duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
15.09.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

15 Eylül 2023 Başak yeniayı: Sadeleşiyoruz!

Neptün etkili Başak yeniayında, yapılacak işler arasında dinlenirken bizim için nelerin önemli olduğunu fark etmemiz için bizi zorlayacak.

15 Eylül 2023 Cuma günü 21 derece Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Denebola sabit yıldızının üzerinde gerçekleşecek Neptün etkili bu Başak yeniayı, yapılmayı bekleyen işler arasında durup dinlenme ihtiyacını beraberinde getirirken bizim için nelerin önemli olduğunu fark etmemiz için bizi zorlayacak.

15 Eylül 2023 Başak yeniayı: Sadeleşiyoruz!

Yaptığınız işte son derece başarılı olmanıza rağmen hala bir arayışta olmanız şaşırtıcı değil mi? Ya da bütün zamanınızı harcadığınız, ömrünüzü adadığınız bir şeyin sonucunda elinizde hiçbir şey olmaması?

MUTLULUK: HER ŞEYİMİZİN UYUM İÇİNDE OLDUĞU ZAMAN

Bir süredir, hepimiz, her şeyin şekil değiştirdiği yeni dünya düzenine adapte olmaya çalışırken düşüp düşüp yeniden ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Para el değiştiriyor, iş modelleri değişiyor, başarı kavramı anlamını kaybediyor, ilişkilerde sevip sevişmekten veya evlenip çocuk sahibi olmaktan başka türlü modellerle karşılaşıyoruz, arkadaşlıklar değişiyor, ölüm bile hiç beklemediğimiz yerlerden geliyor… Bu sırada hepimiz uzun zamandır emek verdiğimiz şeylerin artık bizi mutlu etmediğini veya elimizden kayıp gittiğini hissediyoruz.

YÖNTEMLERİNİZİ DEĞİŞTİRMEZSENİZ EMEKLERİNİZ BOŞA GİDER

15 Eylül 2023 Başak yeniayı, bize doğru şey için, doğru yöntemlerle çalışmadığımız sürece emeklerimizin bizi bir yere götürmeyeceğini gösterecek.

Peki doğru şey nedir? Gandhi’nin buna dair çok güzel bir sözü var; “Mutluluk; düşündüğünüz, söylediğiniz ve yaptığınız şeyin uyum içinde olduğu zamandır.”

Başak burcu emek, hizmet ve mükemmelleştirmekle ilgilidir. Mükemmele ulaşmak için durmadan çalışır. Başak yeniayı da bu mükemmele ulaşma yolunda harcadığımız çabayı sorgulayacağımız bir zamana işaret ediyor. Toplum önünde küçük düşme, herkesi ve her şeyi -en çok da kendini- eleştirme, mutluyken mutsuz etme ve hastalıklara neden olan Denebola yıldızıyla kavuşumu ile Balık burcundaki Neptün’le karşıtlığı bize biraz yorgun hissettirecek.

Verdiğimiz emeğe rağmen hâlâ mükemmele ulaşamamak, para veya onay gibi somut bir karşılık alamamak, en önemlisi de içsel tatmini yaşayamamaktan dolayı kurban psikolojisine girip, durmak ve saklanmak isteyebiliriz.

Başak-Balık aksı önümüzde duranla kafamızın içindekinin karşılaştığı yerdir. Bu durumda yapılacak en güzel şey, kütüphaneci arketipi Başak titizliğiyle “düzenlemek”tir.

SADELEŞME VE DÜZENLEME FIRSATI

Bir başka bilgenin, Konfüçyüs’ün meşhur sözü; “Sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile çalışmış sayılmazsınız.” tam bu noktada işimize yarayabilir. Bunu kendimizi gerçekleştirmekle değiştirelim ve hayatımızın her alanında düşünelim. Hayattaki tatlı yorgunluk olarak adlandırdığımız şeyler dışında eğer gerçekten yorulduğumuzu, hastalandığımızı (Başak sağlıkla, Balık hastanelerle ilgilidir) ve başka şeyleri düşlediğimizi fark ediyorsak bir şeyleri yanlış yapıyoruz demektir.
 
  • Tutkulu olduğunuz bir iş sizi hasta etmez
  • Yanında kendiniz olabildiğiniz arkadaşlar sizi mutsuz etmez
  • Doğru partnerle başka biriyle olmayı hayal dahi etmezsiniz
  • Kendinizi gerçekleştirdiğiniz bir hayatta bir gün bile boşluğa düşmezsiniz...

Başak yeniayı, boşu boşuna emek harcadığımızı hissettiğimiz işlerin yükünü azaltmak, dağıldığımızı hissettiğimiz alanları toparlamak, bize iyi gelmeyen kişileri ve aktiviteleri hayatımızdan çıkarmak için büyük bir fırsat sunuyor.

Gözünüzün önündeki çöpü temizlediğinizde gerçek anlamda görebilecek, doğru şeylere ve kişilere yeterli vakti ayırabileceksiniz.

PARA KONUSUNDA YENİ FIRSATLAR VAR

Başak yenaiyının Uranüs ve Jüpiter’le olumlu açısı para ve iş konusunda yeni fırsatları, daha önce hiç düşünmediğimiz para kazanma ve iş modellerini önümüze getirecek. Bunları görmek ve yakalamak istiyorsak şu anda zamanımızı çalan her şeyden kurtulup hedefe odaklanmak ve bizi mutlu eden şeyleri rutinimize ekleyip çalışmaya başlamak zorundayız. Neptün, Chiron ve KAD, her şeyi yapmak yerine doğru şeyi yapmamız, hayal kurmamız ve doğru yapılan işlerin ödüllendirileceği konusunda sisteme güvenmemiz gerektiğini söylüyor. Ayrıca Venüs ve Juno kavuşumu da ilişkilerde şanslı ve bereketli bir döneme, yeni başlangıçlara işaret ediyor.

Yeniaylar başlangıçlar için güzel zamanlardır ancak yeniayın ilk birkaç gününü işin sadeleşme ve düzenleme kısmına ayırın; harekete geçmek içinse Merkür’ün ileri harekete geçtiği 17 Eylül’ü bekleyin.

15 EYLÜL 22023 BAŞAK YENİAYI VE BURÇLARA ETKİSİ

15 Eylül 2023 Başak yeniayının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

Koç burcu

Günlük işlerinizde dağıldığınızı, hiçbir şeye yetişemediğinizi hissedebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi hem fiziksel hem ruhsal olarak hasta edebilir, sağlığınızla ilgili problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Boşa vakit harcadığınız, sizi mutlu etmeyen veya emeğinizin karşılığını almadığınız işleri eleyip gerçekten sizin için önemli olduğunu hissettiğiniz şeylere odaklanın. Rutininizde bir temizlik yapın.

Boğa burcu

Aşk, çocuklar ve keyif veren konular yeniay gündeminiz olacak. Egonuzun ve duygularınızın sizi sürüklediği durumlardan kaçınmanız ve gerçekten sizi mutlu eden şeylerle ilgili bir sadeleşmeye gitmeniz gerekebilir. Bir toprak burcu olarak sağlamcı bir bakış açısıyla hareket etmeyi zaten çok iyi biliyorsunuz ancak şimdi odağınızı doğru yere yönlendirmeniz gerekiyor.

İkizler burcu

Başak yeniayında aileniz ve evinizle ilgili konuları düzenlemeniz gerekecek. Aile kaynaklı karmik yüklerinizden arınmak, duygularınızı düzenlemek, evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak için ideal bir zaman. Yalnız kalma ihtiyacınızın arttığı bu dönemi sosyal bir detoksla geçirebilir, zihninizi toparlamak ve ne yapmak istediğinizi bulmak için kullanabilirsiniz.

Yengeç burcu

Doğru iletişimin istediklerinizi almak konusunda ne kadar önemli olduğunu öğrendiğiniz bir Başak yeniayı olacak. Üzerine düşünülmesi, konuşulması ve açıkça ifade edilmesi gereken şeyler birikti. Özellikle yakın arkadaşlarınız, yakın çevreniz ve ideallerinizle ilgili iletişim kaynaklı problemlerden arınmak için doğru zaman. Pasif agresif bir tutum takınmak, birilerinin zihninizi okumasını beklemek yerine iletişim kurmalısınız.

Aslan burcu

Parasal konuların, harcamalarınızın ve kaynaklarınızın gündeminizi oluşturduğu bir yeniay olacak. Para kaynaklarınızın hangileri gerçekten vaktinize değiyor, hangileri sadece statünüzü ve egonuzu besliyor? Bu sorunun cevabını kendinize verdiğinizde vaktinize değecek işlere odaklanacak ve sonunda hem maddi hem de manevi olarak kazandığınızı hissedeceksiniz.

Başak burcu

Burcunuzda gerçekleşecek bu yeniaydan elbette en yoğun etkiyi alacak olanlar da sizlersiniz. Kendinizi doğru yansıttığınız bir yolda ilerlemek üzere yeni başlangıçlar yapmak, yalnızca kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu karar elbette hayatınıza etki eden kişilerden kaynaklanabilir. Eğer kendi yolunuzu bulmak ve bunun için çalışmak konusunda bir adım atarsanız sınırsız kaynakların ve fırsatların önünüze serildiğini göreceksiniz.

Terazi burcu

Başak yeniayı size ilahi güçle aranızı düzeltme fırsatı sunuyor. Yoğun çabalarınızın karşılığını alamadığınız, kendinizi hırpaladığınız konuların neden bu kadar çaba gerektirdiğini düşünmeniz gerekebilir. Başkalarının sizden beklentilerini düşünmeksizin bir inzivaya çekilip kendiniz için asıl önemli olan şeyi bulup, kendinizi buna adayıp sizin olanın size geleceğine güvendiğinizde sizin olan her şey size gelecek.

Akrep burcu

Arkadaşlarınız ve içerisinde bulunduğunuz sosyal grupların bir süredir ideallerinize hizmet etmediğini hissediyorsunuz. Aslına bakarsanız ideallerinize ulaşmanızdaki en büyük engeliniz de bu. Sizi besleyen, hayallerinizi destekleyen, zamanınızı boşa harcamayan ilişkiler kurmaya karar verdiğiniz anda her anlamda bereketi hissedeceksiniz. Yapmanız gereken zamanınızın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlamak, çevrenizde ve rutininizde bir temizlik yapmak.

Yay burcu

Kariyeriniz ve statünüzü ilgilendiren konularda sizi adım atmaya zorlayacak bir yeniay olacak. İşiniz ve kimliğiniz yeteneklerinizi doğru yansıtıyor mu? Ailenizin veya toplumun kariyerinizde etkisi ne kadar fazla? Bu soruları kendinize sorduktan sonra harekete geçmek için Başak yeniayını değerlendirebilirsiniz. Neptün’ün sizi sürükleyeceği inzivadan kaçının. İnzivalar size göre değil, yaşayarak ve deneyimleyerek sizi mutlu eden şeyleri bulabilirsiniz.

Oğlak burcu

Gelenekselliği seven Oğlak burçları için farklı ufuklara açılmanın, deneyimlerinin anlamını sorgulamanın ve bakış açısı tazelemenin zamanı geldi. Başak yeniayı sizden duygularınız ve düşünceleriniz konusunda biraz daha açık olmanızı, hem kendinizi ve hem de başkalarını dinleyip yeni dünyalar yaratmanızı istiyor. Bu ister yeni para kaynakları olsun ister başka bir ülkede yeni bir hayat kurmak, duygusal olarak size iyi gelecek yeni bir başlangıca ihtiyacınız var.

Kova burcu

Kova burçlarının hem maddi hem manevi olarak bir dönüşüm yaşayacakları bir yeniay olacak. Özellikle parasal konular sizin için son derece zorlayıcı. Başak yeniayı ile birlikte başkaları aracılığıyla yeni kaynaklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak orijinal fikirlerinizin ve yeteneklerinizin ne kadar kıymetli olduğunu fark etmeniz ve talep etmeden alamayacağınızı bilmeniz çok önemli.

Balık burcu

Karşıt burcunuzda meydana gelen yeniaydan en fazla etkilenecek burçlardan birisi de sizsiniz. İlişkiler ve ortaklıklar evinizde meydana gelen bu yeniay, kendinizi yok saydığınız ve kurban ettiğiniz durumları önünüze getirecek. Yalnızca alma-verme dengesini kurmayı başarıp kendi ihtiyaçlarınızı doğru biçimde ifade ederseniz somut bir karşılık alabilirsiniz.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER