duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
04.05.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

5 Mayıs 2023 Akrep burcunda Ay tutulması: Hiçbir şey sonsuza dek sürmez!

5 Mayıs 2023 tarihinde 14 derece Akrep burcunda yarı gölgeli bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu güçlü tutulma, beklenmedik gelişmelere gebe!

5 Mayıs 2023 tarihinde 14 derece Akrep burcunda yarı gölgeli bir Ay tutulması gerçekleşecek. Zuben el Genubi sabit yıldızı ile Boğa burcundaki Uranüs’ün ve Merkür retrosunun eşlik edeceği bu güçlü Ay tutulması, beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirecek. Pudra.com'daki okuyucularım için Boğa-Akrep aksındaki bu önemli Ay tutulmasının genel etkilerini ve tüm burçlara yarattığı özel etkileri yazdım. 

5 Mayıs 2023 Akrep burcunda Ay tutulması: Hiçbir şey sonsuza dek sürmez

İnsanoğlu hayatta sahip olduğu her şeye öylesine tutunuyor ki bazen dünyanın ve burada sahip olduklarının faniliğini unutuyor.

Boğa-Akrep aksında gerçekleşen 5 Mayıs 2023 Ay tutulması bize sahip olduğumuz kaynakların ve değerlerin, “benim/bizim” dediğimiz her şeyin bir ömrünün olduğunu hatırlatıyor. Maddi kaynaklarımız, hayatımızdaki kişiler, hissettiğimiz duygular, statümüz -bize ait olduğunu düşündüğümüz her şey- evrimimizin bir parçası. Bunlar bizi en iyi versiyonumuza dönüştürmekle görevli ve görevini tamamladığında bitecek veya başka şeylere dönüşecek. Gitmesine izin vermediğimiz her şey çürüyecek ve sonunda bizi hasta edecek. Akrep burcunda gerçekleşecek tutulma bu hastalıklı bağları koparacak. Bu süreci metanetle karşılayanlar, kriz anlarında bile bunun dönüşümün bir parçası olduğunun ve ölen her şeyin yeniden doğacağının farkında olanlar bir sonraki seviyeye hakedişleriyle çıkacaklar.

Hiçbir şey sonsuza dek gizli kalmaz!

Astrolojide Akrep burcu yeraltı ve gizemle ilgilidir. Şüpheci tavrıyla, “neden” sorusunun peşinde en derine inmeyi kendine düstur edinen Akrep burcu, “ya hep ya hiç” yaklaşımıyla indiği derinlerde ne bulacağını umursamadan kazmaya devam eder. Kazdıkça gücünün ve acizliğinin farkına varır, kazdıkça ölür ve öldüğü yerde dönüşüp yeniden doğar. 5 Mayıs 2023 tarihinde gizemlerin burcu Akrep’te gerçekleşen bu Ay tutulması (dolunay) gizli kalmış pek çok şeyi aydınlatacak ve bu hepimiz için bireysel haritamızda denk geldiği evler, yaptığı açılara bağlı olarak dönüştürücü bir etkiye sahip olacak.

Beklenmedik gelişmeler

Tutulma sırasında Güneş’in “beklenmeyeni bekle” diyen Uranüs’le kavuşumu, sürpriz gelişmeler, tahmin bile edemeyeceğimiz potansiyellerin ve fırsatların açığa çıkabileceğini gösteriyor. Boğa burcunda gerileyen Merkür ise geriye dönük hesapların kapatılabileceğine işaret ediyor. Boğa-Akrep aksının temel karşıtlığı kişisel kaynaklar ve paylaşılan kaynaklardır. Maddi veya manevi her türlü kaynak paylaşımında aksamalar, haksızlıklar, eksiklikler bu Ay tutulması ile yeniden gündeme gelecektir. Bir sonraki seviyeye geçerken artık hesapların kapatılması gerekiyor; bu yüzden her birimiz borçlarımızı, alacaklarımızı ve sorumluluklarımızı hatırlamak zorunda kalacağız.

Peki 5 Mayıs 2023 Akrep burcunda Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Tutulmanın etkilerine bakarken yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

Koç burcu

Kaynaklarınız ve sahip olduklarınızla ilgili büyük bir efor harcadınız ancak alacak-verecek dengesiyle ilgili bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz. Bu tutulma ile kasanızda beklenmedik gelirler veya giderler olabilir. Makul olmakta fayda var.

Boğa burcu

İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili beklenmedik gelişmelere hazır olun. İmajınızı ve davranışlarınızı gözden geçirmeniz, yeniden yapılandırmanıza neden olabilecek durumlar meydana gelebilir. Sabit fikirlerinizi bir kenara bırakıp yeni koşullara adapte olmaya çalışın.

İkizler burcu

Rutin işlerinizle ve sağlığınızla ilgili bazı aksaklıklar sizi hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark ettiğiniz bir noktaya getirebilir. Bu dünyadaki görevlerinizle ilgili üzerinize düşeni sistematik bir şekilde yaparken bazı şeylerin zamanını beklediğini veya sizin gördüğünüzden daha başka anlamları olduğunu hatırlayın.

Yengeç burcu

Bu tutulma ile derininize, en derininize inip içinizdeki çocuğun ne istediğini, ideallerini gerçekleştirmek için neler yaptığını veya yapmadığını gündeminize almak durumunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, yaratıcı aktivitelerde bulunun, fikirlerinizi paylaşın, hayattan keyif alın.

Aslan burcu

Duygusal olarak biraz zorlandığınız, bilinçaltınızdakilerin gün yüzüne çıktığı bir tutulma sizi bekliyor. Anne ve babanızdan getirdiğiniz sorunlarla yüzleşerek bir karma temizliği yapabilirsiniz. Duygusal bir iyileşme kariyerinizin de başka türlü seyretmesini sağlayabilir.

Başak burcu

Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenleriniz veya yakın çevrenizle ilgili yeni bilgiler kulağınıza gelebilir. Bu bilgiler bir aydınlanmayı tetikleyebilir. Kendinize düşünmek için boşluklar yaratın, yeni bakış açıları kazanmak için başka birilerini dinleyin, yollara düşün.

Terazi burcu

Maddi konularda bazı gizli kalmış veya üstü örtülmüş meselelerin, alacak-verecek konularının açığa çıkacağı bir tutulma sizi bekliyor. Fazla aldığınız veya verdiğiniz ne var? Karamsarlığa kapılmadan her şeyi yoluna yordamına göre yaptığınızdan emin olun, üzerinden geçin, sağlamasını yapın.

Akrep burcu

Birinci evinizde gerçekleşecek bu tutulma ile kendinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmaya başlayabilirsiniz. Geçmiş ve mevcut ilişkilerinizle ilgili sorgulamalarınız ile bazı davranış ve düşünce biçimlerinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. İlişki durumunuzda özellikle geçmişten gelen kişilerle birlikte ani gelişmeler olabilir.

Yay burcu

Ruhsal olarak oldukça yoğun bir sürecin içindesiniz. Kafanızın derinliklerinde bir yerlerde geziyorsunuz. Kendinizle ilgili yapacağınız çıkarımlar, yaşayacağınız farkındalıklar iş hayatınızı, sağlığınızı olumlu yönde değiştirebilir. Kalbinizin sesini dinlediğinizden emin olun.

Oğlak burcu

İdealleriniz, arkadaşlarınız ve özgürlüğünüzle ilgili birtakım konuların zihninizi kurcaladığı bu tutulma aşka, çocuklara ve hayattan keyif aldığınız konuları tetikleyecek. Unutmayın ki ortak ideallere sahip olduğunuz birisiyle duygu paylaşımında bulunmak sizi yolunuzdan alıkoymaz; sizi besler ve hızlandırır.

Kova burcu

Otoriteyle ilgili problemleriniz gün yüzüne çıkabilir. Kariyeriniz ve statünüzle ilgili düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bu tutulmada biraz bilinçaltınıza süpürdüğünüz şeyleri gözden geçirin. Kendinizi neden bu kadar kısıtlanmış hissettiğinizi ve bunun kariyerinizi nasıl etkilediğini düşünün.

Balık burcu

Hayallerinizin büyüklüğünü ve hayata bakış açınızı düşündüğünüz bu tutulmada kafanızın bir cadı kazanına döndüğünü göreceksiniz. Bakış açınızı tazeleyecek insanlarla ve fikirlerle karşılaşmanız, günün sonunda ani bir felsefe değişikliğine gitmeniz mümkün.

Her şey bütünün hayrına olsun!


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER