@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2012

Hayatınızdan çıkarmanız gereken 15 insan tipi

Pudra.com ekibi olarak deneyimlerimizden yararlanarak, hayatımızda olmasından rahatsızlık duyacağımız 15 insan tipini tespit ettik. Huzurlarınıza sunarız!

Hayatınızdan çıkarmanız gereken 15 insan tipi arkadas 1
1/17
Hiç kimse mükemmel değildir ve olamaz da! Hiç kimse tamamen berbat da olamaz! Ama bazı insanlarda bazı özellikler daha ağır basar. Bunlar iyi özellikler de olabilir, kötü özellikler de… Her şeyin azı karar, çoğu zarar demez miyiz hep? Bazen o iyi gibi görünen özellikler çok göze batabilir. Kötüler için bir şey demeye zaten gerek yok. İstenmeyeceği ortada.

Şimdi çevremizdeki insanlara daha yakından bakalım ve özelliklerini daha net anlamaya çalışalım. O öne çıkan özellikleri hayatımızı fazlasıyla etkiliyor, yaşam kalitemizi düşürüyor ve mutsuzluğumuza yol açıyorsa neden böyle yaşamaya devam edelim ki? İyisi mi onlardan biraz uzaklaşalım, belki de tamamen iletişimimizi koparalım. Sıkıntılarımızdan sıyrılmış olacağız böylece. Hayat, sıkıntıyla meşgul olamayacağımız kadar kısa değil mi zaten?

Pudra.com ekibi olarak deneyimlerimizden yararlanarak hayatımızda olmasından rahatsızlık duyacağımız 15 insan tipini tespit ettik. Huzurlarınıza sunarız!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2