duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
19.02.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

20 Şubat 2023 Balık yeniayı: Yine baharlar gelecek!

Yeni bir başlangıca işaret eden 20 Şubat 2023 Balık Yeniayının genel etkileri neler, hangi burçları nasıl etkileyecek? Pudra.com için yazdım. 

20 Şubat 2023 Pazartesi, saat 10:05’te 1 derece Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni bir başlangıca işaret eden 20 Şubat 2023 Balık yeniayının genel etkileri neler, hangi burçları nasıl etkileyecek? Pudra.com için yazdım. 

20 Şubat 2023 yeniayı ve burçlara etkileri

Zodyağın son burcu olan Balık burcu, bir döngüyü bitirip yeniye hazırlanmanın yanı sıra geçmişin üstesinden gelmek, bedenin sınırlarını aşmak, birlik bilinci ve merhametle ilgilidir. Bir gezegen bütün burçları gezip Balık burcuna geldiğinde artık diğer burçların dünyevi süreçlerini tamamlamış, yeni bir döngüye geçiş yapmadan önce son durağındadır. Tıpkı Güneş’in Balık burcuna geçtiği Şubat’ın son günlerinde baharın hayalini kurmaya başladığımız gibi, Balık burcu etkisi söz konusu olduğunda bir teslimiyet içinde yeniden doğuşun hayalini kurarız.

Balık burcunun hayalciliği ölü bir toprakta başlar. Yeni bir hayatı düşlerken içinde bulunduğu dünya onun için hiçbir şey ifade etmez. Bu romantik düş bir “kaçış” halidir. Onun, bedeninin sınırlarını aşıp kaçtığı dünyada iyilik ve merhamet vardır. Bütün gezegenlerin zodyak etrafında sıralanıp bir birlik oluşturdukları gibi insanlar da Balık burcunun idealize ettiği, düşlediği yeni dünyada birlik halindedir.

Karmanın lordu Satürn kavuşumlu 20 Şubat Balık yeniayı bize diyor ki; geçmişin üstesinden gelmeyi öğren, içinde bulunduğun döngüyle vedalaş ve yeniye hazırlan. Ve ekliyor; bunu yaparken düşlemeyi ve merhametli olmayı ihmal etme!

Yeni bir başlangıç ve adapte olunması gereken yeni koşullar

Ülkemizde bir deprem felaketinin üzerine gelen 20 Şubat Balık yeniayı, yeni bir başlangıcı, adapte olunması gereken yeni koşulları haber verirken bir yandan kendimizi korumamız gerektiği konusunda da uyarı yapıyor. Bir döngüyü başarıyla tamamladıysanız bir sonraki seviyenin daha zorlu olacağını bilmelisiniz.

Balık burcu zodyağın son burcu olması sebebiyle aynı zamanda deneyim ve sezginin de burcudur. Sapasağlam geldiğimiz bu seviyede, mutlaka daha deneyimli ve daha sezgisel olmalıyız.

Merkür kısa, Satürn uzun bir süredir Kova burcunda ilerliyor. Plüton da Mart ayında Kova burcuna geçiş yapacak. Bu, bilime ve hümanist değerlere her zamankinden daha fazla yaslanmak zorunda olduğumuza işaret ediyor. Balık yeniayı haritası bize öngörülebilir felaketleri ve bunları deneyim, sezgi ve bilimle nasıl önleyebileceğimizi hatırlatıyor. 

Balık burcunun gölge tarafı kurbanlıktır. İdealize ettiği kişilerin onu düş kırıklığına uğratması ve hayal ettiği dünyayı yeryüzünde bulamaması onu bir kaçışa veya bir deliliğe sürükleyebilir. Tıpkı “tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış” deyimindeki gibi bir kurban psikolojisi içinde kaçıp kaybolabilir, kendisini iletişime kapatabilir. Bu fiziksel bir inziva olabileceği gibi zihinsel bir kaçış ve kayboluş da olabilir. Bu davranışı yalnızca kendini değil, çevresindekileri de kurban edebilir.

Bu süreci en sağlıklı biçimde nasıl atlatabiliriz?

Balık yeniayı itibarıyla yapmamız gereken ilk şey mümkün olabildiğince akıl sağlığımızı korumaya çalışmak olmalı. Daha iyi bir dünyaya olan inancımızı kaybetmemekle, birlik olmakla, merhametli ve hoşgörülü olmakla, nazik olmakla, düşlemekle ve gelecek günlere bilim, deneyim ve sezgilerimizin ışığında hazırlanmakla yükümlüyüz.

Şimdi burçların 20 Şubat 2023 Balık yeniayını hangi konularda deneyimleyeceğine göz atalım. Öncelikle yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

20 ŞUBAT 2023 BALIK BURCUNDA YENİAYIN BURÇLARA ETKİLERİ

BALIK YENİAYININ KOÇ BURCUNA ETKİLERİ

Hayatınızda bir dönemin sonuna geldiniz. İçinde bulunduğunuz öfkeyi ve kurban psikolojisini terk edip yeni hayatınıza doğru hızlıca harekete geçmeniz gerekiyor.

BOĞA BURCU

Ayaklarınız herkesinkinden daha fazla yere basıyor, sezgileriniz ise size daha iyi bir geleceğin olabileceğini söylüyor. Mantığınız ve sezgileriniz birlikte çalışırsa ideal dünyanızı yaratabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İdeallerinize giden yolda toplumdaki statünüzün ne anlama geldiğiniz hiç sorguladınız mı? Kariyerinizle ilgili bir kırılma döneminde olabilirsiniz. Hayalleriniz sizi nereye götürüyorsa oraya gitme zamanı.

YENGEÇ BURCU

Toplumsal katılımınızı sorgulamanız gerekiyor. Daha iyi bir gelecek için üzerinize düşeni yapıyor musunuz, yoksa sadece kendiniz ve diğerleri için üzülmekle mi kalıyorsunuz?

ASLAN BURCU

İkili ilişkileriniz ve duygu dünyanızda yıkımlar yaşıyor olabilirsiniz. Unutmayın ki siz Aslansınız. Işığınız her zamankinden daha fazla parlamalı, çevrenizdekileri neşeniz ve ışığınızla aydınlatmalısınız.

BAŞAK BURCU

Kaygılarınızın sağlığınızı ve rutininizi etkilemesine izin vermek yerine onlarla, hayatınıza yeni ekleyeceğiniz rutinlerle savaşın. Yeni bir eğitim alın veya yeni felsefelere ve yeni dünyalara kapı açın.

TERAZİ BURCU

Biraz ışığınızı kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Terazi’nin yaratım enerjisini yeniden aktive edip kendinize yeni ilham kaynakları bulun. Yaratıma geçmek için en doğru zaman şimdi.

AKREP BURCU

Kurban psikolojisine girmeye her zamankinden yakınsınız ancak istediğinizde bir şifa kanalı olduğunuzu biliyorsunuz. Bilmeniz gereken bir diğer şey, başkalarını şifalandırarak kendinize, kendinizi şifalandırarak başkalarına şifa olabileceğiniz.

YAY BURCU

Kafanızın içi bir cadı kazanı gibi. Bilinç akışını durduramadığınızı hissedebilirsiniz. Kafanızın içindekilerle bir şeyler yapmanız gerekiyor ve bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bir yaratım atölyesi veya sanatın herhangi bir kolu size iyi gelebilir.

OĞLAK BURCU

Bir süredir içinizde yanan bir ateşle oradan oraya savruluyorsunuz. Bilinçaltınızın derinliklerine ittiğiniz asıl meseleleri gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Oğlak mantığınızı duygularınızı gözden geçirmek için müdahaleye çağırabilirsiniz. 

KOVA BURCU

Hayatınızda pek çok şey yerle bir oldu. İdeal bir gelecek var ve onu çok net görebiliyorsunuz. Gelecek söz konusu olduğunda sizin bayrak tutuyor olmanız gerekiyor. Haydi bir cesaret.

BALIK BURCU

Bir inziva arzusu içindesiniz ancak siz herkesten çok ve her zamankinden daha fazla akışa güvenmelisiniz. Birdenbire ortadan kaybolmak, kendinizi iletişime kapatmak yerine iyiliği anlatın, merhamet aşılayın, hayal satın.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER