› 
 › 
31.12.2020

Yılbaşını evde kutlayacaklar için öneriler

2021'ye evimizde hoşgeldin diyeceğiz. Peki bu geceye nasıl hazırlanmalı? Morhipo MAG ekibi yılbaşını evde kutlayacak okuyucularımız için önerilerini sundu.

İZLE: YILBAŞI MENÜSÜ NASIL PLANLANIR?👇 
2021'ye sayılı saatler kala herkesin dilinde tek bir soru var: Yılbaşında ne yapacağız? Tüm dünyada olduğu gibi bizler de bu yılbaşını sevdiklerimizle birlikte evimizde geçireceğiz. Peki yeni yıla evimizde “hoş geldin” derken bu özel geceye nasıl hazırlanacağız? aMorhipo MAG ekibi evde yılbaşı kutlaması için Pudra.com okuyuculara önerilerini sundu.

Yılbaşını evde kutlayacaklar için öneriler
 
Yeni bir yıl daha geldi çattı. Peki yeni yılı evinde karşılamak isteyenler bu özel geceye nasıl hazırlanacak? İşte yeni yılı sıcacık bir ortamla karşılamak için Morhipo MAG ekibinin önerileri.
 
Yılbaşı için yapılabileceklerin başında evi süslemek geliyor. Peki evi süslemeye nereden başlayacaksınız? Buna yılbaşı ağacı kurarak başlayabilirsiniz. Yeşil renkli plastik yılbaşı ağaçları hâlâ evlerin vazgeçilmezlerinden. Yeşil ağacın üzerine kırmızı, altın, gümüş ve mavi renkli süslerin hepsini kullanabilirsiniz. Değişiklik yapmak isteyenler ise son dönemde dikkat çeken beyaz çam ağaçlarını da kullanabilir.
 
Yılbaşı ağacı

 
Yılbaşı ağacı satın alırken dikkat etmeniz gereken ilk kural, ağacın boyu ve genişliği olmalı. Evinizin taşıyabileceği bir ağaç boyu seçmelisiniz. Örneğin 150 cm yılbaşı ağacı ortalama olarak yeterli. Yılbaşı ağaçları kadar ışıklar da evinize ışıl ışıl bir görünüm verecektir. O yüzden ağacın üzerine ya da cam kenarlarına bu ışıklardan kullanmayı unutmayın. 

İlgili haberimiz: En yaratıcı yılbaşı ağaçları
Yılbaşını kim sevmez? Peki ya süslü yılbaşı ağaçlarını? Işıl ışıl, renk renk yılbaşı ağacı alternatifleri sunuyoruz. Hepsini uygulamak isteyeceğinizden eminiz!
 
Ev dekorasyonunda renk tercihi
Evinizin dekorasyonunda da yılbaşına özel güncellemeler getirebilirsiniz. Evinizde özellikle altın, şampanya rengi ya da kırmızı, mavi ve gümüş tonlarında farklı süslemelerle yeni yıl ruhuna uygun bir hava oluşturabilirsiniz. Yılbaşı kapı süsleriyle misafirlerinizi gecenin başından etkilemeniz mümkün.

İlgili haber için tıklayın: Evinize yılbaşı konseptini uygulayın
Yılbaşı dekorasyonu deyince akla ilk gelen şey çam ağacını süslemek oluyor. Peki, küçük dokunuşlarla yılbaşı ruhunu evinize yansıtmak ister misiniz?
 
Yılbaşı sofrasında neler olmalı?
Evinizin dekorasyonu hazır olduktan sonra misafirlerinizle ne yapacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Küçük bir aile ya da arkadaş grubuyla yemek yemek mi, yoksa daha kalabalık bir ortam mı planlıyorsunuz? Bu sorunun yanıtı menünüzü belirleyecek. 
 
Yılbaşı sofrası

Yılbaşı menüsünün olmazsa olmazı hindi diyebiliriz. Hindi menüsü size uygun değilse, geleneksel Türk yemekleriyle yeni yıla lezzet şöleni eşliğinde girmeniz mümkün. Börekler, yaprak sarmalar ve çeşitli mezelerle donatılmış bir masayla 2020'ye muhteşem bir giriş yapabilirsiniz. Kalabalık bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapacaksanız, menüyü atıştırmalıklar üzerine kurabilirsiniz. Kanepe ve içecek çeşitleriyle zengin bir açık büfe hazırlayabilirsiniz. 

Bir bilene sorduk: Jamie Oliver'dan yılbaşı önerileri
Hindi pişirmenin püf noktalarını anlatan ünlü şef, yılbaşı akşamına renk katacak dekorasyon önerileri de verdi.

Hindi tarifi için tıklayın: Yılbaşı akşamı için hindi tarifi
2020'ye evde "merhaba!" diyecekseniz kuşkusuz menünüzde hindi vardır. Yılbaşı akşamı için hindi tarifi Pudra.com'da.
 
Kutu oyunlarını hazır tutun
Yılbaşına evde girerken yapacaklarınız da misafir sayınıza göre değişir. Müzikle eğlenceli bir ortam yaratabilir ya da televizyonda bir eğlence programı izleyebilirsiniz. Ama tombala başta olmak üzere mutlaka evde en azından birkaç oyun bulundurun. Eve alacağınız maske ve yılbaşı şapkalarla da küçük partinizi maskeli bir baloya dönüştürebilirsiniz.
 
Yılbaşı için kıyafet tercihi

Oleg CassiniYılbaşı gecesi için tercihiniz gümüş payetli ya da kadife elbiseler olabilir. Ama bizim yılbaşı favorimiz kesinlikle kırmızı elbiseler! Dikkat etmeniz gerekenler ise çok basit. Seçeceğiniz elbisenin vücut tipinize uygun, elbisenin kırmızısının cilt alt tonunuzla uyumlu olması. Bir yıl sonra “Ben bunu neden giydim?” dememek için zamansız modelleri seçin. Eğer tercihiniz küçük siyah elbiseden yana olacaksa da mutlaka kırmızı bir rujla tamamlayın.

Oleg Cassini'den yeni yıla özel abiye koleksiyonu: Bright & Bold
Oleg Cassini; Bright and Bold adını verdiği 10 parçalık kapsül koleksiyonda yeni yıl heyecanını maksimalist kalıplar ve aksesuarlarla ele almış.

​Machka ile büyülü bir 2019 yılbaşı gecesi
Yılbaşı için kıyafetinizi seçtiniz mi? Halen yılbaşı kostümünüzün ne olacağına karar vermediyseniz size birkaç önerimiz var! İşte Machka ile büyülü yılbaşı

​Christian Louboutin 2019 Yılbaşı Özel Seçkisi
Christian Louboutin'in kadife tonları, parlak kumaşları metalik ve ışıltılı vurgularla kombine eden tasarımları 2019 yılbaşı partilerine damga vuracak!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER