Pudra.com 10.04.2012

Bioder'den tüy azaltıcı ve inceltici epilasyon serisi

İstenmeyen tüy sorununa Bioder el koydu. Bio Epilation Serisi ürünleri, çeriğindeki ferulik asit ve Genistein aktif maddeleri ile tüy gelişiminin önüne geçiyor. Sonuç olarak tüyler azalıyor ve inceliyor.

Kadınların en büyük problemlerinden biri olan istenmeyen tüyler konusuna Bioder bir yenilik getirdi. Üç yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen yeni üç kat yoğun formülü ile istenmeyen tüylerde daha etkili ve hızlı sonuç alabileceksiniz.

Bioder'den tüy azaltıcı ve inceltici epilasyon serisi

Quercetin aktif maddesi ile tüy çıkışını azaltan Bio Epilation Serisi ürünleri, içeriğindeki Ferulik Asit ve Genistein aktif maddeleri ile de tüy gelişiminin önüne geçiyor. Sonuç olarak tüyler azalıyor ve inceliyor.

Etkisi kanıtlanmış olan Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum Forte, düzenli olarak ayda sadece 3 gün kullanılması halinde tüy sayısında yüzde 65 azalma, tüy çıkışında yüzde 62 gecikme ve tüy çapında yüzde 55 incelme sağlıyor. Kullanımı son derece kolay olan Bioder Bio Epilation Serum Forte’yi, tüyler kökünden aldıktan sonra temizlenmiş cilde sadece ilk 3 gün uygulamanız yeterli.

Cildiniz kremle nemlenecek, jelle tüylerden arınacak
Bioder Bio Epilation Serisi’nin size özel ürünlerinden, Tüy Azaltıcı Krem&Jel ise 2’si 1 arada formülü ile bahara merhaba demenin en keyifli yolu olacak. İnovatif ambalajı sayesinde tüy azaltıcı jel ve nemlendirici krem formülasyonları birbirinden ayrılarak, tüy azaltıcı jel 3 kat daha yoğun hale getirildi.

Tüy Azaltıcı Jel içeriğindeki turunç ve bitkisel complex B ekstreleri ile istenmeyen tüylerle savaşırken, pamuk yağı içerikli nemlendirici krem cildin günlük nem ihtiyacını karşılayarak kadınlara pamuk gibi yumuşacık bir cilt vaat ediyor. Düzenli olarak kullanılması halinde tüy sayısında yüzde 60 azalma, tüy çıkışında yüzde 51 gecikme ve tüy çapında yüzde 32 incelme sağlıyor.

Dahası içeriğindeki bitkisel ekstre sayesinde ciltle tamamen uyumlu olan Bioder Bio Epilation Serisi ürünlerinin hiçbir yan etkisi bulunmadığı bildiriliyor.

BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum Forte – Yüz için (5ml): 36 TL
BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum Forte – Vücut için (30ml): 49 TL
BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Krem&Jel– Yüz için (30ml): 29 TL
BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Krem&Jel– Vücut için (30ml): 36 TL
BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Deo Roll-On (50ml): 14 TL
BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Masaj Yağı (125ml): 25 TL


Etiket: epilasyon, bioder
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER