duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
04.04.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

6 Nisan 2023 Terazi dolunayı: Savaşımız birbirimizle değil!

6 Nisan 2023 Perşembe, İstanbul saatiyle 07:34'te 16 derece Terazi burcunda son derece güçlü bir dolunay gerçekleşecek. Etkilerini Pudra.com için yazdım.

6 Nisan 2023 Perşembe günü İstanbul saatiyle 07:34'te bir Terazi dolunayı gerçekleşecek. Terazi burcunda son derece güçlü bir şekilde gerçekleşecek bu dolunay zıtlıklarla dolu dünyamızda, zaferin ve mülkiyetin geçici olduğunu, varlığımızın birlikte anlam ifade ettiğini, köprüler kurarak işbirliği sağlayabileceğimizi, dengenin ve güzelliğin ancak adaletle ve uyumla sağlanabileceğini hatırlatacak. Pudra.com okurları için Terazi burcu dolunayının hem genel etkilerini hem de burç bazında nasıl etkileneceğimizi anlattım.

6 Nisan 2023 Terazi dolunayı: Savaşımız birbirimizle değil!

Doğduğumuz andan itibaren neredeyse her şey bize düaliteler üzerinden açıklanır. Doğru ve yanlış, iyi ve kötü, gündüz ve gece, sevap ve günah, kadın ve erkek... Her şeyin zıttıyla daha iyi anlaşıldığı söylenir ve bu söylem karşıtlar arasında bir savaş başlatır. Uyumun, adaletin, diplomasinin, dengenin, güzelliğin burcu Terazinin zodyaktaki görevi bu savaşları bitirmektir.

Terazi sembolizmi tek başına çok derin anlamlar ifade eder. İki kefesi vardır ve dengede durması için iki kefeye eşit miktarda ağırlık yüklenmesi gerekir; bu yüzden eşitlik ve adaleti temsil eder. İki kefe birbirine bir köprüyle bağlanır; bu yüzden diplomasi ve uyumu temsil eder. Terazi için dengede, uyumda ve barışta güzellik vardır. Savaşı başlatan karşıtlar değil, egodur. 6 Nisan 2023 Terazi Dolunayı bizi egoyu kenara bırakıp işbirliği yapmaya zorluyor.

Her daim “biz” diyen Terazi'nin karşıtlara barışçıl yaklaşımından bahsetsek de zodyakta tam karşısında savaş gezegeni Mars tarafından yönetilen, egonun temsilcisi Koç burcu duruyor. Bilindiği üzere dolunayda Ay ve Güneş karşı karşıya geldiği için karşıt burç da sahnededir. Ancak 6 Nisan 2023 Terazi dolunayı, yeni dünya koşullarında asıl savaşımızın birbirimizle değil egoyla olduğunu anlatıyor.

Denge ve güzellik, adalet ve uyumla sağlanır!

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasının hemen öncesinde meydana gelen bu Terazi dolunayı, zıtlıklarla dolu bu dünyada zaferin ve mülkiyetin geçici olduğunu, varlığımızın birlikte anlam ifade ettiğini, köprüler kurarak işbirliği sağlayabileceğimizi, dengenin ve güzelliğin ancak adaletle ve uyumla sağlanabileceğini hatırlatıyor.

Savaşta kazanan yok!

Plüton’un Kova, Satürn’ün Balık burcuna geçişinin adaleti, hümanizmi, kolektif bilinci uyandıracağından hep bahsediyoruz ancak kişiler bu bilince sahip değilse, yani sürece ve düzene uyumlanamıyorsa onları birleştirecek, ortak noktalarını gösterecek veya egolarını besleyen maddi-manevi varlıklarının geçiciliğini ortaya koyacak çok sert gelişmeler meydana gelecektir. Siz “ben” dedikçe, adaletsizlikle dengeyi bozdukça birileri egonuza mutlaka savaş açacaktır ve bu savaşta bir kazanan olmayacaktır.

Dolunaylar farkındalıklar, çözümlenmeler ve tamamlanmalarla ilgilidir. Adaleti ve uyumu seven Terazi’nin yöneticisi ve güzellik tanrıçası Venüs, adil olan, işbirliğine hevesli ve hem kendi içerisindeki akışa hem de hayatın akışına teslim olan herkesin hakkını verecektir. Kendisiyle ve diğerleriyle savaşı ve egoyu bırakanlar Terazi burcunun haritalarındaki konumuna göre uyumu doruklarına kadar hissedecekleri ilişkiler, uzun zamandır onları yoran bir sürecin kendini bertaraf etmesi veya emekleri ve hak ettiklerinin karşılığı denebilecek gelişmelerle karşılaşabilirler.

Peki 6 Nisan 2023 Terazi dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

TERAZİ DOLUNAYI KOÇ BURCUNDA: Koç burcu

Dünyanın geri kalanının size karşı olmadığını görmeniz gerekiyor. Bir şeyleri oldurmak için kendinizi hırpalamak yerine doğru hamleleri yaptıktan sonra akışa bırakmalısınız.

TERAZİ DOLUNAYI BOĞA BURCUNDA: Boğa burcu

Kafanızın içindeki her şey büyüyor da büyüyor. Düşüncelerin içinde boğuluyorsunuz. Kurban psikolojisine girmek yerine hayattan keyif alacağınız yeni rutinler edinmelisiniz.

TERAZİ DOLUNAYI İKİZLER BURCUNDA: İkizler burcu

Bütün çabanıza rağmen yeteneklerinizin görünmediğini düşünüyorsanız belki de yanlış yerde parlıyorsunuzdur. Sizinle ortak ideallere sahip yeni gruplarla sosyalleşmeyi deneyebilirsiniz.

TERAZİ DOLUNAYI YENGEÇ BURCUNDA: Yengeç burcu

O kadar uzun zamandır kabuğunuzdasınız ki savaşınız duygularınız ve evinizle. Geleneksel kalıplarınızı yıkıp ufkunuzu genişletmeye hevesli olduğunuzda hayattan keyif almanız kaçınılmaz.

TERAZİ DOLUNAYI ASLAN BURCUNDA: Aslan burcu

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz veya komşularınızla ilgili bir gündeminiz olabilir. Kendinizi biraz bu çevreden uzaklaştırıp eğlenmeyi, seyahat etmeyi, yeni bir şeyler öğrenmeyi deneyin.

TERAZİ DOLUNAYI BAŞAK BURCUNDA: Başak burcu

Birtakım alacak-verecek konularıyla uğraşmanız gereken bir dolunay olabilir. Adaletten, disiplininizden ve dikkatli karakterinizden şaşmadığınız sürece endişelenmeniz gerekmiyor.

TERAZİ DOLUNAYI TERAZİ BURCUNDA: Terazi burcu

Kötü tecrübeleriniz, geçmiş yaralarınız sizi barışçıl tavrınızdan uzaklaştırarak hırçınlaştırıyor. Yapmanız gereken tecrübelerinizden ders alıp uyumlu karakterinizden ödün vermemek.

TERAZİ DOLUNAYI AKREP BURCUNDA: Akrep burcu

Günlük rutinlerinize ve sorumluluklarınıza odaklanmanız gerektiğini biliyorsunuz ancak kaçmak istiyorsunuz. Peki tam olarak neyden ve neden kaçıyorsunuz? Bunun cevabını vererek başlayın.

TERAZİ DOLUNAYI YAY BURCUNDA: Yay burcu

İdeallerinizin ve hayallerinizin peşinden gitmek konusunda heveslisiniz ancak bunu yaparken mutlaka hayattan keyif almalı, yeteneklerinizle parlamalı ve görünür olmalısınız.

TERAZİ DOLUNAYI OĞLAK BURCUNDA: Oğlak burcu

İnsanların gözündeki imajınız o kadar önemli ki kendinizi özellikle kariyeriniz konusunda fazlasıyla hırpalıyorsunuz. Biraz ailenize ve sizin için gerçekten anlamı olan şeylere zaman harcamalısınız.

TERAZİ DOLUNAYI KOVA BURCUNDA: Kova burcu

Hedefiniz her zaman yıldızlar. Kimsenin hayal edemediklerini hayal ediyor ve istiyorsunuz ancak tembelliğe fazlasıyla meyillisiniz. Bu dolunayla birlikte hareketlenmek zorundasınız.

TERAZİ DOLUNAYI BALIK BURCUNDA: Balık burcu

Ortak mülkiyet konuları bu dolunayda gündeminiz olabilir. Terazinin dengesini kaçırmadığınız sürece kaynaklarınızın çoğalacağından endişeniz olmasın.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER