duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
05.02.2023

5 Şubat 2023 Aslan dolunayı: Kral mı olacaksın, soytarı mı?

Bugün Aslan burcunda bir dolunay var. Akşam 21:28'de gerçekleşecek dolunay bize "kral mı yoksa soytarı mı olacaksın, karar ver!" diyor.

5 Şubat 2023 Pazar günü 21:28’te Aslan burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı’nın burçlara etkisi nasıl olacak? Pudra.com için yazdım.

5 Şubat 2023 Aslan dolunayı: Kral mı olacaksın, soytarı mı?

Aslan dendiğinde aklımıza ilk gelen şeylerden biri ormanların kralı olduğudur. Aslan kral, yüksek özgüvene sahip, gösterişli, asil ve cömert bir lider figürüdür. Güneş tarafından yönetilen Aslan, bu ışıltılı hayatı kendisi seçmiştir; sıcaklığını ve ışığını cömertçe herkesle paylaşmayı sever. Bunun karşılığında tek istediği fark edilmektir. Gücünün, asaletinin, cömertliğinin, ışığının, yeteneklerinin, kısacası benliğinin herkes tarafından görülmesi onu besler, büyütür. 5 Şubat Aslan Dolunayı ile bütün bu Aslan enerjisini iliklerimize kadar hissedeceğiz. “Ben” kavramını çokça sorgulayacağız, “ben” kelimesini sıkça duyacağız ve “ben”liğimizi yoğun olarak fark edeceğiz.

Elbette dolunay söz konusu olduğu için Aslan’ın karşıt burcu Kova’nın etkilerini de birlikte yaşayacağız. Kişi, benliğini, yeteneklerini, arzularını dış dünyaya sunmak ve sahnede olmak isterken Kova’nın kolektif ideallerine çarpacak. Kova burcu gruplarla ilgili olduğundan grupların içinde kendini göstermek isteyen kişi, her zaman aynı ilgiyle karşılanmayacak. Kova’nın farklı olma ihtiyacı ve Aslan’ın dikkat çekme ihtiyacı birbirine denktir. Bu iki burç için iki ihtimal vardır; en özel, en özgün yetenekleri, benlikleri ile takdir toplamak ya da abartılı bir dikkat çekme çabasıyla kendilerini rezil etmek. Yani kral veya soytarı olmak...
 
5 ŞUBAT 2023 DOLUAY ETKİLERİ

Hepimiz kendimize özgü yeteneklerimiz ve kimliklerimizle dünyaya geldik ve herbirimiz eşit derecede kıymetliyiz. 5 Şubat Aslan Dolunayı bize bunu hatırlatıyor ve diyor ki herkes sahip olduğu ışığı dünyayla parlaşırsa, birlikte, daha güçlü parlayabiliriz. Dönem enerjisi, öz benliğimiz, yeteneklerimiz, ve enerjimizle sahnede olmayı ve bir Güneş gibi parlamayı gerektiriyor. Bunu yaparken bir Kova gibi bireysel alanımızı korumayı, özgün olmayı ve başkalarının özgünlüğü ve özgürlüğüne de aynı şekilde saygı duymayı, ortak ideallere sahip olduğumuz bireylerle güçlerimizi birleştirmeyi, yani grup etkileşimini gerektiriyor. Kral, toplumsal düzenin en tepesinde dursa da altında bir “toplum” bir de “düzen”e ihtiyacı vardır. Halkı olmayan bir kral, bir soytarıdan fazlası değildir. Kısacası, “ben” derken, bunun toplum veya grubun geri kalanı için ne ifade ettiğine odaklanmak durumundasınız.

Aslan-Kova enerjisi birleştiğinde elbette ki benliğimize, bireysel alanımıza, ideallerimize, özgürlüğümüze karşı tehditlerle karşılaşabiliriz. Bunun amacının bizi harekete geçirmek olduğu unutulmamalıdır. Birisi “ben” dediğiniz kişiden rahatsız oluyorsa doğru yerde değilisinizdir. Bireysel alan ihlali varsa, özgürlüğünüz tehdit ediliyorsa sınırlarınızı yeterince iyi korumuyorsunuzdur. Aslan Dolunayı ile bu konularda bitişler ve başlangıçlar yaşayabilir, yeni ve sert kararlar alabilirsiniz.

Şimdi 5 Şubat 2023 Aslan dolunayının burçlara etkisine göz atalım. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

5 ŞUBAT 2023 PAZAR ASLAN BURCU DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ BURCU

Koçlar için sahnede olma, hayattan keyif alma zamanı. Dünyanın Koç’un ateşine ihtiyacı var. O Mars ateşini herkesin görmesine izin verin. Kendi şansınızı kendinizin yarattığını göreceksiniz.

BOĞA BURCU

Kariyeriniz ve toplumaki kimliğinizle ilgili yeterince sınandınız. Bu dolunayda biraz duygusal hissedip içinize kapanabilirsiniz ancak yaşayacağınız duygusal çözümlenmeler sonunda içinizden çıkana siz bile inanamayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İkizler burçları idealleriniz konusunda harekete geçmenizi, işlerinizi hızlandırmanızı gerektiren etkiler alabilirsiniz. Yoluna baş koyduğunuz her ne ise kadersel olarak gerçekleştirmekle görevlisiniz. Hayal kurun ve yaratıma geçin, destekleneceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Yengeçlerin inançları pek çok konuda sarsıldı. Şu anda her şeyi yakıp yıkmakla, inançlarınıza daha güçlü sayılmak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Özellikle maddi ve manevi değerlerinizle ilgili yeni bir yapılanmaya gidebilir, “ben” demeye başlayabilirsiniz.
Aslan

Burcunuzda gerçekleşen dolunayda en yüksek sesle “ben” demek isteyen siz olacaksınız. Ancak benliğinizin ilişkinize, içinde bulunduğunuz gruplara, dünyaya nasıl yansıdığını gözden geçirmelisiniz. Gerçek sizi mi, yoksa bir drama kraliçesini mi izliyorlar?

BAŞAK BURCU

Başaklar özellikle işinizle ve genel olarak görevlerinizle ilgili ideallerinizi sorguladığınız, yeni felsefeler edindiğiniz bir yılı geride bıraktınız. Yorgun hissediyorsunuz ancak emek verdiğiniz ve inandığınız ölçüde şans sizinle. Durmak yok.

TERAZİ BURCU

Bir süredir insanların sizi nasıl gördüğüne o kadar odaklanmış durumdasınız ki gerçek ihtiyaçlarınızı göz ardı ediyorsunuz. Başkalarını memnun etmeye çalışmak yerine kendinizi gerçekleştirmeye odaklanırsanız gerçekten ışığınızı dünyayla paylaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

Akrepler özellikle duygu dünyalarında fazlasıyla zorlandılar. Bilinçaltlarında ne varsa hepsi gün yüzüne çıktı ve savaşmak zorunda kaldılar. Şimdi kafalarının içinden çıkıp yüksek ideallerine doğru yol almanın zamanı geldi.

YAY BURCU

Yaylar uzun süredir eğlenceli kişiliklerinin ardında sakladıkları yaralarını gizlemekle meşgul olsalar da bunun pek mümkün olmadığını gördüler. Bu yaraları iyileştirmek istiyorlarsa hayatlarının sorumluluğunu alıp ayakları yere basan planlar yapmak zorundalar.

OĞLAK BURCU

Benliğinizle ilgili büyük bir dönüşümün içinden geçtiğiniz doğru. Bu dönüşümün sonunda toplumun istediği kişi mi oldunuz, gitgide kendinize mi benzediniz? Bu sorunun cevabı gerçek ilişkiler kurup kuramayacağınızı belirleyecek.

KOVA BURCU

Kovalar her ne kadar idealleri için var olmayı seçseler de yeni dünyada çabalarının maddi-manevi bir karşılığının olması gerektiğini öğrenmek zorunda kaldılar. Dönem enerjisi onlardan dünyaya özgünlüğü ve ortak ideallerde birleşmeyi ve bunun -amiyane tabirle- para edeceğini öğretmesini istiyor.

BALIK BURCU

Bir süredir akışa güvenmekle ilgili problemleriniz var. Kendinizi maddi dünya için fazlasıyla hırpalıyorsunuz ancak siz manevi tarafı da çok kuvvetli birisiniz. Sezgileriniz ve ilham kanalınız sonuna kadar açık; bunları maddi dünyayla paylaşma, sahneleme zamanı.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER