› 
 › 
02.10.2020

Yeni çalışma alanlarımız balkon ve bahçelere uygun mobilya seçimi

Evden çalışma dönemi mobilya tercihlerini etkiledi. Çalışma alanları balkon ve bahçeler olunca katlanır masa ve sandalyelere talep arttı.

Covid-19 salgını ile başlayan evden çalışma dönemiyle birlikte birçok alışkanlığımız değişti. Yeni normal süreçte sevdiğimiz alanlar, çalışma mekanlarımıza dönüştü. Bahar ve yaz aylarında çalışma alanları balkon ve bahçeler oldu, kapalı mekanlarda ve ofislerde ise sosyal mesafe kuralına uyularak toplantılar, ofislerin açık alanlarında gerçekleştirildi.

Balkon ve bahçeler için mobilya seçenekleri
 
Siesta Mobilya Box

Bahçe mobilyalarına talebin, geçen yıla oranlar yüze 50 oranında artış gösterdiğini belirten Siesta Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Işıldar, mobilya tercihlerini etkileyen yeni dönemde her mekana uyumlu, yer kaplamayan katlanır masa ve sandalyelere taleplerin arttığını belirtirken, dış mekanlar için kolay temizlenebilen, olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen polipropilen ve file kumaştan tasarlanan ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini vurguladı. 
 
Siesta Mobilya Air modeli beyaz takım

Beden yapısına uyumlu ergonomik tasarımları, temizleme kolaylığı ve farklı renk seçeneklerinin olması ile öne çıkan Siesta Mobilya'nın Marcel, Lucy, Sky, Air, Air XL Mila ve Box tasarımlarından oluşan koleksiyon ürünleriyle ile siz de çalışma alanlarınızı daha konforlu hale getirebilirsiniz.
 
Siesta Mobilya Bloom

Siesta Mobilya

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çözümler sunan Siesta, üretim tekniği, malzeme kalitesi ve kullanışlı tasarımları ile farklı yaşam alanlarında, özel tasarımlarıyla, hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştirmeye devam ediyor. 2019 yılı itibariyle Turquality’nin markalaşma programına dahil olan Siesta, Euroleague Basketbol’un global sponsoru olarak faaliyetlerine devam ediyor.
 
Marcel | Siesta Mobilya
İlgili haberlerimiz:

Şimdi bahçeler ve balkonlar daha konforlu
Pandemi sonrası hem tatil hem de sosyalleşme ihtiyacı insaları yazlık evlerine ve memleketlerine yöneltti. Bahçeler de bu sayede yeniden hayat buldu...

Çalışanlar için motivasyon sağlayan çiçekler
Çalışma alanlarındaki çiçekler yaydıkları oksijen ile hava kirliliğini temizliyor, daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturuyor. İşte ofislerin favori 5 çiçeği.

2020 yılı ofis tasarım trendleri
2020'nin ofis trendi işlevsellik. 2020 ofislerinde dijital dünyanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, insan odaklı, esnek ofis mobilyaları tercih edilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER