Pudra.com 03.02.2012

Yeni Orkid Platinum Comfort kokuyu hapsediyor

Yeni Orkid Platinum Comfort ile özel günleriniz, diğer günler kadar ferah ve konforlu… Çünkü Orkid Platinum Comfort, kokuyu hapsederek özel günlerinizde yaşadığınız en büyük endişe olan koku problemine son veriyor.

Özel günlerimizde yaşadığımız endişelerin en başında kokunun fark edilmesi ve kıyafetlerimizin lekelenmesi gelir.

Yeni Orkid Platinum Comfort kokuyu hapsediyor

Hanımlar müjde! Yeni Orkid Platinum Comfort’la özel günlerinizde yaşadığınız endişeler sona eriyor. Uzmanlar tarafından geliştirilmiş yepyeni tasarımıyla Yeni Orkid Platinum Comfort, özel günlerinizde de diğer günlerinizdeki konforu yaşamanızı sağlıyor. Üçlü koruma sistemi ve özel olarak tasarlanmış jelleştirici tanecikleriyle sağladığı güçlü emici merkezi, kokuyu hapsederek özel günlerinizde yaşadığınız en büyük endişe olan koku problemine de son vermiş oluyor.

Yeni Orkid Platinum Comfort, uzman dermatologlar tarafından onaylanmış pamuksu üst yüzeyiyle, cildinize yumuşak bir dokunuş sağlarken ortasındaki mavi yüzey, sıvıyı derinlemesine hapseder. Özel olarak tasarlanmış mor koruma bölgeleri, sıvının dışarı taşmasını engelleyerek size maksimum koruma sunar. Böylelikle en açık renk kıyafetlerinizi bile özel günlerinizde gönül rahatlığıyla giyebilmenizi sağlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER