12.03.2018

İş stresini azaltan sağlıklı 7 atıştırmalık

İş yaşamındaki stresi azaltmanın en kolay yollarından biri sağlıklı beslenmek. Diyetisyen Gülşen Kadri'den stres azaltan sağlıklı atıştırmalıklar Pudra'da!

diyetisyen gulsen kadri
1/9
Günlük hayatta tükettiğimiz bazı besinlerin vücutta çeşitli hormonların salınımını sağladığı ve mutluluk hissi verdiği bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Global çaptaki birçok araştırma da çalışan mutluluğuyla iş stresinin birbiriyle ilişkili olduğunu gösteriyor. İş hayatında stres bir ölçüye kadar faydalı bulunuyor ancak aşırı stres çalışanları mutsuz ediyor. 

Yoğun çalışma saatleri, daha başarılı olma hissi, başarısızlık kaygısı ve çalışma koşulları gibi nedenler iş stresinin artmasında önemli rol oynuyor. Ancak iş stresini sağlıklı atıştırmalıklarla azaltmak mümkün. Sofra/Compass Group Türkiye'nin Ülke Diyetisyeni Gülşen Kadri, badem, kuru kayısı, avokado, balık,  turunçgiller, yulaf gibi özellikle B vitaminleri, C ve E vitamini içeren sağlıklı atıştırmalıklarla iş stresini hafifletebileceğinizi söylüyor. İşte Diyetisyen Gülşen Kadri'nin Pudra.com okuyucuları için hazırladığı sağlıklı atıştırmalık önerileri...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2