Pudra.com 12.12.2013

Dünyada popüler olan "suda spor" artık Türkiye'de

Hem forma girmek hem de selülitlerden hızlıca ve sağlıklı bir şekilde kurtulmak için dünyada popülerliği gün geçtikçe artan suda spor yapma trendi artık Türkiye'de de ilgi görüyor.

Suda spor yapma trendi dünyada git gide yayılıyor. Etiler’de ilk şubesi açılan Upaqua Spor Merkezi, spabike spor aletleri ile kullanıcıya bireysel bir kabin içinde, kendi kişisel ritminde su içinde pedal çevirme ve spor yapma imkanı veriyor. Suyun yarattığı direnç sayesinde eklemler zorlanmadan hareket yapılabiliyor ve normal spora göre çok daha fazla kalori yakılıyor.

Dünyada popüler olan

Spabike’ın sunduğu kromoterapi özelliği sadece fiziksel rahatlama değil ruhsal rahatlama da sağlıyor. Suyun vücudun ağırlığını desteklemesiyle, hamileler, kilo problemi yaşayanlar, kas ve eklem ağrıları olduğu için spor yapamayan kişiler de zorlanmadan ve keyif alarak etkili bir sonuca ulaşabiliyor.

Spabike kabinlerinin yan duvarlarında bulunan su jetlerinin vücuda yaptığı masaj, kullanıcıya zindelik ve tazelik kazandırıyor. Su jetlerinin sağladığı basınç, kan dolaşımını hızlandırırken, suyun sürtünmesi bacaklara masaj etkisi yaratıyor ve suyun bacaklar üzerindeki uyarımı sporun etkisini iki katına çıkartarak selülit problemlerinin azalmasını sağlıyor.

30 veya 45 dakika seçeneği ile sunulan seanslarla su sporu yapanlar, 400 ila 600 kilokalori arasında enerji harcayarak pratik ve hızlı bir şekilde etkili bir sonuç elde edebiliyorlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER