duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
29.08.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

31 Ağustos 2023 Balık dolunayı: Karmadan kaçış yok!

31 Ağustos'taki Balık dolunayı, 'Karmanın lordu' Satürn retrodayken onunla kavuşuyor! Sarsıcı karmik gelişmeler de beraberinde geliyor...

31 Ağustos 2023 Perşembe günü 7 derece Balık burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Retro pozisyondaki “karmanın lordu” Satürn ile kavuşan bu Balık dolunayı, oldukça sarsıcı karmik gelişmeleri beraberinde getirirken bir finale gelindiğini ve değişimin zorunlu olduğunu anlatıyor.

31 Ağustos 2023 Balık burcu dolunayı etkileri

31 Ağustos 2023 Balık burcu dolunayına retro pozisyonda Fomalhaut ile kavuşan “karmanın lordu” Satürn eşlik edecek. Bu kavuşum, özellikle hayallerimiz, ideallerimiz, toplumdaki yerimiz ve bunların bir sonuca bağlanması konusunda bizi sarsacak.

BU DOLUNAY BİZE 'HASAT ZAMANI GELDİ!' DİYOR...

Balık burcu bir döngüyü bitirip yeniye hazırlanmakla, kolektif ruh ve karmayla ilgilidir. Birlik bilinci, hayaller ve ilham kanalı da balık burcunun konusudur. Bu etkilerin büyüğeceği Balık dolunayında, hayalleriniz ve idealleriniz, toplumdaki yerimiz, bitmesi gereken döngüler gündemimiz olacak. Pek çoğumuz hayallerimizin gerçekleşme ihtimalini sorgulayacağız, Satürn’ün de etkisiyle karamsarlığa düşeceğimiz deneyimler ve kaygılar yaşayacağız. Bir kısmımız yaralarımızın hiç sarılmayacağından korkup kurban psikolojisine girecek. Bitmesi gereken ama bir türlü vedalaşamadığımız konular önümüze gelecek. Artık kaçıp saklanamayacağımızı ve çözümü erteleyemeyeceğimizi göreceğiz.

Satürn’ün Fomalhaut kavuşumlu retro seyri, dürüst ve adil olmanızı istiyor. Önce kendinize... Bu bir hasat zamanı ve siz ne ektiyseniz onu biçeceksiniz.

SATÜRN'LE KAVUŞAN BALIK DOLUNAYI HAYALLERİNİZ İÇİN ÇABALAMANIZ GEREKTİĞİNİ GÖSTERİYOR

Balık-Başak aksı, hayal dünyası ve bunların gerçek dünyada bir beden bulmasıyla ilgilidir. Balık, zihnindekini gerçekleştiremezse -topraklayamazsa- kurban psikolojisine girer ve zihnine geri döner, saklanır. Satürn kavuşumlu bu dolunayın anahtarı, hayal ettiğiniz her şeyin mümkün olduğuna ve yeterli eforla gerçekleştirilebileceğine güvenmek, vazgeçmemek; karamsarlığa düşmek yerine o hayal için çalışmaya başlamak. Bu hayatınızın değiştiği o an. Her şey bir hayalle başlar, yeterli çabayla gelişir ve büyür.

DEĞİŞİMİ KABUL EDİN VE ARTIK YÖNTEMLERİNİZİ DEĞİŞTİRİN!

Bu dolunay haritasının bir diğer ödevi, değişimi kabullenmek. KAD ve Chiron Koç burcunda, Güneş ve Merkür Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Çaba ve çalışma hiç olmadığı kadar kıymetli ancak dünya değişiyor ve eski yöntemler artık çalışmıyor. Sorunlar aynı gibi görünse de ne biz aynı kişileriz ne de eski yöntemler sorunların çözümünde işe yarıyor. Bu da öfke ve melankoli yaratıyor. Balık burcunun birlik bilincini ve yaratıcılığını, Başak burcunun sorumluluk bilincini ve analitik zekasını, Koç burcunun öncü ruhunu ve hareket kabiliyetini alıp “Yeni Dünya” için ortak ve adil bir zeminde, yeni yöntemler geliştirmeliyiz. Bu toplumsal bir mesele için de böyle, basit bir ikili ilişkide de.

31 AĞUSTOS BALIK DOLUNAYINDAN EN ÇOK HANGİ BURÇLAR ETKİLENECEK?

31 Ağustos 2023 Balık dolunayından Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarının 7 derece civarında gezegenleri olanlar yoğun olarak etkilenecek. 

31 AĞUSTOS BALIK DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİLERİ NELER OLACAK?

31 Ağustos 2023 Balık dolunayının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

KOÇ BURCU

Balık dolunayı sizin için bazı bitişler ve başlangıçlara gebe. Zihninizin içindekiyle dışarıdakinin örtüşmediğini düşündüğünüz deneyimler ve farkındalıklarla kendinize yeni bir düzen kurmak, ruhunuza hizmet etmeyen herkesi ve her şeyi hayatınızdan çıkarıp yeni bir başlangıç yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz güç damarlarınızda…

BOĞA BURCU

İdeallerinizi gerçeğe dönüştürmek dolunay gündeminiz olacak. Arkadaş çevreniz, içinde bulunduğunuz durumlar sizi ne kadar tanımlıyor? İdealleriniz için mi, yoksa bir konfor alanını sürdürmek için mi çalışıyorsunuz? Gerçek arzularınızı ve yeteneklerinizi dünyayla buluşturmayı başardığınız ölçüde parlayacak ve takdir edileceksiniz.

İKİZLER BURCU

Sürekli bir akışta ve hareket halindesiniz ancak bu yolun nereye gittiğini durup düşündüğünüz oluyor mu? Arkadaş çevrenizin ve bakış açınızın oldukça değiştiği bir süreçten geçerken bu dolunayla birlikte insanların sizi nasıl gördüğünü ve bunun size nasıl geldiğini sorgulayabilirsiniz. İçsel benliğiniz ve sizi siz yapan yetenekleriniz dışarı çıkmak için yalvarıyor.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları için hem maddi hem manevi bir büyüme ve gelişme dönemi. Balık dolunayı sizin için oldukça hareketli geçerken çok fazla insana ve çok fazla fikre maruz kalabilir, sizi tamamlayacak ruhsal veya fiziksel bazı yolculuklara çıkabilirsiniz. Evinizin konforunu seviyorsunuz ancak ufkun ötesini görmeye başlasanız iyi olur.

ASLAN BURCU

Bir süredir toplumsal imajınız üzerine düşüneceğiniz bazı etkiler alıyorsunuz. Balık dolunayı ile birlikte derinleşemediğiniz konularda derinleşmeniz gerekecek. Para ve maddi şeylerin sizi tanımladığını düşünüyorsanız, Satürn size aksini ispatlamak için elinden geleni yapacak. Maddenin tanımını yeniden yapmanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU

Başak burçları Balık dolunayının etkilerini ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden yaşayacak. Alma-verme dengesini kaçırmanızdan kaynaklı sorunlar gün yüzüne çıkabilir, bu bazı ilişkilerin sonunu getirebilir. Dolunay şifreniz adil olmak olsun; hem kendinize hem de paylaşımda bulunduğunuz kişilere karşı. Aldıklarınız ve verdiklerinizi teraziye koyduğunuzda dengede olmalı.

TERAZİ BURCU

Zihninizin içi şu sıralar bir kara delik. Geçmiş ilişkileriniz, insanların davranışları, hayat felsefeniz gibi pek çok konuda bir düşünce bataklığındasınız. Balık dolunayında sorunları kafanızın içinde çözemeyeceğinizi ve somut bir adım atmanız gerektiğini göreceksiniz. Yeni kararlar alıp kendinize yeni bir rutin oluşturmanız kafanızı da toparlamaya yardımcı olacak. 

AKREP BURCU

Balık dolunayında gündeminiz aşk, çocuklar ve keyif veren konular olacak. Bir savaşa dönüşen tutkulu aşk hikayelerinin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Ayakları daha yere basan, kendinizi veya karşı tarafı bu kadar hırpalamadığınız, alma verme dengesini kaçırmadığınız ilişkiler yaşamak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili de ani kadersel gelişmeler olabilir.

YAY BURCU

Yay burçları bir süredir duygu dünyalarını, içsel benliklerini yeniden keşfediyorlar. Balık dolunayı ile birlikte geçmişten getirdikleri, aile karmalarından kaynaklı bir duygu ve düşünce seline maruz kalabilirler. Yoğun duygular üzerinden bazı şeyleri düşünüp köklerine inmeleri gerekebilir. Kendinizden kaçamayacağınızı bilmenizde fayda var.

OĞLAK BURCU

Oğlak burçlarının zihinlerini oldukça meşgul edecek bir dolunay olacak. Hayattaki amacınızı bulmak isteyeceğiniz süreçler yaşayabilir, sonunda kendinizi kafanızın içinde bulabilirsiniz. Çok çalışarak yapamayacağınız hiçbir şey yok, hayat amacınızı bulmak söz konusu olduğunda bile. Küçük yolculuklara çıkmak, taze bakış açılarıyla ufkunuzu genişletmek doğru bir yol olabilir.

KOVA BURCU

Fazlasıyla zihinsel Kova burçları havada bir yerde süzülürken, zihnindekileri somut bir şeye dönüştüremediğini, fikirlerinin acilen topraklanması gerektiğini göreceği bir Balık dolunayı yaşayacak. İdealleriniz ve özgürlüğünüzü kaybetmeden, onları da yanınıza alarak bu dünyadaki varlığınızı sağlamlaştıracak maddi temeller atabilirsiniz.

BALIK BURCU

Burcunuzda gerçekleşen dolunayda hayatınızı yeniden yapılanmaya başlayabilirsiniz. Uzun zamandır aksiyona geçmenizi bekleyen işler, başlangıçlar, kendinizle ilgili yenilikler, ilişkilerinizle ilgili radikal kararlar Balk dolunayında hızlanacak. Kadersel bir ilişki başlangıcı, evlilik kararı, yeni bir ortaklık da bu süreçte mümkün.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER