duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
19.05.2023

19 Mayıs 2023 Boğa burcunda yeniay: Kendi toprağına karış

19 Mayıs Cuma günü 18:54'te Boğa burcunda toprak temalı bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay bize ayaklarımızın yere basması gerektiğini hatırlatıyor.

19 Mayıs 2023 Cuma günü, İstanbul saatine göre 18:54'te Boğa burcunun 28 derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. İki tutulmadan hemen sonra gerçekleşen bu toprak temalı yeniay, ayaklarımızın yere basmasının zamanının geldiğini söylüyor.

19 Mayıs 2023 Boğa yeniayının tüm burçlara etkileri

Boğa burcu madde ile özdeşleşmekle ilgilidir. Kişisel kaynaklar ve sahip olunan değerler, yani “benim” dediğimiz her şey Boğa burcunun konusudur. Sabit Boğa burcundaki Ay’ın temel ihtiyacı kendine ait değerlere sahip çıkmaktır. Bu değerleri sürdürebildiği ölçüde kişi kendini güvende hisseder. 19 Mayıs 2023 Boğa yeniayında, maddi ve manevi değerlerimizi gözden geçirip bize ait olanı korumak ve işlevsel hale getirmeye çalışmak gündemimiz olacak.

Satürn’ün Balık burcuna, Plüton’un Kova burcuna geçişiyle evrensel görevimizin farkında olmaya ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye zorlandık. Ancak evrensel görev dendiğinde kendine yeni bir amaç edinmek, yepyeni yetenekler geliştirmek düşünülmemeli. Kişinin doğasına uygun hareket etmesi, sahip olduğu yeteneklerin ve değerlerinin farkında olması, bunun tatminine varması, en yalın haliyle potansiyelini gerçekleştirmesi onun temel evrensel görevidir. Balık burcundaki Satürn, Kova burcundaki Plüton, Boğa burcundaki Jüpiter ve Merkür ile Boğa yeniayı bizden bir ideali somutlaştırmamızı, ruhla bedeni bir etmemizi istiyor.

Kafanızın içindeki herbir fikir, kendine yer bulamamış her yeteneğiniz birer tohum ve bir ağaç olmak için toprağa karışmayı bekliyor. Bugüne dek yeşermedilerse, büyüyemedilerse doğru toprağa ekmediğiniz için. Boğa yeniayı, tohumla elverişli toprağı bir araya getirecek fırsatları size sunacak; yeter ki tohumu da toprağı da iyi tanıyın, besleyin ve koruyun. Gerisini doğaya bırakın ve bereketini seyredin.

BOĞA BURCU YENİAYININ BURÇLARA ETKİLERİ

Peki 19 Mayıs 2023 Boğa yeniayı burçları nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

KOÇ BURCU

Bu yeniayda maddi değerleriniz gündeminizde olacak. Para kanallarınızla, mal-mülk satın almakla, yatırım yapmakla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunlarla ilgili risk alabilmek ve harekete geçmek söz konusu olduğunda sizden daha cesuru olamaz.

BOĞA BURCU

Değişikliği sevmeyen Boğa burçlarını aktif olmaya, harekete geçmeye, konfor alanından çıkmaya itecek birtakım gelişmelerin ortaya çıkacağı bir yeniay olacak. Doğru adımları attıktan sonra akışa güvenmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

İKİZLER BURCU

Boğa yeniayı ile kontrolünüz dışında gelişen bazı olaylara şahit olabilirsiniz ancak bu olaylar sizi bir kurban psikolojisine sokmamalı. Çünkü şans sizden yana. Ruhunuza iyi gelen şeyleri yapmak, kısa seyahatlere çıkmak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi her anlamda besleyebilir.

YENGEÇ BURCU

Bir süredir gezegenler Yengeçleri kabuğundan çıkarmak için el ele vermiş durumda. Ufkunuzu genişletecek, size perspektif kazandıracak, birlikte güvende hissedeceğiniz ve keyifli vakit geçireceğiniz kişilerle bir araya gelmeniz büyük önem arz ediyor.

ASLAN BURCU

Aslanların kariyerleri ve toplumsal imajlarını yapılandırdıkları bir dönem. Yeni iş fırsatları, rutininizde değişiklikler, çalışmanız ve yaratıcılığınızı göstermeniz gereken durumlar bu yeniayda gündeminizi oluşturabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burçları da bu yeniayın şanslılarından. Bakış açınızı geliştirecek, çevrenizi genişletecek, eğleneceğiniz ve öğreneceğiniz bereketli bir dönemdesiniz. Ortaklıklar ve paylaşılan kaynaklarla ilgili biraz dikkatli davrandığınız sürece bu yeniayın tadını çıkarabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları miras, ortaklı mal-mülk meseleleriyle uğraşmak zorunda kalabilir. Sürpriz bir gelir, eşinizin işleriyle ilgili bazı gelişmeler, alacaklarla ilgili dönüşler olabilir. Bu maddi bir kaynak olabileceği gibi ruhsal bir alışveriş de olabilir. Harcamalarınızla ilgili dikkatli olmaya özen gösterin.

AKREP BURCU

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni bir tohum ekmeniz, ortaklı yeni bir işe veya yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün. Bu gelişmelerle birlikte yakın çevreniz ve aile yaşantınız da tümüyle değişebilir, bir ev ve çevre değişikliği sizi bekliyor olabilir.

YAY BURCU

Günlük rutininiz, işiniz ve sağlığınızla ilgili birtakım şeyleri yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Görünür olmanız, yeteneklerinizi dünyayla paylaşmanız ve keyif almanız çok önemli. Harcamalarınızla ilgili dikkatli olmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU

Yeni bir aşkın tohumlarını ekmeniz, hayattan keyif alacağınız şeylere odaklanmanız için destekleniyorsunuz. Evlilik ve çocuk düşünüyorsanız bunun için çok şanslı bir süreç. Zamanınızı ve enerjinizi sizi ve yaşam stilinizi tanımlayan kişilere adamalısınız.

KOVA BURCU

Evinize ve yakın çevrenize odaklanacağınız bir yeniay olacak. Ev değişikliği, evlenme, size güvende hissettirecek kişilerle vakit geçirmek üzere çevrenizi azaltma sürecine girebilirsiniz. Özgün ve özgür kişiliğinizin kendini ait hissedeceği yeni bir çevre ve yeni bir rutin size iyi gelecek.

BALIK BURCU

Hayatınızda durağan ilerleyen pek çok meselenin bir anda hareketlendiği bir yeniay sizi bekliyor. Maddi konularda şanslı olacağınız, çabalarınızın karşılığını alacağınız bir döneme girdiniz. Yeter ki kalıplarınızın dışına çıkmanızı gerektirecek gelişmelerle karşılaştığınızda kaçıp saklanma tuzağına düşmeyin.

Pudra.com'a özel olarak hazırladığım astroloji ile ilgili diğer yazılarımı, aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER