22.01.2018

Yaşlanmaya neden olan 8 yiyecek

Her gün zararını bilmeden tükettiğimiz besinler bizi yaşlandırıyor. Diyetisyen Melis Destereci'nin uyarıları ile yaşlandıran 8 yiyecek Pudra.com'da!

Diyetisyen Melis Destereci
1/9

Yaşlandıran yiyeceklere dikkat!


Her gün zararını bilmeden tükettiğimiz besinler bizi yaşlandırıyor. Bazılarından yaşlanmamak için tamamen vazgeçmeliyiz. Yaşlandıran besinlerle ilgili Diyetisyen Melis Destereci uyarılarda bulundu.

Günümüzde herkes, yaşı ilerlese de genç kalmak, genç bir bedene ve cilde sahip olabilmek istiyor. Bunun için cildimizi ve bedenimizi içeriden doğru besinlerle beslememiz gerekiyor.

Bir besinin kan şekerini yükseltme hızı yani glisemik indeksi ne kadar yüksekse bizi de aynı hızda yaşlandırabileceğini biliyor muydunuz? Yediğimiz besinler cildimize ve bedenimize ışık tutuyor. Kendimizi dinamik ya da tam tersi yorgun, bitkin hissetmemizden yediklerimiz ve içtiklerimiz sorumlu.

Peki bizi yaşlandıran besinler nelerdir? Tabi ki öncelikle basit karbonhidrat olan şeker ve beyaz unun içinde barındığı tüm yiyecekler! Sizler için yaşlanmaya neden olan 8 yiyeceği sıraladık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2