duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
13.10.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

14 Ekim 2023 Terazi burcunda Güneş tutulması: Savaş ve barış!

14 Ekim 2023 Cumartesi günü 21 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulma, vereceğimiz savaşların borusunu çalıyor!

14 Ekim 2023 Cumartesi günü 21 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Terazi burcundaki bu Güneş tutulması, ay düğümlerinin Koç-Terazi seyri boyunca hem insanlık olarak hem de bireysel hayatımızda vereceğimiz savaşların borusunu çalıyor.

Terazi burcunda bir Güneş tutulması

14 Ekim 2023 Güneş tutulması, Ay düğümlerinin Koç-Terazi seyrinin başlamasının ardından bu iki burcun konularının yoğun olarak tecrübe edileceği, 12 Ocak 2025 tarihine kadar sürecek dönemin başlama borusunu çalıyor.

17 Temmuz 2023 tarihinde Kuzey Ay Düğümü Koç burcuna, Güney Ay Düğümü Terazi burcuna geçiş yaptı. Böylece Ay düğümlerinin 15 Ocak 2025’e kadar devam edecek Koç-Terazi seyri başlamış oldu. Bilindiği üzere Kuzey Ay Düğümü gideceğimiz yönü, Güney Ay Düğümü de geçmişi temsil eder. Hem insanlık hem de bireysel olarak savaş gezegeni Mars’ın yöneticisi olduğu Koç burcuna çevirdiğimiz bu dönemde dünyada savaşların ve diplomatik krizlerin artmasını bekleriz. Bu bireysel hayatımızda, kendi içimizde ve başkalarıyla da savaşlarımızı tetikler. 14 Ekim 2023’te Terazi burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ile öğreneceğimiz şey, savaş başlatmaya neden olan sebeplerin ortadan kaldırılması olacaktır.

YIKIP BAŞTAN YAPIYORUZ!

Venüs tarafından yönetilen Terazi burcu, karşısındaki Koç burcunun aksine barışı, diplomasiyi, uyumu, dengeyi, birlikte var olabilmeyi temsil eder. KAD ve Chiron’un Koç burcunda olduğu bu tutulmada elbette savaşmamız, aksiyon almamız, harekete geçmemiz gereken konular açığa çıkacaktır. Ancak bunların bir çözüme kavuşmak istediğini unutmamamız gerekiyor. Terazi burcu, karşılıklı denge kurabilme gücüyle bizi diplomasiye ve yaratıma davet ediyor.

Şüphesiz, dünya yeniden doğuyor ve bu süreçte hepimiz kendi hayatlarımızda bunu yapıyoruz. Herkesin bireysel çıkarlarının, eğitiminin, vizyonunun, gelişmişlik seviyesinin, fırsatlarının birbirinden farklı olduğu bir dünyada ve toplumda birbirimizle etkileşim içinde yaşıyoruz. Düaliteler dünyasında iyi-kötü, doğru-yanlış, kadın-erkek gibi milyonlarca karşıt Terazinin kefelerindeki ağırlıklar gibi ancak birlikte bir anlam ifade ediyor. Tıpkı savaş ve barış gibi, yıkıp baştan yapmak gibi…

Savaşılması gerekiyorsa mutlaka barışa kavuşturulması gereken bir konu vardır. 14 Ekim 2023 Güneş tutulması, Terazi burcunun dişil enerjisini, yaratım gücünü, köprü kurmayı sağlayan diplomatik yeteneklerini kullanmayı öğretecek. Merhameti, adaleti ve mantığı elden bırakmamak ise adeta bir zorunluluk olacak.

EVLİLİK VE BOŞANMALARDA ARTIŞ OLABİLİR

Terazi uluslararası ilişkilerle ilgili olduğu gibi ikili ilişkilerle, evlilik ve ortaklıklarla da ilgilidir. Bireysel hayatlarımızda evlilikler ve boşanmalarda artışlar gözlemleyeceğimiz gibi, ilişkilerdeki dinamiklerin ve evliliğe, sözleşmelere bakış açısının da değiştiğini görebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklar sahnesinde de Merkür kavuşumlu bu Güneş tutulmasında her zaman adalet, mantık, karşılıklı alma-verme dengesinin öncelik olduğunu unutmamalısınız. Koç burcu sizden aksiyon ister, Terazi burcu dengeyi bulmanızı. Terazi burcundaki Merkür ise mantık çerçevesinde, kendinizi diplomatik bir dille ifade etmenizi. Mutlaka alma-verme dengesi kurulmalı ve uzlaşma olmalıdır.

Güneş tutulmalarının etkisi 6 aya kadar yayılır ancak Ay düğümlerinin Koç-Terazi seyri ve önümüzdeki yıl yine Terazi ve Koç burcunda gerçekleşecek tutulmalar sebebiyle bu iki burcun temalarını önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca konuşacağımızı söyleyebiliriz.

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ
 
14 Ekim 2023 Terazi burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri!


Terazi burcunda gerçekleşen 14 Ekim 2023 Güneş tutulmasından en çok etkilenecekler Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burçları ile bu burçların 21 derece civarında gezegenleri olanlar olacak.

14 Ekim 2023 Terazi burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

KOÇ BURCU

İlişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşen Güneş tutulmasında önümüzdeki 6 ay, bu alanda bitişler  ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Aşık olmanız ve hızlı bir evlilik kararı almanız mümkün. Bu süreçte her şeyi mantık ve vicdan süzgecinden geçirmeyi ihmal etmeyin ve düşmanlarınıza karşı tetikte olun.

BOĞA BURCU

Kendinizi iş yerinizde bir savaşın ve mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Bu da sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Dışarıda ne olursa olsun, ruhsal ve bedensel iyiliğinizin her şeyden daha önemli olduğunu ve kendinize sağlıklı bir rutin oluşturarak her şeyi yoluna koyabileceğinizi unutmayın.

İKİZLER BURCU

Aşk hayatınızda yepyeni gelişmeler sizi bekliyor. Oldukça görünür ve sosyal olduğunuz eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem yeni aşklar ve zaten ilişkiniz varsa daha fazla eğlence ve çocuk kararını beraberinde getirebilir. Doğru çevrede olduğunuzdan emin olun ve hayattan keyif almayı ihmal etmeyin.

YENGEÇ BURCU

Evlerine ve ailelerine düşkün Yengeç burçları Güneş tutulmasıyla birlikte evleri ve aileleri ile kariyerleri arasında bir denge kurmak arasında sıkıştıklarını hissedebilirler. Evinizle ve ailenizle ilgili bazı meselelerle uğraşmanız gerekebilir, adaleti sağlayan kişi siz olabilirsiniz. Sorumluluk alırken hayatı kaçırmadığınızdan emin olun.

ASLAN BURCU

Terazi burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte birazcık kardeşler, komşular ve evcil hayvanlarıyla ilgili meselelerle uğraşacaksınız. Sizin için fazlasıyla hareketli, çok fazla iletişim kurduğunuz, hem yakın hem uzak seyahatler yaptığınız bir dönem olacak. Kariyeriniz, aileniz ve her şeyi ormanların kralına yakışır bir şekilde dengede tutmalısınız.

BAŞAK BURCU

Para evinizde gerçekleşen Güneş tutulması, maddi ve manevi kaynaklarınızla ilgili birtakım dengeleri gözden geçirmeniz gerektiğini size hatırlatacak. Hem kendi kaynaklarınız hem de başkalarının kaynaklarıyla ilgili alma-verme dengesini sağlamak durumunda kalacaksınız. Sizin olanın size geleceğini, kendinizi ekstra hırpalamak zorunda olmadığınızı unutmayın.

TERAZİ BURCU

Burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulmasında kim olduğunuzu hatırlayacağınız birtakım gelişmeler olacak. Kaybolduğunuzu, sürüklendiğinizi hissedebilir ve çok hızlı aksiyon almak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle ilişkileriniz ve ilişkilerinizdeki tutumunuzun alarm verdiği durumlara hazır olun. Sınavınız kendinizi tanımak ve bu yönde harekete geçmek olacak.

AKREP BURCU

Geçtiğimiz birkaç yılda hayatınız tamamıyla değişti. Artık yepyeni birisiniz ve her şeyi baştan yapmaya hazırsanız ilahi güçler sizi desteklemek üzere devrede. Akışa güvenmeyi öğrenmiş olmanız ve evrenle dengede olmanız çok önemli, çünkü bütün rutininiz değişiyor. Bu süreçte sağlığınızı ve ailenizi ihmal etmemeye özen göstermeli ve beklenmedik ilişkilere hazır olmalısınız.

YAY BURCU

Güneş tutulması ile birlikte gündeminiz arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve geleceğinizi ilgilendiren konular olacak. Etkileşimde olduğunuz grupların ideallerinize hizmet edip etmediğini, sizin veya gruptakilerin üzerine düşeni yapıp yapmadığını sorgulayabilir ve bir anda görevi ele almanız, daha aktif olmanız gerekebilir.

OĞLAK BURCU

İnsanların sizi nasıl gördüğü, itibarınız ve sizden beklenenler bugüne dek hayatınızın merkezindeydi. Hep babasının dikkatini çekmek isteyen bir oğul gibi çalıştınız ancak şimdi bu savaşınızın sebeplerini bulup herbiriyle savaşma gücünü kendinizde bulacaksınız. Aileniz ve kariyeriniz, görünen ve öz kişiliğiniz, mantığınız ve duygularınız arasında denge kurma zamanı.

KOVA BURCU

Hayatınız boyunca verdiğiniz birey olma ve özgürlük mücadelenizde en yakından öğrendiğiniz şey başkalarının da aynı özgünlük ve haklara sahip olduğu olmalı. Şimdi bütün bu çeşitlilik içinde birlikte var olabilmeyi öğreniyorsunuz. Fanatik konuşmalarınız ve sabit görüşlerinizden kurtulmak, kendi özgünlüğünüz ve özgürlüğünüz gibi başkalarınınkine de saygı duymakla görevlisiniz.

BALIK BURCU

Gerek maddi gerek cinsel paylaşımlar, paylaşımlı mallar, hisseli paralar Güneş tutulması ile birlikte uzlaşmayı gerektiren konular olacak. Alma-verme dengesini kaçırmadan size ait olanı almak zorunda kaldığınız, para kaynaklarınızla ilgili yıkıp baştan yapmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşmanız olası. Yakın çevrenizle ilgili temkinli olmanızda fayda var.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER