Pudra.com 09.04.2012

Artık kalori takibinizi Twitter'dan yapabilirsiniz

Twitter, kalori hesabı hizmeti vermeye başladı. TwitCalorie uygulamasıyla yediklerinizin kalori değerlerini anında ve kolaylıkla öğrenerek günlük kalori değeri takiplerini yapabileceksiniz.

Artık besinlerin kalori değerlerini anında öğrenebilmeyi sağlayan Twitter uygulaması TwitCalorie var.

Artık kalori takibinizi Twitter'dan yapabilirsiniz

Dijital iletişim ajansı Krombera tarafından uygulamaya konulan TwitCalorie, kullanıcıların besinlerin kalori değerlerini anında ve kolaylıkla öğrenerek günlük kalori değeri takiplerini yapabilmelerini sağlıyor.

Çeşitli içeceklerden temel gıdalara ve fast food zincirlerinin menülerine kadar oldukça zengin bir içeriğe sahip olan TwitCalorie uygulamasına twitter.com/TwitCalorie adresinden ulaşılabiliyor.

Besinlerini kalorini değerlerini öğrenmek için @TwitCalorie’yi mention etmek ve yiyecek ya da içeceğin adını yazmak yeterli oluyor.

Örneğin levreğin kalori değerini öğrenmek için "@TwitCalorie levrek" yazıldığında, uygulama anında "levrek 45 cal (1 porsiyon-120 gr: 60 cal)" şeklinde tweet olarak yanıt veriyor.

Uygulamayı kullanabilmek için, kullanıcıların Twitter hesaplarının "korumalı" (protected) olmaması yeterli oluyor. Uygulamanın içeriği, kullanıcılardan gelen tweet’lere bağlı olarak her geçen gün geliştiriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER