duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
18.04.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

20 Nisan 2023 Koç burcunda Güneş tutulması: Kader anı

20 Nisan 2023 Perşembe günü 07:12'de Koç burcunda yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu Güneş tutulması oldukça kadersel ve sert etkiler taşıyor.

20 Nisan 2023 Perşembe günü İstanbul saatiyle 07:12’de Koç burcunda yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. Nadir gerçekleşen bu Hibrit tutulma, 29 derece Koç burcunda olacak. Astrolojide anaretik (zorlayıcı) derece olarak adlandırılan burçların son derecelerinde gerçekleşen tutulmalar oldukça kadersel ve sert etkiler taşır. Tutulmanın Jüpiter ve KAD ile kavuşumunun yanı sıra Plüton’dan aldığı kare açı da bu etkileri güçlendiriyor. Bu hafta Pudra.com okurları için 20 Nisan Koç burcundaki Güneş tutulmasının tüm burçlara etkilerini yazdım. 

20 Nisan 2023 Koç burcunda Güneş tutulması etkileri

Her birimiz biricik ve çok özeliz. Kendimize özgü süper güçlere sahibiz. Ancak özdeğerimizi çoğu zaman toplumun bizden beklentileri belirler. Yeterince para kazanmalısın, başarılı olmalısın, sigortan olmalı, bir evin ve araban olmalı, güzel/yakışıklı olmalısın, eşin ve çocukların olmalı... Bu beklentilere her gün yenileri eklenir ve bir an bu rüyadan uyanıp hala yeterince değerli hissetmediğinin farkına varırsın. Ait olmadığın, hayatta kalmak için birtakım beceriler geliştirmek zorunda kaldığın bir ekosistemde sürüklendiğini fark edersin. Özellikle pandemi ve sonrasında yaşadığımız gelişmeler bizi sık sık bu rüyadan uyandırıyor; kendimize, gerçeğimize doğru harekete geçmemiz ve yeni dünyada evrensel görevimizi yerine getirmemiz için bizi zorluyor.

20 Nisan 2023 tarihinde Koç burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasında adeta bir “big bang” ile bir kez daha ve çok sert biçimde bu rüyadan uyanacağız.

Kadersel gelişmeler
  • Güneş tutulmaları altı aya yayılan kadersel etkilere sahiptir. Koç burcunun son derecesinde Plüton’dan aldığı kare açıyla gerçekleşen bu tutulma, Plüton Kova çağındaki pozisyonumuzu belirleyecek ve bizi bir dönüşüm sürecine sokacaktır.
  • Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşumu da bu etkileri büyütmekle kalmayıp adaletli olanlar, fıtratının farkında olup hayalleri için doğru adımları atanlar ve kolektif düşünenler için maddi ve manevi, çok hızlı ve büyük gelişmelerin olacağını gösteriyor.
  • Hayattaki yönümüzü gösteren KAD da bu kavuşuma eşlik ederken bu tutulmanın hayatımızın geri kalanı için bir “kader anı” olduğunu söyleyebiliriz.

Evrendeki yerinizin farkında olun

Kendinizin, yeteneklerinizin, sınırlarınızın, ideallerinizin ve evrendeki yerinizin farkında olun. Bir balıktan uçmasını, bir deveden yüzmesini beklemediğiniz gibi kendinizden de başkasının hayatını yaşamayı, başka birilerinin ideallerini gerçekleştirmeyi beklemeyin. Gerçek tatmini ve huzuru ancak gerçek fıtratınızı yerine getirdiğinizde, ideal habitatınızda ve kendi komünitenizde hareket ettiğinizde bulabilirsiniz. Bunu yapmaya başladığınızda, bedeniniz ve zihniniz doğal akışında çalışmaya başlayacak, sistem ve ilişkileriniz doğal akışında ilerleyecek ve her şey bir puzzle parçası gibi yerine oturacak. Bu tutulmadan avantajlı çıkmak için yapmanız gereken tek şey bu.

20 Nisan 2023 tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasının burçlara etkileri neler olacak? Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

Koç burcu

Burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulmasında hızlı ve büyük gelişmelere hazır olun. İşinizde ve ikili ilişkilerinizde uzun zamandır yolunda gitmeyen her şeyin bir anda yoluna girdiğini göreceksiniz. Gerekli adımları atmaktan korkmayın ancak daha mantıklı, sakin ve sabırlı olmanızda fayda var.

Boğa burcu

Boğa burçları maddi manevi değerleri için o kadar kendini hırpalıyor ki bazen işin ruhsal boyutunu ihmal ediyor. Bu tutulma itibarıyla biraz kafanızın içine döneceksiniz. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek isteyebilir veya zorunda kalabilirsiniz. Yoga, meditasyon, ibadet, maddi veya manevi yardımlar ruhunuza iyi gelebilir.

İkizler burcu

Yeni bir çevre, yeni bir gelecek şekilleniyor önünüzde. Sosyal bir kelebeksiniz, zihniniz bir hareketli ancak daha net ideallere ve ortak ideallere sahip olduğunuz arkadaşlara ihtiyacınız var. Uzaklarla ilgili ani gelişmeler olabilir, kariyerinizle ilgili yeni ve uzun soluklu başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yengeç burcu

Yengeçler artık kabuğundan çıkmak zorunda kalacaklar. Büyük bir dönüşümden geçiyorlar ve bu dönüşüm artık çok daha hızlı ve keskin olacak. Kendinizi ve yeteneklerinizi yeterince sakladınız, şimdi dünyanın sizin öncü ve sevgi dolu kimliğinize ihtiyacı var. Özellikle kariyerinizde yeni gelişmeler sizi bekliyor.

Aslan burcu

Hayata bakış açınız ve idealleriniz yeniden şekilleniyor. Kariyer hayatınızda ve günlük rutininizde birtakım değişiklikler gündemde olabilir. Gururunuza ve mevcut şartlara tutunmak yerine teslim olmayı öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ışığınıza güvenin.

Başak burcu

Büyük bir dönüşüm içerisindesiniz. Özellikle ortaklı paralar, paylaşılan kaynaklar, eşinizin veya ailenizin kaynakları ve yatırımlarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Satürn’ün Balık burcuna geçişi de ilişkilerinizi sınayabilir ancak güvendiğiniz kişilerle yola çıktığınızda kaynaklarınızın bereketlendiğini göreceksiniz.

Terazi burcu

İkili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar almak zorunda kalacaksınız. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız bazı duygusal dönüştürücü gelişmeler güven ve gerçek mutluluğu aramanıza neden oldu veya olacak. Bazı sayfalar açılmamak üzere kapanabilir, ani bir evlilik veya uzun soluklu bir ilişki düşünebilirsiniz.

Akrep burcu

İşiniz ve günlük rutininizle ilgili çok uzun ve kadersel bir dönem başladı sizin için. Yepyeni teklifler, anlaşmalar, bitiş ve başlangıçlar sizi bekliyor. Bu gelişmeler yalnızca iş hayatınızı değil aile hayatınızı ve yakın çevrenizi de tamamıyla değiştirebilir. Yeni bir ev, yeni bir çevre edinebilirsiniz.

Yay burcu

Bu tutulma sizin için keyifli gelişmelerle geliyor. Bir süre ışığınızla göz kamaştıracaksınız. Hayatınızda birisi yoksa aşık olacağını, ilişkiniz varsa birlikte hayattan çok keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyen ve aile kurmak isteyen Yaylar için de olumlu etkiler var.

Oğlak burcu

Bir süredir kendinizi ve özdeğerinizi yeniden keşfediyorsunuz. Hem işinizde hem de ilişkilerinizde yaşadığınız gelişmelerle ani kararlar vermeniz mümkün. Aile ve ev hayatınızla ilgili birtakım değişiklikler gündeme gelebileceği gibi ev veya ülke değiştirme yoluna gidebilirsiniz.

Kova burcu

Kovalar için uzun zamandır ilerlemeyen, yerinde sayan ne varsa hızlandırabilecekleri bir dönem başlıyor. Hayal ettikleri ve idealize ettikleri ne varsa gerçeğe dönüştürmek için harekete geçebilirler. Yeni dönem enerjisi Kovaları destekliyor olacak.

Balık burcu

Para evinizde gerçekleşecek bu tutulma finansal kaynaklarınızla ilgili gelişmeleri beraberinde getirecek. Parayı kazanma biçiminizin değişmesi gerekebilir veya parayla sınanabilirsiniz. Hak yemediğinizden veya hakkınızı yedirmediğinizden eminseniz tutulma kazançla gelebilir.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER