Pudra.com 12.12.2011

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: D-Life

Şehir hayatının olumsuz etkilerinden arınarak, bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmek ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek isteyenlerin yeni adresi D-Life Sağlıklı Yaşam Merkezi Ulus'ta hizmete girdi.

Bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmek isteyenlere bir önerimiz var: D-Life Sağlıklı Yaşam Merkezi.

Sağlıklı yaşamın yeni adresi: D-Life

Şehir hayatının olumsuz etkilerinden arınarak, yenilenmek ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek isteyenlerin yeni adresi D-Life Sağlıklı Yaşam Merkezi, Ulus’ta 2 bin metrekarelik bir alan üzerinde hizmete girdi.

Finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu, Türkiye’nin önde gelen arınma ve sağlıklı yaşam uzmanlarından Gül Kaynak koordinatörlüğünde ve uzman ekibinin desteğiyle D-Life Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni faaliyete açtı. İstanbul’un merkezi Ulus’ta bin 500 metrekarelik kapalı alan ve 560 metrekarelik bahçe olmak üzere yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanda projelendirilen D-Life, sağlıklı yaşam tutkunlarını yenilenmenin yeni adresine davet ediyor.

Şehir yaşamının etkilerine karşı detoks
Arınma ve sağlıklı yaşam uzmanı Gül Kaynak ve uzman ekibinin bilimsel yaklaşımı doğrultusunda hizmet veren D-Life, şehir hayatının olumsuz etkilerinden arınarak, bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmek isteyenler ve sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek isteyenlerin yeni adresi olmayı hedefliyor. Detoksun gençleşme etkisine dikkat çeken Gül Kaynak, D-Life’daki birçok uygulamanın, yenilenme, arınma ve kilo verme gibi etkileriyle misafirlerine yıpratıcı şehir yaşamı ve zorlu kariyer dünyasında çok daha güçlü durabilme fırsatı yarattığını söyledi.

15 dakikada kan analizi

D-Life’ın uzman kadrosu ve farklı test uygulamaları ile önce misafirlerinin sağlık durumunu tanımlıyor. Daha sonra bedeni, ruhu ve zihni arındırma yolunda onlara özel beslenme programları, masaj terapileri, well-being uygulamaları, cilt-vücut bakımları ve bedensel gelişim aktiviteleri sunuyor. D-Life’da tanı aşaması sırasında kullanılan Canlı Kan Analizi’nde danışanın parmağının ucundan alınan bir damla kan, özel bir mikroskobun altında 1600 kez büyütülüyor ve alyuvar, akyuvar yapısıyla kalitesinden, beslenme tarzınızdan, su tüketiminizden uyku kalitenize kadar birçok faktörün sağlığınıza etkisini gösteriyor. Danışanın bu işleme yalnızca 15 dakika ayırması yeterli.

D-Life sağlıklı yaşam tutkunlarını bekliyor
D-Life bünyesinde belli sürelerle sıvı beslenme, kolon hidroterapi ve kolema gibi bağırsakları temizleme, ozon ile kanı temizleme, sauna, masaj gibi spa hizmetlerinin yanı sıra yoga, meditasyon, nefes, enerji çalışmaları; hafif ve düzenli egzersiz gibi uygulamalar da bulunuyor.

Detoks felsefesini “Yaşama başladığımız saflığa yeniden erişmek” olarak benimseyen D-Life, uygulama öncesi herkese özel verilecek danışmanlık programıyla yenilenme yolculuğuna çıkmaya hazırlananlara öncelikle kişinin kendisine ayna tutup, vücudunun ritmini bozmadan sağlıklı yaşam felsefesini öğretmeyi amaçlıyor. D-Life, “Yenilenme Yolculuğunda Yerinizi Ayırtın!” sloganıyla 7’den 70’e sağlıklı yaşam tutkunlarını yenilenmenin yeni adresine davet ediyor.

Adres: Ahmet Adnan Saygun Cad.
THY Sitesi Yolu No:3 Ulus / İstanbul
Tel: 0212 381 30 00
www.dlife.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER