@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.02.2012

Uyku pozisyonlarının anlamları

Birinin gerçek kişiliği hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız onun uyurken aldığı pozisyonu bilmelisiniz. Çünkü bilim insanları, uyku pozisyonlarının kişilik yapıları hakkında ipucu verdiğini söylüyorlar.

Uyku pozisyonlarının anlamları uyku 1
1/8
Herkesin alışkanlık haline getirdiği ve sevdiği uyku pozisyonları var. Sizinki hangisi diye düşündünüz mü? Ve her uyku pozisyonunun bir ismi olduğunu biliyor muydunuz? Her uyku pozisyonu bir karakter özelliğine ve sağlık durumuna işaret ediyor. Yani uyku pozisyonunuz karakterinizi belirliyor.

Bu iddiayı ortaya atan İngiltere’de Uyku Danışmanlığı Merkezi kurucusu Profesör Chris Idzikowski. Idzikowski’nin araştırmasına göre uyku pozisyonumuz bir şekilde karakterimizi yansıtıyor ve yine araştırmasına göre çoğu insan uyku pozisyonunu hiç değiştirmiyor. İnsanların yalnızca yüzde 5’i her akşam farklı bir pozisyonda uyuduğunu söylüyor. Idzikowski 1000 kişi üzerinde yaptığı araştırmaların sonucunda, uyku pozisyonuna göre bu karakter analizlerini çıkarmış. İşte uyku pozisyonunuza göre karakteriniz…
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2