duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
15.07.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

17 Temmuz 2023 Yengeç Yeniayı: Güvenli limanını bul

17 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay ile içsel benliğimize yolculuk yapacak ve ilahi bir destek alacağız.

17 Temmuz 2023 tarihinde 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yengeç yeniayı ile içsel benliğimize doğru bir yolculuğa çıkıp kabuğumuzun altındaki korkularımızla yüzleşecek, bunları iyileştirebilmek için ilahi bir destek alacağız.

17 Temmuz 2023 Yengeç Yeniayı: Kendi güvenli limanını bul

17 Temmuz Pazartesi günü çok güçlü bir yeniayı selamlıyoruz. Yeniay 24 derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Yengeç burcu içsel benlik ve güvenlik alanlarıyla ilgilidir. Yengeç burcundaki Ay’ın temel ihtiyacı, kendine güvende hissedeceği bir yuva yaratmaktır. Burada yuva dediğimiz şey korkularımızla birlikte içine saklanacağımız sert bir kabuktan ziyade “ait olduğumuz yerde olmak” olarak anlaşılmalıdır.

KENDİ KONFOR ALANIMIZI OLUŞTURACAĞIZ

Yengeç burcundan alacağımız en büyük ders, aile olma sanatıdır. Yurdu, kökleri, gelenekleri, evi, ailesi onun güvenli limanıdır. Bir konfor alanıdır ve dışına çıkmadığında kendini güvende hisseder. Peki bu geleneksel bir hayat biçimi seçip ailemizin veya toplumun bizim için kurduğu konfor alanından çıkmamamız anlamına mı geliyor? Elbette hayır; kendi geleneklerimizi, kendi ailemizi, kendi konfor alanımızı oluşturmamız gerektiği anlamına geliyor. Bunun içinse evvela Yengeç'in kabuğuna çekilip o içsel yolculuğu yapması, kendinin ve temel ihtiyaçlarının farkına varması, nihayetinde de bunları hayatında somut bir gerçekliğe dönüştürmesi gerekiyor.

İÇSEL TATMİNİMİZİ GERÇEK DÜNYAYLA BULUŞTURACAĞIZ

Bu yeniayın bir teması da kişinin kendi sınırlarının ve evrensel düzenin farkına varması ile karmik faaliyet alanını belirlemesidir. Kişi, temel kaderi, yani evrensel görevi ile barışmalı ve içsel tatmini gerçek dünyayla tanışmalıdır. Çünkü artık sezgilerimiz, duygularımız, inançlarımız, soyut olan her şey somut bir bedene kavuşmak istiyor. Kafamızın içindekiler dünyayla paylaşılmadığı sürece hiçbir şey ifade etmiyor. Ruh bedenden, beden ruhtan ayrı düşünülemeyeceği gibi soyut ve somut birbirini besleyebildiği sürece var olabilirler.

Gökyüzü enerjileri şunu soruyor; maddesel boyutta -dünyada- işlevsel hale getirmeyeceğin bilgiyi, yeteneği veya kaynakları sana neden vereyim?
 
  • Bir peygamber hayal edin, vahiyi insanlara aktarmayan.
  • Bir anne hayal edin, bebeği açken onu emzirmeyi reddeden.
  • Bir kelebek hayal edin, sağlıklı kanatları varken uçmayan.

DOYUMA ULAŞMAK İÇİN FITRATIMIZA UYGUN YAŞAMAYI ÖĞRENECEĞİZ...

Yeteneklerimiz, sezgilerimiz, inanç sistemlerimiz, duygularımız bir kabuğun altında yaşlanmak için değil insanlığın en yüksek hayrına olacak şekilde kendini gerçekleştirmek için bize bahşedildi. Bunlar kendini gerçekleştirmedikçe, insan fıtratına uygun yaşamadıkça tam bir doyuma ulaşmayacak ve hiçbir zaman güvende olmayacak. Kendinin ve görevinin farkında, özdeğerinin ve sınırlarının bilincinde olan, kendi gerçeğinin tavizsiz bir şekilde arkasında duran insan ise hayatının her alanında bereketle ödüllendirilecek.

Kendi yuvanızı bulup güvenli sularınızda yüzebilmenin tatminine varmanız dileğiyle...

17 Temmuz 2023 Yengeç yeniayı burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

KOÇ BURCU

Aileyi, evinizi, köklerinizi ilgilendiren konular bu yeniayın gündemini oluşturuyor. Benliğinizi yeniden keşfettiğiniz bir süreçten geçtiniz ve geçiyorsunuz. Kariyenizle ilgili yaşayacağınız gelişmeler size güvenli bir liman aratacak ancak vardığınız limanda yalnızca sahip olduğunuz yeteneklere ve güce güvenebileceğinizi göreceksiniz. İlahi destek istiyorsanız savaşmayı bırakın ve plana güvenin.

BOĞA BURCU

Yengeç yeniayı sizi bir düşünce denizine atacak. Hayatınıza girecek insanlar, eski veya yeni arkadaşlar size hayata bakış açınızı sorgulatabilir. Yine bu çevrelerde dikkat çekebilir, yeni bir bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sizin de kontrolcü bir tavır yerine teslimiyet içerisinde hareket etmeniz gerekiyor.

İKİZLER BURCU

İkizler burçları Yengeç yeniayı ile birlikte maddi değerleri konusunda bir güven sorgulaması yapacak. Alacak-verecek, borç meseleleri gündeminizde olabilir. Özellikle arkadaşlarınızla yaptığınız alışverişlerle ilgili bazı problemler doğabilir. Mantıklı olun ve her zaman sağlamalar yaparak ilerleyin.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları bu yeniaydan en çok etkilenen burç olacak. Özellikle toplumdaki imajınız ve yerinizi etkileyecek konularla uğraşmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Bu süreç sizi çoğu zaman bir öfkeyle veya duygusal bir patlamayla harekete geçmeye zorluyor. İsteseniz de kabuğunuza çekilemeyeceğiniz bu yeniayda arkadaşlarınızdan destek almayı deneyin.

ASLAN BURCU

Yapılacak tonla işin arasında Aslan burçları biraz inzivaya çekilmek istiyor fakat hiç zamanı değil. Özellikle parasal konularla uğraşmanız gerekecek. İlla bir inzivaya çekilecekseniz alma-verme dengesini koruyup adil davrandığınıza ve size adil davranıldığına emin olmak için bir muhasebe yapın. Bu size kendinizi iyi ve güvende hissettirecek.

BAŞAK BURCU

Başak burçları bu yeniay döneminde arkadaşlarıyla biraz daha fazla zaman geçirecek ve güvende hissedecek. Egosuz, kendini ait hissettiği arkadaş gruplarına yaslanan Başak burçlarını maddi-manevi bir büyüme ve genişleme bekliyor. Yeni ortaklıklar ve paylaşımlı kaynaklar konusunda dikkatli olmakta fayda var. Bunlarda adalet terazisi şaşmazsa kazançlı çıkabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Toplumsal imajınızı sorguladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Büyük oranda ebeveynlerinizden kaynaklı bazı yaralarınızın neden olduğu kusurlu davranış biçimlerinizi değiştirmek istiyorsunuz. Bu konuda arkadaşlarınız ve size dürüst olacak kişilerle bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Bu yolda kendinizi ve ait olduğunuz yeri bulursanız ilişkilerinize dair bütün yaralarınızı iyileştirebilirsiniz.

AKREP BURCU

Kendi özdeğerinizi kendinizin belirlediği bir dönemden geçiyorsunuz. Sınırlarınız ve olduğunuz kişiden asla taviz vermeden parladığınız bir dönemdesiniz. Böylece hem iş hem aşk hayatınızda dikkat çekiyorsunuz. Yengeç yeniayı size uzaklarla ilgili yeni iş olanakları getirebilir. Sınırlarınızı her anlamda genişletiyorsunuz.

YAY BURCU

Alacak-verecek, borç, miras meseleleri bu yeniayda gündeminizi oluşturuyor. Özellikle aile kaynaklı para meseleleri ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Eğlenmeye, deneyimlemeye ve görünür olmaya ara vermeyin. Yengeç burcunun kabuğuna çekilme ihtiyacı size pek iyi gelmeyecek gibi görünüyor.

OĞLAK BURCU

Evlilik ve yuva kurma fikrini hiç düşünmediğiniz kadar düşündüğünüz bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi “evinizde, ailenizle” hissetmediğiniz hiçbir yer sizi beslemiyor, tatmin etmiyor. Egonuz ve ruhsal ihtiyaçlarınız arasında verdiğiniz savaş Yengeç yeniayı ile birlikte artık bir ateşkese doğru gidecek. Sezgilerinizi somut bir adıma dönüştürün.

KOVA BURCU

Para kazanmak, köklenmek, kendi somut değerlerini yaratmak konusu bir süredir hayatınızın teması. Bunun için hayat sizden birazcık ayaklarınızın yere basmasını istiyor. Diğer insanlar gibi düşünmeyebilirsiniz ancak onlar gibi belli bir rutinde hareket etmeye başlarsanız kafanızın içindeki kaosu düzenleyebilirsiniz. Sabah aynı saatte kalkıp aynı saatte yemek yemek bile sizi yatıştırabilir.

BALIK BURCU

Gökyüzü başka alemlerden aldıkları ilhamı dünyaya taşımakla görevli Balıklardan artık sahneye çıkmasını istiyor. İnzivalar, depresyonlar, hayal dünyaları Balıkların pek sevdiği kaçışları ancak artık “ben” demek, öne çıkmak, sahnede olmak, liderliği üstlenmek zorundalar. Bunun için çok güçlü bir hitabet yeteneği ve manyetizmaya sahipler.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER