@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.04.2015

Avon'dan yeni spor serisi

Avon, yeni Active Serisi ile kadınlara spor yaparken şık görünmeyi vadediyor. Form tutmak, yaza sıkı girmek veya fazlalıkları eritmek isteyenler için seride spor kıyafetlerin yanı sıra spor ekipmanları da bulunuyor.

Avon, kadınların bikini giymek için hazırlıklara başladığı bu dönemde, yeni bir kategorinin müjdesini verdi. Kadınlar artık Avon'un Active serisiyle sporda bile stil sahibi olacaklar. Avon Active serisi; şık, sportif giyim alternatifleri ve birçok egzersizi bir arada yapma imkanı veren ekipmanları sunuyor.

Avon'dan yeni spor serisi

Peki Avon'un Active serisinde neler var? Spor yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz her şey diyebiliriz. Çift taraflı spor sütyeni sade ve kadınsı çizgileriyle, maksimum aktivite için maksimum rahatlık sağlıyor. Çok fonksiyonlu spor çantası, elde veya omuzda rahatlıkla taşınabiliyor. İstenirse; ayrılan gözüyle küçük bir kol çantasına dönüşebiliyor. Çantanın ayakkabılara özel bölümü, spor ayakkabılarınızı rahatlıkla taşımanıza olanak sağlıyor.

Avon Active Çok Amaçlı Spor Aleti, 7 farklı egzersiz imkanı ile kolları, bacakları, sırtı ve karnı çalıştırıyor. 12 farklı egzersiz yapabileceğiniz Spor Topu da kolları, bacakları, karnı ve sırtı çalıştırıyor. Evde egzersiz yapmak isteyenler Avon’un 3 boyutlu kataloğundan blippar uygulamasını indirip kendilerine uygun egzersiz hareketlerini bulabiliyor. Uygulamada her seviye için farklı egzersiz seçenekleri var. Ürünlerin tamamı kampanya fiyatlarıyla sunuluyor.

Ladies Active Çift Yönlü Spor Sütyeni, 25,95 TL.
Della Spor Çantası, 44,95 TL.
Çok Amaçlı Spor Aleti, 34,95 TL.
Spor Topu, 25,95 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER