@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2013

Tek hareketle sıkılaşın

Vücudunuzu forma sokmak için ne yapacağınızı bilmiyorsanız size güzel bir haberimiz var. Hızlı sonuca götüren bu egzersiz vücudunuzu sıkılaştıracak.

Tek bir dambılla uygulanan hareket ile sımsıkı ve fit bir vücuda kavuşabilirsiniz. Bu, kulağa çok mucizevi gelebilir. Ama sırtı, omuzları, üst ön bacak kaslarını, arka bacak kaslarını, kolları, karın ve popoyu aynı anda çalıştıran hareketi düzenli olarak uyguladığınızda vücudunuzu forma sokabilirsiniz.

Tek hareketle sıkılaşın

Bu, tüm vücudu çalıştıran egzersizi haftada 2 ile 3 kez uygulayarak, tabii beslenmenize dikkat ederek, kilo da verebilirsiniz. İyisi mi hemen egzersize başlayın!

Hareketin uygulaması
2,5 ila 5 kg’lık ağırlığı sol elinizde tutun. Öne yaslanın ve bu sırada sırtınız hemen hemen yere paralel olsun. Boşta kalan sağ elinizle sandalyeye ya da destek için herhangi bir rafa tutunabilirsiniz. Sol kolunuzu zemine doğru indirin, sol bacağınızı geriye doğru itin ve vücudunuz T şeklini alsın.

Yavaşça sol dirseğinizi bükün ve bedeninizle aynı hizaya gelsin. Bisr süre öyle tutun ve ağırlığı indirin. Bu hareketi 15 kez tekrarlayın ve diğer tarafa geçin. Hareketi üç set olarak uygulayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER