gerilemeye başlıyor! 22 Eylül'e kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin özellikle iş hayatımız ve sağlığımız ile ilgili bir kez daha düşünmek ve aksayan noktaları tespit etmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Ancak teknolojik aletlerle ilgili yedekleme işlemlerinizi yapmayı ve tatil rezervasyonlarınızı kontrol etmeyi unutmayın! Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşle bilgiler almak da son derece kolaydır. Bu yüzden derin şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. Bu akşam aşk/ilişkileri sembolize eden Venüs de konum değiştirerek Terazi Burcu’na geçecek. Bu konum ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular için ideal zamanları gösterir. 23 Eylül’e kadar devam edecek bu süreçte yeni ilişki, ortaklık ve evlilik haberleri alabiliriz. Tüm bu konularda çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Tadını çıkarın!   
 

31 Ağustos Çarşamba burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öte yandan saat 07.20’den 18.23’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve sadece günün keyfini çıkarmak daha mantıklı olacaktır. Ay’ın kapanan döngüsü de bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor. Saat 18.23’te başlayacak 2,5 günlük süreçte ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok daha uygun olabilir. 
 

1 Eylül Perşembe burç yorumu

Bugün sabah saat 11.03’te Başak Burcu’nda Yeniay ve ona eşlik eden bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Başak Burcu’nda Yeniay'la beraber astrolojik olarak tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlar. Bu dönemler işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak gibi işler için en uygun zamanlardır. Bu dönem özellikle iş hayatımızda daha fazla emek sarf ettiğimiz, çok çalıştığımız ve sonuç aldığımız bir dönem de olabilir. Sağlığımıza daha fazla eğilmek, şifa çalışmaları yapmak de iyi bir fikir olabilir. Dikkat ve incelik gerektiren bir konuda detaylı incelemeler yapmak, çaba sarf etmek, uzmanlaşmak, ustalaşmak bu dönemde çok daha akıcı şekilde gerçekleşebilir. Güneş Tutulması tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesinde ve mutlaka bu konularla ilgili çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır. Bu tutulma serisi gerçekçiliğe davet anlamı taşıyan ve adeta aklımızı başımıza almamızı sağlayan etkiler içerir. Özellikle ülkemiz için son derece kadersel olaylar yine birbirini izleyebilir. Gerek uluslararası ilişkilerle ilgili, gerek topraklarımızla ilgili karmaşalar, bir taraftan da hükümetle ve finansal konularla ilgili zorlu gelişmeler gündemi yine karıştırabilir. Tutulma etkisinin sadece bir gün değil aylarca etkili olduğunu hatırlatmak isterim. Hatta bu tutulma 3 dakikadan fazla sürdüğünden etkisinin aslında 1,5 yıldır süregeldiğini ve 1,5 yıl daha devam edeceğini söyleyebiliriz. Öte yandan tutulmayı oldukça zorlu semboller izleyecek. Öncelikle bazı engellerle mücadele etmek, otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Sonrasında ise belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamakta fayda olabilir. Akşamüstü saatlerinde geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelmemizi sağlayacak ilginç tesadüfler yaşayabiliriz. Akşama doğru ise gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Kısacası Perşembe günü zorlayıcı semboller birbirini izleyecek ve biz ancak gece yarısına doğru kendimizi daha güçlü hissetmeye başlayabileceğiz. Tüm olayların içinden sakinlikle ve farkındalıkla geçmenizi dilerim!
 

2 Eylül Cuma burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Günün ilk yarısında endişeli ve kırılgan olabilir, kronik sağlık sorunlarımızla ilgilenmek durumda kalabiliriz. Günün ikinci yarısında ise isteklerimizi, duygularımızı rahatça ifade edebilmemiz mümkün olabilir. Bugün iletişim sembolü son derece olumlu konumda bulunuyor ve her ne kadar Merkür geri harekette olsa da gün boyunca iletişimle ve eğitimle ilgili tüm çalışmaların, yazılı ve sözlü bilgi akışının daha kolay ve hızlı gerçekleşeceğini, ufkumuzun gelişerek algımızın yükseleceğini sembolize ediyor. Bugün zihinsel işlerde son derece dikkatli, titiz, net ve verimli olabiliriz. Yine de Merkür’ün geri gittiğini ve bazı aksaklıkların ortaya çıkabileceğini unutmamalı, gereken kontrolleri gerçekleştirmeliyiz. Bugün gökyüzünde oluşan özel bir açı kalıbı bize bazı uyarıları işaret edecek. Bugün gün boyunca engellerle mücadele etme zorunluluğu oluşabilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanma, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetme durumundayken, aynı anda karmaşa içinde olabilir, netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. Bütün bu zorlukların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu da fark edebilirsiniz. Gece yarısına doğru rahatlamaya ve şükretmeye başlayabileceğiz.
 

3 Eylül Cumartesi burç yorumu

Saat 03.56’da başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün ilk yarısında çok daha keyifli ve uyumlu olabilir, gününü geri kalanında ise özellikle iş hayatımızda desteklendiğimizi fark ederek kendimizi güvende hissedebiliriz.
 

4 Eylül Pazar burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak çok daha fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki öğleye doğru bulduğumuz desteklerle hedeflerimize yönelerek kendimizi çok daha güçlü hissedebileceğiz. Bugün gün boyunca tanıştığınız, karşılaştığınız insanlara ve gelişen olaylara farkındalık ile bakarsanız aslında tüm tesadüf gibi gözüken şeylerin ne kadar anlamlı olduğunu fark edebilirsiniz. Tümü sizin geçmişi geride bırakarak geleceğe yönlenebilmeniz için gerçekleşiyor olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER