duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
28.09.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

29 Eylül 2023 Koç dolunayı: Hızlı gelişmeler

29 Eylül cuma günü Koç burcunda bir süper dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay bizi harekete geçirecek ve hızlı gelişmeleri beraberinde getirecek!

29 Eylül 2023 günü 6 derece Koç burcunda bir süper dolunay gerçekleşecek. Tutulmaların hemen öncesinde gerçekleşen Koç dolunayı, bizi harekete geçirmekle kalmayıp pek çok konuda hızlı gelişmeleri beraberinde getirecek.

29 Eylül 2023 Koç dolunayı: Hızlı gelişmeler

Ay, savaş gezegeni Mars’ın yöneticisi olduğu Koç burcundayken temel ihtiyacımız kendi arzularımızın peşinden gitmektir. Kişi, içindeki ateşi kullanmak ve harekete geçmek ister, açık ve nettir, duygu temelli bir dürtüsellikle spontane kararlar ve davranışlar sergiler. Sürekli bir savaşma enerjisinde olduğu için savaşını da kendine çeker. Zodyağın birinci burcu olarak başlatma ve öncülük etme enerjisine sahiptir. Koç burcunda gerçekleşen bir dolunay, çok hızlı bitişler ve başlangıçları, dürtüsel ve spontane aksiyonları da beraberinde getirecektir.

Dolunay, bilindiği gibi duygu yoğunluğunun yüksek olduğu ve tamamlanma enerjisi taşıyan zamanlardır. Koç burcunun hareket enerjisi ile birleştiğinde duygularımız harekete dönüşür ve pek çok konuda tamamlanmalar, bitişler ve başlangıçlar ateş etkisiyle birdenbire gerçekleşir.

Dolunayın şifresi: Akıl ve barış

Koç-Terazi aksında gerçekleşen bu dolunayda, Koç burcunun yöneticisi Mars Terazi burcunda hareket ederken Terazi burcundaki Güneş de Pallas asteroidi ile kavuşuyor. Ay düğümleri de bir süredir Koç-Terazi aksında seyrini sürdürüyor. Bu göstergelerden en büyük ikilemlerimizin “ben ve biz”, “savaş ve barış”, “dürtüsellik ve akılcılık” olacağını anlayabiliriz. Haritamızdaki konumuna göre Ay Koç, savaş başlatmak isteyecek. İçimizde yanan ateşi hissedeceğiz ve aksiyon almak isteyeceğiz ancak dürtüselliğin ilkelliğini fark edip akıl ve hikmet yolunu seçersek daha etkili sonuçlar alabileceğiz.

İlk olarak dürtülerimizin kaynağına inip yaşadığımız duygu her ne ise bunun neyden kaynaklandığını bulmak, bizim hissettiğimiz her ne ise karşı tarafların da böyle hisleri ve kişisel çıkarları olduğunu hatılamak, savaş yerine diplomasiyi seçmek akıl ve hikmet yoludur. Venüs’ün yöneticisi olduğu Terazi burcu, ilişkilerle, uyumla ve diplomasiyle ilgilidir. Savaş başlatma içgüdüsü, güvensizlik nedeniyle kontrolü ele alma ihtiyacından gelir ancak bir Terazi akışa güvenir, diplomasinin uyum ve denge için gerekli olduğunu bilir. Bu yüzden Terazi burcunda Güneş tutulmasına doğru, bu Koç dolunayını içimizdeki enerjiyi faydalı bir eylemle sağaltarak geçirmeliyiz. Bu bedenimize faydalı fiziksel bir aktivite olabileceği gibi uzun zamandır üzerinde düşündüğümüz bir girişimi hayata geçirmek gibi bir eylem olabilir.

İlişkilerde ani başlangıç ve bitişler!

Koç-Terazi aksı aynı zamanda ilişkilerle ilgili olduğu için, hem kişisel hem de uluslararası ilişkiler gündemimiz olacak. İlişkilerde de akıl ve barış yolunu seçmek, empati kurmak zorundayız. Venüs ve Juno’nun Aslan burcunda kavuşumu, evlenip çocuk sahibi olmak isteyeceğimiz tutkulu ilişkilere işaret ediyor. Boğa burcundaki Uranüs’ten gelen kare açı ve Koç dolunayının da ateşiyle birdenbire ve beklenmedik ilişkiler başlayabilir, mevcut evilik ve ilişkilerimiz bize hizmet etmiyorsa bitebilir.

Her koşulda, kendimizi merkeze alıp karakterimiz, çıkarlarımız ve kişisel arzularımızdan vazgeçmeden kişilerle, durumlarla ve dünyayla dengeyi sağlamanın akılcı ve barışçıl bir yolunu bulmalıyız.

Koç dolunayının etkilerini en çok Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları ile bu burçların 6 derece civarında gezegeni olanlar hissedecek. 29 Eylül 2023 Koç dolunayının burçlara etkisini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

29 Eylül Cuma Koç dolunayının burçlara etkisi

Koç burcu

Burcunuzda gerçekleşen dolunaydan en yoğun etkileri de siz alıyorsunuz. Yeni başlangıçlar, ani kararlar, ilk görüşte aşk ve tutkuyla başlayan sürpriz birliktelikler veya egoya bağlı sonlanmalar gündeminizde olabilir. Bu süreçte aşk, tutku, öfke, kibir gibi pek çok duygunuzun tavan yaptığını hissedebilirsiniz.

Boğa burcu

Karmik tamamlanmalar yaşayacağınız bir dolunay geçireceksiniz. Kurban psikolojisine bağlı bir öfkeye veya aşırı duygusallığa yenik düşmeden sağlam adımlar atarsanız ve üstünüze düşeni yaptığınıza emin olduktan sonra arkaya yaslanıp sizin olanın size geleceğine inanırsanız her şeyin kusursuz bir şekilde yerine oturduğunu göreceksiniz.

İkizler burcu

Yakın çevreniz ve içinde bulunduğunuz gruplar bir süredir değişmekte. Yeterince anlaşıldığınız ve doğru grupların içinde olduğunuzdan emin değilsiniz. Değerinizi ve yeteneklerinizi fark edip idealleriniz konusunda bir değerlendirme yaptıysanız Koç dolunayı kendiniz olabildiğiniz ve ait hissedeceğiniz yepyeni sosyal çevreler, geleceğinize dair yeni fırsatlarla geliyor.

Yengeç burcu

Koç dolunayı ile sorumluluklarınız artıyor. Hayatınızı yoluna koymak üzere ayakları yere basan adımlar atmak isteyeceksiniz. Üzerinize binen sorumluluklarla ilgili ailenizden, özellikle baba tarafından kaynaklı problemleri fark edebilirsiniz. İş sesinizi dinleyin ve olaylara kontrolcü bir tavırla yaklaşmak yerine Yengeç’in anaç, Terazi’nin uyumlu yaklaşımını benimseyin.

Aslan burcu

Hayata bakış açınız ve hayallerinizle ilgili sarsıcı gelişmeler Koç dolunayında sizi bekliyor. Fanatik ve benbilirimci bir tavır içinde olduğunuz konuların başka bir tarafı daha olduğunu, başka birileri aracılığıyla sert bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ateşli tartışmalar içinde bulunmaktansa başka açılardan da olayları değerlendirmek, empati yapmak faydanıza olacaktır.

Başak burcu

Alacaklarınızın gündeminizi oluşturacağı bu dolunayda daha önce fark etmediğiniz, karanlıkta kalan konular gün yüzüne çıkabilir. Başkalarından gelecek beklenmedik kaynaklar, maddi kazançlar olabileceği gibi uğruna çalıştığınız ancak hakkınızın yendiği konularda savaşma arzusu hissedebilirsiniz. Bir Başak titizliği ile hesap yapıp taleplerinizi dile getirmelisiniz.

Terazi burcu

Karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunaydan en çok etkilenen burçlardan birisi de sizsiniz. İkili ilişkilerde bazı başlangıçlar ve bitişler yaşanabilir. Hem aşk ilişkilerinde hem ortaklıklarda ani kararlar verebilirsiniz. Öfkeye yenik düşmemek, Terazi’nin diplomatik tavrıyla olaylara yaklaşmak çözüm getirebilir.

Akrep burcu

İş hayatınızda sürpriz gelişmeleri beraberinde getirecek bir dolunay olacak. Bir süredir olmasını beklediğiniz ancak belirsizliğini sürdüren konularda üzerinize düşeni yapıp inancınızı kaybetmediyseniz şimdi sizin için hasat zamanı. Rutininizi tamamen değiştirecek yepyeni bir iş veya yeni görevler sizi bekliyor. İkili ilişkilerde de ani gelişmeler söz konusu.

Yay burcu

Yay burçları aşk, çocuk ve sahnede oldukları konuların gündemde olduğu bir dolunay yaşayacaklar. Kalp atışlarınızın hızlandığı bir aşk, çocuk istiyorsanız bu konuda yeni bir gelişme bekleyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ışığınızın arttığını, gözleri üzerinize çektiğinizi hissedebilirsiniz. Sanatsal aktivitelerle uğraşmak ve hayattan keyif almaya odaklanmak mottonuz olsun.

Oğlak burcu

Ailenizle ve evinizle ilgili konularla uğraşmak zorunda kalacağınız bir dolunay olacak. Fazlaca duygusal olacağınız bu dönemde bilinçaltınızdaki bazı duygular, aile travmaları su yüzüne çıkabilir. Bu tarafınızı da kabul edin, saklanmak yerine Oğlak mantığıyla çözüm arayın. Sanatsal bir dışavurum veya derinleşebildiğiniz bir ruh ve beden paylaşımı size iyi gelecek şey olabilir.

Kova burcu

Zihninizin alev alev yandığı Koç dolunayında düşüncelerinizi ve duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu da dışarıya agresif bir dille çıkabilir. Fikirlerinizi yazıya dökerek oradaki harareti alabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde ve yakın çevrenizde elle tutulur, faydalı bir sonuç almak için konuşmadan önce birkaç kez düşündüğünüzden emin olun.

Balık burcu

Para evinizde gerçekleşen Koç dolunayında maddi değerlerinizi yeniden yapılandırmak üzere harekete geçmek isteyebilirsiniz. Alacaklarınız konusunda birtakım aksiyonlar almanız gerekebileceği gibi özellikle ortaklı ve paylaşılan kaynaklarla ilgili yeni gelir kapıları da olabilir. Şansınıza güvenin, ancak sağlaması yapılmış adımlar atın.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER