@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2014

Hastalıklar konusunda ezber bozan kitap: "Sağlığına Format At"

Çok satan kitapların yazarı M. Barış Muslu, hastalıklar konusunda ezberleri bozacak yeni kitabı "Sağlığına Format At" ile yeniden okuyucu karşısında.

Aylarca en çok satanlar listesinden inmeyen "Yıka Beynini!" ve ardından gelen "Beynine Format At" adlı kitaplarıyla çok konuşulan M. Barış Muslu yeni bir kitapla okuyucu karşısında. Doğan Novus'tan çıkan yeni kitabın adı, "Sağlığına Format At".

Hastalıklar konusunda ezber bozan kitap:

Her kitabıyla ezber bozan Muslu, yine okuyucuyu şaşırtmaya hazırlanıyor. "Uyarayım, ezberinizi bozacağım! Hastalıklar konusunda hiç ama hiç duymadığınız şeyler anlatacağım size. Sağlık konusundaki paradigmaları değiştirecek, bildiklerinizi geçersiz kılacak bir kitabı tutuyorsunuz elinizde. Hastalık diye adlandırdığımız şeyin aslında bambaşka bir şey olduğunu anlayacak ve artik korkmayacaksınız" diyor kitabı için Muslu.

Kilo sorunlarından diyabete, yüksek tansiyondan romatizmaya, alerjilerden kalp krizine ve hatta kansere kadar tüm hastalıkların beynimizde bir şalterin yukarı kalkmasıyla başladığını söyleyen Muslu, yeni kitabıyla o şalteri geri indirmenin yöntemini anlatıyor.

Sağlığına Format At
M. Barış Muslu
Doğan Novus
Fiyatı: 24 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER