duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
21.03.2023

21 Mart 2023 Koç yeniayı: Her şey bir eylemle başlar!

21 Mart Koç yeniayı, üzerimizdeki ölü toprağından kurtulup evrensel görevlerimizi yerine getirmek üzere harekete geçme zamanının geldiğini söylüyor.

Hayat döngülerden ibarettir. Başlayan her şey biter ve biten her şey yeniden hayat bulur. Koç burcu bu yeni hayatı ve taze başlangıçları temsil eder. Ay, Mars’ın yönettiği Koç burcundayken kişi, harekete geçme, bir şeyleri başlatma arzusuyla yanıp tutuşur. Yeniaylar da yeni bir döngünün başlamasını temsil ettiği için Koç burcundaki bir yeniay, yeniden doğuştur. 21 Mart Koç yeniayı, üzerimizdeki ölü toprağından kurtulup evrensel görevlerimizi yerine getirmek üzere harekete geçme zamanının geldiğini söylüyor.

21 Mart 2023 Koç yeniayı: Her şey bir eylemle başlar!

Ay, Koç burcunda olduğunda bağımsızlık ve keşfetme arzusu her zamankinden fazladır. Kişi, daha önce hiç görmediği bir dünyaya bırakılmış bir çocuk gibi her şeyi tecrübe etmek isterken, var olmanın tadına varmalıdır. Tecrübesiz ve dürtüsel bu çocuk, ilkel bir fethetme arzusuyla harekete geçecek ve gerekirse düşüp kalkacak ama “ben” olmanın tadını yaşayacaktır.

21 Mart 2023 Koç yeniayına geldiğimizde artık yeni bir dünyaya doğduğumuzdan bahsedebiliriz. Evet, her yeni döngüde aynı derece tecrübesiziz ancak öyle döngülerden geçerek bu seviyeye geldik ki yeni dünyayı tabiri caizse hak ettik. Yine her şeyin başında sahip olduğumuz merakla, yeni seviyeye başlayıp yeni dünyayı tecrübe edip bölüm sonunu getireceğiz. Daha önceki döngülerden bazı bilgiler zihnimizde kayıtlı, bu yüzden artık daha bilge olmalıyız. Ne yapabileceğimizin ve ne yapmamız gerektiğinin daha net farkında olmalıyız.

Eyleme geçme zamanı!

Balık burcundaki Satürn, kurban olmamak için kendimizi korumamız gerektiği konusunda uyarırken birlik bilincini ve merhameti de elden bırakmamamız gerektiğini söylüyor.

23 Mart’ta Kova burcuna ilerlemeye başlayacak Plüton, kolektif bilincin uyanmak zorunda kalacağı Kova çağını başlatmaya hazırlanıyor.

Koç burcu bağımsızlıkla ve benlikle ilgili olsa da ego tuzağına düşmeden dengede kalmak en önemli ders olacak. Mars enerjisini eyleme dönüştürürken benliğimizin içindeki katmanlarımızın farkında olmak zorundayız. Eril ve dişil tarafımızı kabullenirsek, kalp-ruh-beden bütünlüğümüzü sağlayabilirsek, döngülerimizi (bitiş ve başlangıçları) anlayabilirsek, içine doğduğumuz yeni dünyaya ve birlikte gelecek kolektif bilince kolayca adapte olabiliriz.

İçimizdeki harekete geçme arzusunu kendimizle, başkalarıyla ve dünyayla ilişkilerimizi yoluna sokmak için kullanabiliriz. Unutmayın ki her şey bir eylemle başlar!

21 Mart 2023 Koç yeniayının burçlara etkileri

21 Mart 2023 Koç Yeniayının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunu da okumayı unutmayın!

Koç burcu

Harekete geçmek söz konusu olduğunda sizden daha iyisi yok. Bu yeniay, ertelediğiniz ne varsa onun için bir adım atın.

Boğa burcu

Akışa güvenmekle ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bunu çözmenin, karmanızla barışmanın sırası geldi. Ruhunuza iyi gelecek bir aksiyon alın.

İkizler burcu

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir dönem başlıyor. Dağılmadan, kontrollü bir şekilde kendinize ve birilerine faydalı olacağınız şeyler yapın.

Yengeç burcu

Toplumun sizi nasıl gördüğü (veya görüp görmediği) konusunda bazı meseleler önünüze çıkabilir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Aslan burcu

Ruhsal olarak sizi büyütecek yeni bir maceraya adım atmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. O yolculuğa çıkın!

Başak burcu

Özellikle emekleriniz ve ilişkileriniz konusunda alacak-verecek hesabı yapıyor olabilirsiniz ancak küsmek ve gemileri yakmak yerine temiz bir sayfa açın.

Terazi burcu

Sevgi, uyum, ortaklıklar Terazi burcu için yemek içmek kadar önemlidir. Özellikle uyum hissinin size nasıl hissettirdiğini hatırlayın. Nerede bulacağınızı zaten biliyorsunuz.

Akrep burcu

Son günlerde biraz dağıldınız. Hayat sizi hiç olmadığı kadar zorladı. Rahatlamak istiyorsanız yeni bir sayfa açın ve günlük, aylık, yıllık bir plan yapmaya başlayın.

Yay burcu

Aşk evine bahar geldi. Gönül yayları gevşek Yaylar için Koç Yeniayı ekstra gevşeme sağlıyor. Sen göz önünde olmaya odaklan, gerisi gelecek.

Oğlak burcu

Dışarıyla fazla meşgul olurken iç dünyanızı ve ailenizi fazla ihmal etmiş olabilirsiniz. Duygularınızı gözden geçirmek için Koç Yeniayından faydalanın.

Kova burcu

Uzun bir durağanlıktan sonra Koç Yeniayı sizin için hareketli bir döneme işaret ediyor. Özellikle kafanızın içindekiler, bazı konuları hızlandırmanız için sizi zorlayabilir.

Balık burcu

Parasal konularla ilgili bazı adımların atılması gerekebilir. Sezgilerinize güvenin ancak aklı ve mantığı da elden bırakmayın.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER