Foreo UFO ile cilt maskelerinde daha kısa sürede daha fazla etki

İsveç menşeili Foreo cilt bakım cihazlarına sevimli mi sevimli bir kardeş geldi ve Akıllı Maske Terapi Cihazı UFO ile maske deneyimi farklı bir boyut aldı.

Uzakdoğuluların vazgeçilmezi cilt maskeleri son birkaç senedir ülkemizde de çok popüler. Cildin pek çok ihtiyacını haftalık veya günlük olan sağlayan cilt maskelerini artık çok daha keyifli bir şekilde uygulamak mümkün hale geldi. Birinci sınıf bakım cihazları üreten İsveçli Foreo da bu rüzgara katılarak çeşit çeşit, renk renk maskelerin arasına güçlü bir şekilde giriş yaptı ve Kore deneyimi ile formüle edilen maskeler ile çalışan Akıllı Maske Terapi Cihazı UFO ile Türkiye pazarında yer almaya başladı.

foreo ufo akıllı maske terapi cihazıDaha önce çıkardığı yüz temizleme cihazı Luna'nın üçüncü serisinde yüz temizlemenin yanı sıra yaşlanma karşıtı masaj özelliği ekleyen ile cilt serumlarımızı çok daha iyi bir şekilde uygulamamıza imkan vermeye başlayan İsveç menşeili Foreo ailesine eklenen sevimli mi sevimli kardeş Akıllı Maske Terapi Cihazı UFO, maske deneyimine yeni bir boyut katarak, evde profesyonel bakım imkanı vermeye başladı. Üstelik, standart kağıt maskelerdeki gibi, maskeyi yüzümüzde tutma süremiz en az 15-20 dakika değil; 1,5 dakika gibi çok daha kısa süreye indi.

UFO'nun 4 farklı terapi özelliği sayesinde sadece 1 dakika gibi bir sürede maske terapinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu sağlayan ise, sadece Foreo UFO'larda yer alan LED ışık terapisi, termoterapi, kriyoterapi ve t-sonic titreşimleri. Özetle tek bir cihaz/uygulama, 4 farklı terapi anlamına geliyor. Daha fazla detay için Pudra.com'a özel hazırladığımız bu inceleme yazısının devamına göz atın.

İlgili haberimiz: Derinlemesine cilt temizliği ve sıkılaşmaya yardımcı masaj
Sağlıklı bir cilt için her gün birkaç dakikanızı cilt temizliği ve masaj uygulamasına ayırın. İşte 5 adımda pratik cilt temizliği ve masaj uygulaması.

Spa kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan UFO; ısıtma ve soğutma özelliklerini dakikada yaydığı 10.000 T-Sonic™ titreşimin gücüyle birleştiren Hiper İnfüzyon Teknolojisi sayesinde seçkin Kore formüllerinden oluşan aktif maske bileşenlerinin derinlemesine nüfuz ettirerek makselerden maksimum verim almanızı sağlıyor.

Evinizde LED ışık terapisi

UFO akıllı maske terapisinin uyguladığı bir diğer yenilik ise ilk kez ev ortamına uygulanabilir hale gelen LED ışık terapileri. Her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uygulanan LED ışık terapilerinin her biri bir başka özelliğe sahip.​

Foreo UFO nasıl kullanılıyor?
  • Yüzünüzü temizleyin. Aksi durumda LED ışık terapisi cildinize iyi bir şekilde nüfuz etmeyecektir. (Derinlemesine temizlik için Foreo'nun Luna ürününü kullanabilirsiniz)
  • Cihazınızı çalıştırmak için telefonunuza indirdiğiniz Foreo for You uygulamasını açın ve uygulama ile eşleştirdiğiniz UFO'nuzu seçin. Uygulama ile ayrıca maske kullanımınızı takip edip hatırlatıcılar ayarlayabiliyorsunuz.
  • Uygulama, cihazınızın düğmesine 5 saniye süreyle basarak aktifleştirmenizi isteyecek.
  • Ardından kullanacağınız maskenizin barkodunu uygulama ile okutun. Barkodu okutarak, cihazın maskeye özel terapi yapmasını sağlayacaksınız.
  • Kağıt maskeyi UFO'ya yerleştirin. Uygulama maskenizi nasıl yerleştirmeniz gerektiğini gösterecek.
  • Ardından maske terapisi için "başlat" butonuna basın. Uygulamanın verdiği yönergeleri takip ederek 1,5 dakika gibi kısa bir sürede, maskenin cildinize nüfuz etmesini sağlayın.
  • Maskenin ambalajında kalanları yüzünüze sürerek, uygulamayı tekrar edebilirsiniz (Ancak kağıt maskeyi cihazdan çıkarmayın) 
  • Maske terapinizi tamamladıktan sonra kağıt maskeyi atın ve cihazınızı sadece akan suya tutarak temizleyin.
  • İşte bu kadar basit! 

Maske yapmak konusunda biraz üşengeçseniz, genellikle maske yapmak günün en uygunsuz saatlerinde aklınıza geldiğinden, zamansızlık nedeniyle bu rutini sürekli erteleyen biri iseniz UFO kesinlikle size maske yapma alışkanlığı kazandıracak.

Uygulama sırasında gerçekleşen ısıtma ve soğuma modlarının etkileri
  • Termoterapi (ısıtma modu) sayesinde 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskelerdeki aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, hem zihninizi rahatlatır hem de cildinizi canlandırır. 
  • Kriyoterapi (soğuma modu) sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri ve gözeneklerin görünümünü azaltır.
 
Foreo ufo

Farklı renklerdeki ışık terapisinin yarattığı etkiler
  • Kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletirken vücudun ekstra kolajen salgılamasını sağlıyor.
  • Yeşil LED ışık terapisi, cildi parlatıyor ve cilt üzerindeki ton farklılıklarını minimize ederek ufak noktaları kaybediyor.
  • Mavi LED ışık terapisi de kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor.

T-Sonic Titreşimlerin etkileri
Led ışıkların ve ürün içeriğinin cilde iyice nüfuz etmesine yardımcı olurken kan dolaşımını hızlandırıyor ve rahatlatıcı bir etki sağlıyor.

Diğer Özellikler:
  • %100 su geçirmez yüzeyi ile temizlenmesi kolay.
  • USB ile şarj edilebilir, hafif ve taşınabilir.
  • Kore maske formülleri orijinal yaprak maske konseptine öncülük eden aynı güzellik uzmanları tarafından geliştirildi.
  • Tüm cilt tipleri için, hatta ışığa duyarlı ciltler için dahi güvenli ve etkili. 
  • UFO ve UFO mini, yumuşak dokunuşlu ultra hijyenik silikondan üretildi.
  • Anti bakteriyel özellikli. Suya tutarak durulamak temizlenmesi için yeterli.
  • UFO ve UFO mini, pembe, mint ve fuşya renginde 3’er farklı modele sahip.

Maske çeşitleriKendinize uygun UFO'yu seçin:
  • UFO 1.699 TL (Tüm aktif maske serileri kullanılabilir.)
  • UFO mini 899 TL (UFO mini ile termoterapi eşliğinde çalışan maskeleri: Make My Day, Call It Night, Youth Junkie, H2OVerdose)
  • 6-7’li paketler halinde satılan aktif maskeler 169 TL
  • FOREO’nun UFO ürün serisi sephora.com.tr üzerinde satılıyor.

Farklı maske çeşitleri ve özellikleri için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2