duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
27.10.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

28 Ekim 2023 Boğa burcunda Ay tutulması ve etkileri

28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Yılın son tutulmasında farkındalıklar ve yüzleşmeleri beraberinde geliyor

28 Ekim 2023 Boğa burcunda Ay tutulması: Güven değerlendirmesi

28 Ekim 2023 Boğa burcunda Ay tutulması ve etkileri
 
28 Ekim 2023 cumartesi günü 5 derece Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Yılın son tutulması kişisel kaynaklarımız ve sahip olduğumuz değerlerle ilgili birtakım farkındalıklar ve yüzleşmeleri beraberinde getirecek.
 
28 Ekim 2023 cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile birlikte Boğa burcunun temsil ettiği güven, istikrar, kişisel kaynaklar ve değerler konusu yüzeye çıkacak. Ay Boğa burcundayken kişi, hem maddesel hem de duygusal olarak güvende hissetmek ister. Bunun için kendi değerlerini yaratacak ve onların istikrarı için elinden geleni yapacaktır. Boğa burcundaki Jüpiteryen ay tutulmasında yoğun olarak değerlerimizi gözden geçirecek, onları büyütmek ve koruma altına almak isteyeceğiz.
 
Uranüs’ün ve Jüpiter’in Boğa burcundaki seyri değerlerimizi köklü değişimlere sebep olacak şekilde sarsmaya devam ederken para, kaynaklar, toprak, güvenlik konuları dünyanın gündemini meşgul ediyor. Paranın el değiştirmesi, değerli olanın değersiz ve değersiz olanın değerli olması, savaşlar elbette bunun birer sonucu. Boğa burcundaki Ay tutulması da önümüzdeki bir ay boyunca bu konularda sert ve köklü gelişmeleri beraberinde getirecek.
 
Terazi burcundaki Güneş tutulmasını takiben gerçekleşen bu tutulma, maddi ve manevi kaynaklarımız ile sahip olduğumuz değerlerimizi koruma ve büyütme temelli olarak, ilişkilerimizde değerlendirmeler yapacağımızı gösteriyor. Bu, ülkelerin toprak bütünlüğünü ve sınır güvenliğini korumak için mücadele etmesi olabileceği gibi, bireysel hayatlarımızda sınırlarımızı korumak ve bize ait olanı güvenceye almak şeklinde kendini gösterecektir. Venüs’ün yöneticisi olduğu Boğa ve Terazi burçları aynı zamanda ilişkilerle ilgili olduğu için uluslararası ilişkilerde ve bireysel ilişkilerimizde güven değerlendirmesi yapacağız. Ülkemiz genelinde de güvenlikle ilgili durumlar gündeme gelecek.
 
Boğa burcunda Jüpiter ile kavuşan Ay tutulmasının tam karşısında Akrep burcunda Güneş, Merkür ve Mars kavuşuyor. Bu, kaynaklarımızı ve değerlerimizi korumak için her anlamda mücadele etmeye hazır olacağımızı ve elbette mücadeleyi tetikleyecek durumların olabileceğini gösteriyor. Ancak Terazi burcundaki Güneş tutulması özelinde de söylediğimiz gibi savaşılacak bir mesele varsa ortada çözülmeyi bekleyen bir sorun vardır. Çözüm ise ancak diplomasi ve barışla gelebilir. Bu yüzden empati yapmalı, kendi güvenliğimizi sağlarken başkalarını sömürmekten ve onların haklarını ihlal etmekten kaçınmalı, nazik ve yapıcı bir üslup takınmalıyız. Aksi halde bu savaş hali ve güven sorunu yakamızı bırakmayacak.
 
28 Ekim 2023 cumartesi günü Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasından en büyük etkiyi Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçlarının 5 derece civarında gezegenleri olanlar alacak. Ay tutulmasının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!
 
28 Ekim 2023 Boğa burcunda Ay tutulması burçlara etkileri
 
Koç burcu
 
Bir süredir özellikle işinizde ve ilişkilerinizde sabrınızı sınayan konularla uğraşıyorsunuz. Kendinizi hırpalamanıza rağmen sonuç alamadığınız alanlarda durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Kazanma hırsınızı bir kenara bırakıp sağlığınızı ve mutluluğunuzu merkeze almalısınız.
 
Boğa burcu
 
Güvenli, sağlamcı bir hayat istemeniz çok doğal ancak her zaman her şeyi garantiye alamayacağınızı, kontrol edemeyeceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Sizin için bazı defterlerin kapandığı, yenilerinin açıldığı bir dönem başlıyor. Gidene “eyvallah” deyin, yenilerini kucaklayın.
 
İkizler burcu
 
Arkadaşlarınız ve içinde bulunduğunuz gruplarda birtakım değişimler yaşıyorsunuz. Uzun zamandır devam eden bu çevre değişikliği ideallerinizi ve hayata bakış açınızı tamamıyla değiştirdi ve tazeledi. Şimdi güvende hissettiğiniz ve yanlarında kendiniz olabildiğiniz kişilerle yola devam etme zamanı.
 
Yengeç burcu
 
Farkında olun ya da olmayın hayat sizi kabuğunuzdan çıkarmaya zorluyor. Bu tutulma ile size bu kadar korumacı hissettiren duygularınızın temeline inmek isteyebilirsiniz. Görünür olmaktan, kendinizi ifade etmekten, gerekirse kırılmaktan korkmadan hareket etmeyi öğrenme zamanı.
 
Aslan burcu
 
Yükselen Aslanlar bu tutulmayla birlikte hayallerini ve inançlarını sorgulayarak hayatlarının her alanında büyüme ivmesini başlatabilirler. Yakın çevrenizle ve ailenizle iletişim ve hem uzun hem kısa seyahatler bu dönemde artış gösterecektir. Kırmadan dökmeden kendinizi ifade etmeye özen gösterin.
 
Başak burcu
 
Yükselen Başaklar paylaşılan kaynaklar ve miras konularının gündemlerini oluşturacağı bir döneme girdiler. Önümüzdeki günlerde özellikle eşiniz kaynaklı alacak verecek konularıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizin son derece dönüştürücü olacağı bu dönemde maddeyle olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.
 
Terazi burcu
 
Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarda güven değerlendirmesi yapacağınız, ölçüp biçeceğiniz bir tutulmanın içinden geçiyorsunuz. Kendiniz olmak ve kendinizi özgürce ifade etmek istiyorsunuz ancak doğru bir ilişki benliğinizi bastıran değil, yücelten bir ilişkidir. Tutulma ile birlikte ilişkilerde yeni gelişmeler ve ani kararlar alabilirsiniz.
 
Akrep burcu
 
Günlük rutininizin değiştiği daha fazla çalışmanızı ve hayatınızı bir düzene sokmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Biraz dinlenmeye, anlaşılmaya ihtiyaç duyabilirsiniz ancak sürece sabır ve güvenle yaklaşırsanız sabrınızın ve emeklerinizin sonucunun selamete vardığını göreceksiniz. Bu süreçte sağlığınızı ihmal etmeyin.
 
Yay burcu
 
Yaylar görülmeye, kendilerini ifade etmeye çok fazla ihtiyaç duydukları günlerden geçiyorlar. Popüler olmanın değerinizi belirlemediğini hatırlamalı, abartılı ifadelerden kaçınmalısınız. Siz, özel bir çaba harcamanıza gerek olmadan yeterince değerli ve özelsiniz; gerçek arkadaşlarınız da böyle düşünüyor. Bu dönemde onlarla daha fazla vakit geçirin.
 
Oğlak burcu
 
Aile karmanızla ve öz duygularınızla yüzleştiğiniz zamanlardan geçiyorsunuz. Düşüncelerinizle kendinizi hırpalamak yerine duygularınızın da sizin bir parçanız olduğunu kabul edin, içgüdülerinize ve mantığınıza eşit bir şekilde güvenmeyi öğrenin. Aileniz ve işiniz arasında denge kurmanız da oldukça önemli.
 
Kova burcu
 
Sizin için hareketli ve iletişimin bol olduğu bir tutulma olacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız ve evcil hayvanlarınızla alakalı durumlarla uğraşabilir; güven sorunlarınızı halletmek zorunda kalabilirsiniz. Fanatik ve benbilirimci bir tavırla konulara yaklaşmamaya özen gösterin.
 
Balık burcu
 
Madde dünyası Balıklar için anlaşılması zor olsa da akışa ve şanslarına güvendiklerinde tuttukları altın olabilir. Bu tutulma ile birlikte maddi kaynaklarınızla ilgili işlerle uğraşabilirsiniz, hak ettiğiniz ve beklediğiniz bir yerden para veya mal gelebileceği gibi yeni para kanalları da kendini gösterebilir.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER