@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.02.2014

Sharon Stone'un formda kalma sırrı

Yıllanmış bir şarap gibi gitgide güzelleşen ve her daim formda oluşuyla etkileyen Sharon Stone, fit olma sırrını paylaştı.

56 yaşında olup da zinde olmak ve hala güzel, hala seksi görünmek kolay değil. Ama bundan tam 22 yıl önce "Temel İçgüdü" filmiyle bir seks sembolü haline gelen Sharon Stone bunu başaranlardan.

Sharon Stone'un formda kalma sırrı
Getty Images Turkey

Üç çocuğu olan oyuncu, Shape dergisine verdiği röportajda, 40'lı yaşlarındayken egzersiz ve bol bol esneme hareketleriyle kendini sağlıklı bir yolda ilerletmeye karar verdi, şimdi de onu sürdürüyor.

Pek çok ünlünün belli saatlerde özel spor salonlarına gitmeyi tercih etmesine karşın Sharon Stone 24 saatini idmanla geçirenlerden. Vücut esnemeleri, kuvvet egzersizleri, yoga ve dansla dolduruyor zamanını. Ve egzersiz için özel bir yer aramıyor, her yer onun spor alanı. "Bazen bacak açma ve çember hareketlerini küvette, suyun direncini kullanarak yapıyorum" diyor Stone.

"Genç kız gibi görünmeye çalışmıyorum"

Beslenmeye gelince... Oyuncu kırmızı et ağırlıklı besleniyor. Çünkü Stone'un düşük kolesterolü ve düşük tansiyonu var. Oyuncu alkolsüz bir hayat sürdürüyor.

20'li yaşlarında kilo alamama sorunuyla mücadele ettikten sonra Jane Fonda'nın yolunda ilerleyerek kendini nasıl disipline edeceğini öğrendi ve bugün onun vücut değişimlerine hayran.

"Küçün bir kız gibi görünmeye çalışmıyorum çünkü artık küçük bir kız değilim. Yetişkin bir kadın olmaktan çok memnunum. Kadın olmak için gençken sahip olmadığınız kadar çok seksüalite, cazibe, albeni ve gizem var" diyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER