03.12.2017

Yılbaşına kadar hızlı zayıflamanın yolları

Yeni yıla formda girmek için şimdiden kilo vermeye başlayın. Unutmayın, yılbaşına nasıl girerseniz bütün yılınız öyle geçer...

Yeni yıla sayılı günler kaldı… Kilo vermek için şimdi harekete geçip yılbaşı gecesi daha zayıf olmaya ne dersiniz? 

Yılbaşına kadar hızlı zayıflamanın yolları
 
1) Sağlıklı seçimler yapın
Daha az kalorili yemekler tercih edin. Örneğin yemeğinizin yanında bir şey içmek istiyorsanız ayranı tercih edin. Bol su tüketmeyi de unutmayın.
ayran

2) Egzersize yer verin
Egzersiz yapmak şimdiye kadar sizi korkutmuş olabilir ama yeni yıla yeni düşüncelerle girmek için egzersizle barışın. Kendinizi havaya sokun. Egzersize başlamanın en güzel yanı, egzersiz alışverişi yapmaktır.
egzersiz

3) Metabolizmanızı hızlandırın
Kilo vermeyi hızlandırmak için zencefil, zerdeçal, karabiber, kırmızıbiber gibi metabolizmanızı hızlandıran baharatlara beslenmenizde yer açın; her yemeğe ilave etmeye çalışın.
baharat

4) Yürümek bile fark yaratır
Tam olarak egzersiz yapmaya o gün imkan bulamayacaksanız, gitmeniz gereken yere yürüyün. Gün içerisinde hareket etmeye özen gösterin.
yurumek

5) Dışarıda da sebze yiyin
Dışarıda yemeniz gerekiyorsa, sağlıklı bir salata veya sebze yemeklerini tercih edin.
salata

6) Yediklerinizi takip edin
Yediklerinizi ve yaptığınız egzersizin kaydını tutun. Değişiklikleri ve gelişmeleri gözlemlemek, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırır. Bu işlemi otomatik hale getirmek için hemen  telefonunuza diyet uygulamaları indirip yediklerinizi takip edin.
list

7) Planlayarak başarın
Her akşam birkaç dakikanızı sonraki günün yemek ve egzersiz planını yapmaya ayırın. Ne yiyeceğinizi, nerede yiyeceğinizi, nerede egzersiz yapacağınızı düşünün. Haftada 1 gün alışveriş listesi hazırlayın. Sağlıklı, besleyici ürünler alın.
plan

İlgili yazılarımız:

Zayıflatan süper yiyecekler
Hem hızlı yağ yakmayı sağlayarak hem de tok tutarak formda kalmayı ve kilo vermeyi kolaylaştıran 23 süper yiyecek Pudra.com’da.

Yağ yakan besinler
Vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı olan yiyecekleri biliyor musunuz? Pudra.com'un keşfi 12 yiyeceği tüketerek fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz...

Kilo aldırmayan yiyecekler
Diyetisyen ve beslenme uzmanı Dilara Koçak’ın önerileriyle artık açlık hissettiğinizde sınırsızca ve doyasıya yiyebileceğiniz besinleri keşfedeceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER