@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.12.2012

Dr. Öz’den sağlığınızla ilgili çok önemli ipuçları

Ailenizdeki bireyler ne şekilde hayatlarını kaybetti? En son ne zaman bir kemiğiniz kırıldı? Ve daha pek çok soru… Dr. Öz bu ve benzeri soruların sağlıklı yaşam için anlam ve önemlerini açıklıyor.

Dr. Öz’den sağlığınızla ilgili çok önemli ipuçları mehmetoz 1
1/8
“Ailenizde bir hastalık riski yüksekse siz illa ki o hastalığa yakalanacaksınız demek değildir bu” diyor Dr. Mehmet Öz. Ancak bunun bir de tersini düşünmeye davet ediyor bizi: “DNA’nızda neyin gizlenmiş olduğunu bilmek, kendi hayatınızı korumak için sahip olduğunuz en önemli araçlardan biridir. Neye dikkat etmeniz gerektiğinin farkındaysanız hastalığı önlemek ve sağlıklı kalmak için doğru adımları atabilirsiniz.

Anne, babanız, teyzeniz, halanız, dayınız, amcanız ve kuzenlerinizle bir araya geldiğinizde onlarla bu konuyu konuşun. Çok kolay olmayabilir, fakat uzun vadeli düşündüğünüzde bunu yapmak hem size hem de sevdiklerinize yarar sağlar. Onlardan hastalık geçmişleriyle ilgili topladığınız tüm bilgileri yazın ve sonra doktorunuzla paylaşın. Tıbbi hikaye, doktorunuzun sizin hastalık risklerinizi ortaya koyma, gözden kaçanları gösterme, hastalıklara karşı sizi erkenden uyarma şansını artırır.”

Dr. Mehmet Öz ailenize sormanız gereken 5 önemli soruyu açıklıyor. Biz de Pudra.com sayfalarına taşıyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2