› 
 › 
13.06.2023

Yatak odaları için doğa dostu nevresimler

Cottonbox, "daha iyi bir gelecek için tasarımdan doğaya" sloganıyla sürdürülebilirliğe vurgu yaptığı 2023 İlkbahar & Yaz koleksiyonunu sundu.

Cottonbox, doğanın yeniden uyanışından, modern çizgilerden ve farklı kültürlerden ilham alarak hazırladığı tasarımlarını çevre dostu serisiyle sundu ve “tasarımdan doğaya” sürdürülebilir bir yolculuğa adım attığını duyurdu.

Yatak odaları için doğa dostu nevresimler
Daha iyi bir gelecek için tasarımdan doğaya

Cottonbox'ın yeni koleksiyonu için gerçekleştirilen lansmanda, markanın ön plana çıkan renk ve desenleri, sürdürülebilirlik vizyonu ve ev tekstilinde 2023 trendleri paylaşıldı. Davette, çevreci bir marka olarak sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Cottonbox Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, “Her sektörde olduğu gibi ev tekstilinde de sürdürülebilirlik kavramı artık vazgeçilmez hale geldi. Biz de üzerimize düşen görevi yapmak için kollarımızı sıvadık ve yeni koleksiyonumuzda geri dönüştürülmüş pamuk ipliği ile ürettiğimiz ürünlerimizle doğa dostu tasarımlar hazırladık.” dedi.

Sürdürülebilirlik yatak odalarında
 
Cottonbox Natureforce nevresim

“Sürdürülebilir yaşam” inşa etme bilinciyle hazırladığı 2023 İlkbahar & Yaz koleksiyonuyla ile doğa dostu tasarımlara imza atan Cottonbox, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için tasarlanan Natureforce serisiyle ev tekstilinde sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor.

Geri dönüştürülmüş pamuk ve pes iplik harmanlanarak üretilen tasarım; kolay kullanım, kolay yıkama ve ütüleme imkanı sunuyor. Geleneksel yöntemlere kıyasla su tasarrufu sağlayan süreçlerden geçerek hazırlanan Natureforce serisi, normal pamuklu kumaşlardan daha yumuşak, nem tutucu ve hava alıcı özellik taşıyor. Minimal renklerin ve pastel tonların ön plana çıkarıldığı seri; vizon, mavi, sarı ve lacivert gibi birçok renk seçeneği sunuyor.

Her zevke hitap eden Keten…
 
Cottonbox Keten Nevresim Takımı

Keten kumaşın doğallığından esinlenerek hazırlanan Keten serisi, yatak odası dekorasyonuna yeni bir soluk katıyor. Natürelliğin ön plana çıktığı seri ile yatak odalarında şıklık ve konfor bir araya geliyor. Ketenin serin tutma özelliği sayesinde yaz aylarında da kullanıcılara rahat bir uyku deneyimi sunan tasarımlar, her yatak odası dekorasyonuna uyum sağlıyor.

Sofralardaki doğal şıklık...
 
Cottonbox Pera Masa Örtüsü Takımı

Yeni koleksiyonunda ilk kez keten masa örtülerini kullanıcılarının beğenisine sunan Cottonbox, keten kumaşın doğal dokusuyla evlerde natürelliğe vurgu yapan masa örtüleriyle sofra dekorasyonunun tamamlayıcısı olmaya aday. Beyaz, gri, ekru ve toprak renklerinde iplikler özenle işlenen tasarımlar, göz alıcı detaylarıyla evin her köşesine zariflik getiriyor.
 
Nostaljik çizgilerden modern dokunuşlara
 
Cottonbox Brode Ranforce Nevresim Takımı

Modern ve geleneksel tarzları harmanlanarak hazırlanan Brode Ranforce serisi hayranlık uyandıran nakış işlemeleriyle yatak odalarına zarif bir dokunuş yapıyor. Rengarenk ipliklerle işlenen çiçek desenlerinin yer aldığı tasarımlar ile yatak odaları baharın eşsiz enerjisiyle yenileniyor. Mavi, kahve ve pembe renklerin ön plana çıktığı seride, göz alıcı detaylarıyla evin her köşesine zariflik getiriyor.

Banyo keyfi şıklıkla buluşuyor
 
Cottonbox exclusive tekli bornoz seti

Tamamen doğal bambu ipliğinden üretilen bornozlar, kaliteli ve yüksek emici dokusuyla suyu hızla emiyor. Yumuşacık yüzeyiyle tüm vücutta ipeksi bir dokunuş yaratan bornoz setleri, doğal hammadde kullanımı ve yüzde yüz bambu içeriği sayesinde güvenle tercih ediliyor. Bej, gri, pudra ve yeşil gibi birbirinden güzel renk seçenekleriyle tasarlanan bornozlar, her zevke hitap ediyor. Banyolarda konforu şıklıkla buluşturan bornoz setleri; bornoz, el havlusu, banyo havlusu ve havlu terlikten oluşuyor.
 
BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Yazlık evler için banyo ve duş çözümleri
Yazlık evlere dönüş başlıyor. Peki yazlık eviniz sezonun yüksek enerjisine hazır mı? İşte yazlık evler için modern banyo ve duş çözümleri...

Baharı hissettirecek dekorasyon önerileri
Bahar mevsiminin yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle doğanın tazeliğini evine yansıtmak isteyenler harekete geçiyor. İşte evde bahar havası için tüyolar.

Değişen temizlik alışkanlıklarımız...
Pandemi sonrası dünya yeniden eski rutinine dönerken, temizlik alışkanlıkları giderek daha tepkisel hale geliyor.

Burçlardaki dört element ev dekorasyonuna taşındı
Kırmızı tonları açlık dürtüsünü tetiklerken, yeşil renk denge; mavi sadakat ve güven, mor ise maneviyat ve hayal gücünü temsil ediyor.

Yeni ev kozmetiği markası: Aurellia Geneve
Yeni ev kozmetiği markası Aurelia Geneve koleksiyonu ile yepyeni mum, oda spreyi ve oda kokularına merhaba diyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER