duygu bay astrolog foto
Duygu Bay
06.03.2023

7 Mart 2023 Başak dolunayı: Üzerine düşeni yaptın mı?

7 Mart 2023 Başak dolunayı haritası bütün bileşenleriyle kolektif sorumluluklara dikkat çekiyor. Dolunayın burçlara etkilerini Pudra.com için yazdım.

Başak burcu hasat, hizmet, düzen ve mükemmeliyetçilikle ilgilidir. Başak, zodyağın analisti ve hizmetkarıdır. Mükemmel işleyen bir düzen kurmak, düzendeki kusurları analiz edip düzeltmek Başak burcunun en iyi yaptığı şeydir. Doğanın kanunları da bir Başak gibi çalışır. Toprağı ekersen ve işlersen hasat zamanı geldiğinde meyvesini toplarsın. Yani hasadın koşulu analiz etmek ve işlemektir. Başak burcunda gerçekleşen bir dolunayda, bugüne dek ektiklerimizi biçerken haritamızda dolunayın gerçekleştiği evin konularında üzerimize düşeni yapıp yapmadığımızı; aynı zamanda yetki verdiğimiz kişilerin üzerine düşeni yapıp yapmadığını yoğun bir şekilde sorgulamak zorunda kalacağız.

7 Mart 2023 Başak dolunayı: Üzerine düşeni yaptın mı?

Güneş Balık burcundayken ve 7 Mart itibarıyla Satürn de Balık burcuna ilerlerken, birlik bilincini ve merhameti elden bırakmamamız şart. Başak burcunun hayalini kurduğu mükemmel işleyen düzen, ancak herkes fıtratına uygun olarak üzerine düşeni yerine getirdiğinde mümkün. Plüton Kova dönemi de yaklaşırken kolektif temaların önemi her geçen gün daha sert şekilde sınav alanı haline geliyor. 7 Mart 2023 Başak dolunayı haritası bütün bileşenleriyle kolektif sorumluluklara dikkat çekiyor.

Başak-Balık aksında gerçekleşen dolunay, birlik bilincini mutlaka gündeme getirir. Evrensel, toplumsal veya ilişkisel düzende varlığımızın anlamını, neye hizmet ettiğimizi sorgulayabiliriz. Bilindiği üzere dolunaylar bilinçaltımıza ışık tutar ve bastırdığımız, sakladığımız şeyler kontrol edilemez hale gelebilir. Başak-Balık etkisi, çok derin yaralarımızı gün yüzüne çıkarabilir, akıl sağlığımızı tehdit eden koşullar oluşabilir. Ancak Başak analiz etmeyi ve düzenlemeyi sever. Dağılmak yerine sorumluluklarımızı yerine getirip getirmediğimizi kontrol etmek, dengede kalmamızı sağlayacaktır. Kafamız dağıldığında ortalığı toplamak, ortalık dağıldığında kafamızı toplamak iki yönlü bir iyileşme sağlayabilir.

7 Mart 2023 Başak dolunayı etkilerini Başak, Balık, İkizler ve Yay burçları ile bu burçların 16 derece civarında gezegenleri olanlar yoğun olarak hissedecek. Şimdi Başak burcundaki dolunayın burçlara etkilerine göz atalım. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın!

Koç

Bir süredir dağıldığınızı, oradan oraya sürüklendiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Herkes size karşıymış gibi gelebilir. Öfkenin kimseye faydası yok. Enerjinizi bir iş girişimi, düzenli spor, bir eğitim veya sanat projesi gibi faydalı bir rutine yönlendirin.

Boğa

Bu dolunayda sizi, aşk hayatınızla ilgili üzerinize düşeni yapıp yapmadığınızı sorgulamaya itecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size keyif veren konuları her ne sebeple olursa olsun ötelemeyin. Biraz hayattan zevk almanız gerekiyor.

İkizler

Duygu dünyanız, aile ilişkileriniz bu günlerde size biraz ağır geliyor olabilir. Aileyle ilgili konular işinizi, işizle ilgili konular ailenizle ilgili konuları zorluyor olabilir. İkisi arasında dengeyi bulmak zorundasınız.

Yengeç

Yeterince kafanızın içine hapsolmadığınız mı? İnanmak başarmanın yarısıdır ancak yola çıkmadan hiçbir yere varamazsınız. Kabuğunuzu terk edin ve çok geç olmadan girişimlerinizi hızlandırın.

Aslan

Maddi kaynaklarla ilgili sizin için bir hasat zamanı olabilir. Ancak ektikleriniz bu hasat döneminde belli olacak. İtibarınızı sürdürmek adına neler yaptınız? Kişisel hırslarınıza ne kadar yeni düştünüz? Ne kadar bencil oldunuz?

Başak

Sağlığınızla ve kendinizle ilgili fazlasıyla takıntılı olduğunuz bir dönem olabilir. Asıl ilgilenmeniz gereken konular ilişkileriniz. O alanda neyi ertelediniz, neyi eksik yaptınızsa şimdi onlarla yüzleşmek durumundasınız.

Terazi

Evren sizinle iletişime geçiyor, duyuyor musunuz? Rüyalarınız, fikirleriniz, dışarıdaki her şey size yol göstermeye çalışıyor. İç sesinize ve dışarıdaki yansımasına kulak verin. Kafanızın içindekileri yoluna koymak için yeni bir rutine ihtiyacınız var.

Akrep

Dünya değişiyor, ya siz? Değişime yeterince direndiniz, şimdi harekete geçmek ve evrensel görevinizi yerine getirmek için sahneye çıkmak zorundasınız. Değişime sabit fikirlerinizden başlayabilirsiniz.

Yay

Bir süredir hayata bakış açınızla, bulunduğunuz yerle ilgili sorgulama halindesiniz. Bazı şeylere geç kaldığınızı ve hızlanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Hiçbir şey için erken veya geç olmadığını göreceksiniz.

Oğlak

Ekonomik koşullar sizin için oldukça sınayıcı. Bir süredir işinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz ancak alışık olduğunuz bir yaşam biçimi var. Korkacak bir şey yok, harekete geçmek için yeterli disipline ve enerjiye sahipsiniz.

Kova

İlişkilerinizle ilgili pek çok problem gün yüzüne çıkabilir; kişisel alan ihtiyacınız veya iletişim biçiminiz sorun olabilir. Sosyal bir burç olduğunuzu ve doğru iletişimle her şeyi yoluna koyabileceğinizi unutmayın.

Balık

İşinizle veya sağlığınızla ilgili ince eleyip sık dokumanız gereken koşullar ortaya çıkabilir. Bu süreçte manevi tarafınız, merhametiniz, hayal dünyanız sizin için bir sığınak olabilir. Birliği ve bütünlüğü kimse sizin kadar iyi bilemez.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER